yanlış olabilir.yani kaydırmis olabilirim.pm den gelen sitedende upload edemedim kusura bakmayın.b kitapçığı geliyor.
Hocam ya bana acil lazım zahmet olmazsa siz fotosunu çekip yollayabilir misiniz sizdeki c.anahtarını benim grup b idi a ise sizinki uğraşmayın ha bide 11.sınıf
türkçe 22 d 13 y matematik 22 d 1 y fen 8d 4 y sosyal 19 d 11 y 64 net yapıyo türkçede nasıl artırabilirim netlerimi paragraflar uzayınca çok kötü oluyo hiçbir şekilde yapamıyorum :( matematiktede tek yanlışım alinin misketleri sorusuydu 42 yi buldum ama salak gibi 24 ü işaretlemişim :S
benim yaptığımı soyliyim sana bak.kulaklarını tıka ve mirildanarak oku.kimsenin duyamayacagi sekilde ama sanki konusuyomus gibi.bu bende çok etkili oluyor.ayrıca türkcede ne yaptın hocam sen ya.batirmissiniz resmen :/ neyse pm attım size bakarsanız iyi olur.
fizikteki iş enerji sorusu hızların karşılaştırmasını olan soruda mantık hatası yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez
benim yaptığımı soyliyim sana bak.kulaklarını tıka ve mirildanarak oku.kimsenin duyamayacagi sekilde ama sanki konusuyomus gibi.bu bende çok etkili oluyor.ayrıca türkcede ne yaptın hocam sen ya.batirmissiniz resmen :/ neyse pm attım size bakarsanız iyi olur.
Benim PM kutusunda şu an yeni mesaj görünmüyor attığınıza emin misiniz tekrar kontrol ettim yine yok.
Sosyal dahada beter fen tamamen boş kimyada yaptığım tek soru Kromun kısaltılmışı Cm başkada hiçbiri yok 7 neti fizikten yaptım oda sınav vardı bizim fizik ona çalışırken mecbur bunlarada çalışmam gerekmişti
Yön sorusunu kaçırdım bide
quote:
Orijinalden alıntı: lepermessiah
fizikteki iş enerji sorusu hızların karşılaştırmasını olan soruda mantık hatası yok mu
Çözemediğim için bilemiyorum
Benim kötü geçti baya kötü netlerde Türkçe 26 Net Matematik 30 Net Fen 20 Net Sosyal 8 net :( yetiştiremedim :S Ayrıca bencede hız sorusunda mantık hatası var sürtünme varken hızı yavaşlaması gerekmez mi :S Enflasyon sorusu kolaydı sayı vererek deneyin çıkıyor.Değişmez olucak Lamba sorusu da + dan - ye doğru gidicek
Benim de kendi ortalamama baya kötü geçti. Türkçe 38d 2y Matematik 38d 2y Fen 30d 5 y 5b(3y 5b kimya) sosyal 30d 8y 2b 430 diyodum da 440 galiba
quote:
Orijinalden alıntı: maftas Benim de kendi ortalamama baya kötü geçti. Türkçe 38d 2y Matematik 38d 2y Fen 30d 5 y 5b(3y 5b kimya) sosyal 30d 8y 2b 430 diyodum da 440 galiba
hocam çok iyi yapmışsın valla.daha önünde 1 yıl var dereceye oynarsin kesin sen :D tm ci var mı kıyaslayalım netlerimizi??
Bende az önce kontrol ettim 124gibi bi net var. Sıralamamı bilmiyorum ama Türkçeden sı.tığımı biliyordum (12y) ayrıca biyolojide berbat 5y
Redoksa koymuş olabilirler sonuçları.
bende Türkçe 32 d 7 y Matematik 23 d 4 y Sosyal 20 d 5 y Fen 3 d 9y
çok mu kötü ?
quote:
Orijinalden alıntı: ennouncer bende Türkçe 32 d 7 y Matematik 23 d 4 y Sosyal 20 d 5 y Fen 3 d 9y