Şimdi Ara

felsefi film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Seppuku (1962)
    Zafer Yolları (1957)
    Aşk (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 16 Temmuz 2020; 18:48:11 >
  • Matrix'i felsefi açıdan bakıp felsefi görüyorsan pek çok filmi felsefi açıdan görebilir ve felsefi addedebilirsin. Mesela Arrival'ı, Fight Club'ı, Interstellar'ı, Limitless'ı, ilk Alien'ı vb. Bence Matrix'ten daha az felsefi değiller ve hepsi gayet iyi filmler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr. nobady ve truman show u tavsiye ederim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • feveranbey kullanıcısına yanıt
    truman show aklımda vardı da nedense jim carrey den dolayı bi ön yargı var filme karşı
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    alien hariç hepsini izledim hocam,gece 3-4 gibi tek başıma izlediğim için korku filmlerini tercih etmiyorum pek :D
  • Gece herhalde uyumuyorsunuz hocam ya da sabahçısınız. :) ilk Alien filmi bir klasiktir bu yüzden bahsettim. Ben de genel olarak korku filmlerindeki şu "jump scare" mevzusuna katlanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 24 Temmuz 2020; 15:57:25 >
  • The Man From Earth

The Sunset Limited
  • işlediği konusu filan biraz mr. nobadye de benziyor ayrıca jim carreyden dolayı ne gibi bi önyargınız var hocam merak ettim

aynen hocam genelde sabahlıyorum gündüz vakti izlerim alien ı o zaman :)
    hocam biraz saçma gelebilir ama salak ile avanağı izlemiştim çok boş bi film gelmişti bana,izlediğim tek jim carrey filmi buydu zaten ondan sonra bi ön yargı oluştu
  • jim carrey nin bay evet filmini izleyince eminim tüm ön yargılarnız uçacaktır bundan eminim

sagolun hocam bakayım
    Hocam limitless felsefi olamaz olsa olsa bilim kurgu olur onun da bilimsel temelleri 0

• Aşırı mistik ve aşırı hoş temalari ile the fountain diyorum ve tek geçiyorum.

• izlemeyi düşünüyodum zaten teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80B35009E

Hocam limitless felsefi olamaz olsa olsa bilim kurgu olur onun da bilimsel temelleri 0
    Benim açımdan Matrix ne kadar felsefi ve bilimsel ise Limitless o kadar felsefi ve bilimsel. Matrix yalnızca biraz daha dini, ezoterik geliyor sadece.

• Hem bilim kurgu hem felsefi ucu cok açık "Annihilation" diye bir film izledim ama hiç bir şey çıkaramadım filmden belki senin hoşuna gider hocam. Pek tavsiye etmem ama aklima geldi öyle. Gerilim de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.