Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,kendimi tanıtayım dedim ama tanışma bölümünü göremedim o yüzden direk konuya girdiğimden tepki göstermeyin YGS-LYS SAYISAL FEM DERGİ SETİ ARIYORUM. Bazı arkadaşlar konu açmış satılık vs ama eksik dergiler var bana tam lazım.Normalde abone olurum ama lys konularını barındıran sayılar son bir ay kala geliyor ve bu çok mantıksız.bende lys hiç yok gibi birşey 1 ayda hem konu bitir hem soru çöz tam yeterli olmaz diye düşünüyorum...
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
up
pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: mavi prens
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,kendimi tanıtayım dedim ama tanışma bölümünü göremedim o yüzden direk konuya girdiğimden tepki göstermeyin YGS-LYS SAYISAL FEM DERGİ SETİ ARIYORUM. Bazı arkadaşlar konu açmış satılık vs ama eksik dergiler var bana tam lazım.Normalde abone olurum ama lys konularını barındıran sayılar son bir ay kala geliyor ve bu çok mantıksız.bende lys hiç yok gibi birşey 1 ayda hem konu bitir hem soru çöz tam yeterli olmaz diye düşünüyorum...
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Hocam özelden konuşalım. Elimde fem dergiler var sana satabilirim
pm aldım arkadaşlar telefondan görüşelim
arkadaşlar dergi seti ygs-lys sayısal ve eksiksiz olmalı,toplamda 21 sayıydı herhalde....evet yardımlarınızı bekliyorumm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme