Şimdi Ara

FemSET DVD LERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın dvd okuyucusu bozuk okumuyor.. başka bi bilgisayardan dvd nin içeriğini alıp flash belleğime vs nasıl aktarabilirim ? bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

• bilgisayarıma git içerigin simgesine sag tıkla ac de.. karşına cıkan dosyaların tamamını kopyala deyip bellekte acacagın klasörün icine yapıstır diyceksin. pek özel bişeyi yok yani ben kendimdeki körfez dvd çözümleri böyle aktardım laptopa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilboBagginss

bilgisayarıma git içerigin simgesine sag tıkla ac de.. karşına cıkan dosyaların tamamını kopyala deyip bellekte acacagın klasörün icine yapıstır diyceksin. pek özel bişeyi yok yani ben kendimdeki körfez dvd çözümleri böyle aktardım laptopa.

onu denemiştim zamanında olmamıştı birdaha deniyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orangutan59

quote:

Orijinalden alıntı: BilboBagginss

bilgisayarıma git içerigin simgesine sag tıkla ac de.. karşına cıkan dosyaların tamamını kopyala deyip bellekte acacagın klasörün icine yapıstır diyceksin. pek özel bişeyi yok yani ben kendimdeki körfez dvd çözümleri böyle aktardım laptopa.

onu denemiştim zamanında olmamıştı birdaha deniyeyim

vallaha ben tüm kitapların dvd çözümlerini bu sekilde aktardım kolay gelsin.

• Bence bozuk değil diğer dvd'ler ile de deneyin.Öncelikle sisteminiz nedir bende çok zor çalıştırmıştım zamanında...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo sir -- 17 Temmuz 2016; 18:58:50 >
  • hayir dvd okuyucum bozuk hic bir dvdyi okumuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.