Şimdi Ara

Fem Konu Ö. vs Karekok vs Birey B (Anket İcerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Fem Konu Ö. vs Karekok vs Birey B (Anket İcerir)

(En Son Oy Tarihi: 1.2.2016)
Giriş
  • Fem simetri çözdükten sonra size çok sert geleceğini sanmıyorum.Ayrıca 12. sınıf olduğunuz için soruları çözdürmek adına da birçok imkanınız var.Üstelik çözmek istediğiniz fem konu özetli de öyle çok basit bir kitap değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ-DONANIM

Sana tavsiyem öncelikle konuyu iyi özümsemek.Bunun için ilk olarak sana fem simetri ygs matematik öneriyorum.Soruları sınava çok yakın değil ancak konuyu çok çok iyi kavrattırıyor.İkinci olarak çözmen gereken kitap bana göre bilfen.Bu sene bilfen çözen arkadaşlarım çok üst seviyelere çıktılar.Bilfen tartışmasız piyasanın en iyilerindendir.Eğer ki vaktin kalırsa sana iki kitap daha önereceğim.İsteğine göre bunlardan birini seçip çözersin.Bunlar 3-4-5 yayınları ve birey b serisi.Sana tavsiyem bu ikisi arasından 3-4-5 yayınlarını çözmendir.İçerisindeki sorular bildiğimiz kalıplaşmış soruların tamamen dışında kafa kullanılarak ve çeşitli kaynaklardan yararlanmak yerine hazırlayanın kendi üslubunu kattığı bir kitap.Bu kitap sayesinde sınavda karşına çıkacak olan yabancı tip sorularda daha pratik zeka kullanmanı sağlar.Benden tavsiye noktasında bu kadar.Sana bol şanslar diliyorum.Tavsiyelerime uyarsanız ne ala.Uymazsanız da canınız sağolsun.

Bende arkadaşa bir şeyler ekliyelim. 3-4-5 konusunda kesinlikle katılıyorum . Ygs öncesi kitabının yaklaşık 30-40 testiyle boğuşmuştum. Ve orta denemesini çözmiştüm . Bunlardan sonra inanın problem soruları çok kolay geliyordu. Direk tek atmak değilde , düşünme metodu olara zaten en zoruna kafa yormuş oluyorsun o yüzden kafan daha güzel çalışıyo.
    Ayrıca kitabındaki çarpanlarıma ayırma kısmıda favorimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tesekkurler arkadaslar birde 345 in ygs denemeleride osym ye yakin deniyordu dogrumudur ?

• up

• hepsini çöz sonra denemeye gec bölüm denemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehlikeyf12

Seneye bende mezuna kaldim ve ygs matta yamuldum. Bu sene giren ve tecrubeliler hangisi ygs mat +35 yapmamiza en cok yardimci olur.

% 30ini çözdüm konu ozetlinin, ayset femset mat1 tamamını çözdüm.Onun haricinde ekstra mat1 çalışmadım. 36 geldi.

• up

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.