Şimdi Ara

Fem dersanesinde olduğum deneme sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibariyle dersanede bu denemeyi yapmaya başladılar. Geçen yılın denmesi 2014 2015 yazıyor. Çözen var mı sizce Nasıl deneme. Benim netlerim çok sarsıldı bunlarda

• Hiç kimse mi girmedi yahu lütfen girenler bir şey desin
  • Klasik fem deneneleri hocam.al birini vur ötegine mantigi.denge denemelerini çözduysen aynisi olur bence.
  • Hocam inan öyle değil. Ben dengeyi bitirdim zaten. Efsane orjinal sorular var. Sen çözdün mü netlerin çok farketti mi? Sorunun orijinalliğine bir bak ya
  • Bir kaç örnek at hocam yorumlayalım
  • Hata veriyor yükleyemiyorum bir türlü. Bi daha deneyeceğim
  • Oldu galiba
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Bunlar da var
    Bu mesaja eklenen görseller:

Fem dersanesinde olduğum deneme sınavı Fem dersanesinde olduğum deneme sınavı

• 11. Soru oldukça basit bi soru. Çukur aynaların temel prensibi, gelen ışın ile yansıyan ışın merkezle eşit acı yapacak sekilde yansır. Bunu ve vektörleri bilen biri rahat şekilde yapar. Biyplojiler için yorum yapamayacağım, malum mf4'cüyüm.
  • Gayet güzel sorularmış hap sorusunu öğretmenler derste söylerler genelde oksijen azalma sorusunu da yapabilirmişsin. Öğrenmiş oldun işte üzülme sevin güzel sorularmış
  • Labirent diyoruz onlara biraz daha zordur zamanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaire

11. Soru oldukça basit bi soru. Çukur aynaların temel prensibi, gelen ışın ile yansıyan ışın merkezle eşit acı yapacak sekilde yansır. Bunu ve vektörleri bilen biri rahat şekilde yapar. Biyplojiler için yorum yapamayacağım, malum mf4'cüyüm.
    sorular bence dengeden farklı.
    daha fazla yorum, düşünme gerektiren sorular bu gösterdiklerin.
    eğer birkaç taneyse iyi ama testlerin tamamı böyleyse fazla olabilir.
    çünkü ösym sorularında fazla paranoyakça davranmayıp düz düşünmek gerekiyor genelde
  • İşte ben de onu unutmuşum hocam. Haklısın o çok da zor değildi. Kafam karıştı herhalde. Teşekkürler yorumun için iyi çalışmalar
  • Usta ben mezunum geçen seneden kalma bu denemeler bende var gerçekten çok zor yani kasma dengede 35 mat yapıyorum bu denemelerden 29-30 o yüzden çözebildiğini çöz sana kardır nete çok takılma
  • Hocam sağolasın resmen depresyona girmeme ramak kalmıştı yani. Yüreğime su serptin. Haklısın tabi ne öğrensek kardır. Tekrar çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
  • gattara kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim
  • Ben giriyodum sayısalken kötü yapıyodum baya ve herkes basit diyodu bıraktım zaman cok daha zor bundan
  • büyükadamolcam B kullanıcısına yanıt
    zamanla eş basım bunlar bi fark yok yani seni yemişler
  • Ben 2.denemenin matını cozmustum guzeldi soruları bence 1 yanlısım vardı ama asina oldugumuz sorular da yok degildi
  • Çözdüm bro ben bunlardan 30taneye yakın dengeye göre baya kaliteliler ve zorluk açısından kimileri eş kimileri daha zor ve bolca özgün soru var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.