Şimdi Ara

Fen lisesine gidebilir miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: prowebo

Doğru tabii ki, öğrenci de çalışmalı mutlaka fakat sınıfta dersi kaynatanlar olunca öğrenci de çalışamıyor. Mesela şuan 8.sınıftayım, sınıfta sadece 5 kişi çalışıyor. Onun dışında herkes şamata dersi kaynatma derdinde, elemanlar zaten "okumak istemiyorum babam zorla gönderiyor." diyorlar. E durum böyle olunca bize de mani oluyorlar, mesela geçen sınıfın tembel kabadaylarından biri hocanın dersini kaynattı, hoca bunu dövmeye kalktı. Bu da gitti hocanın elini tuttu itekledi hocayı. Yani demek istediğim hocaların bile gücü yetmiyor böyle kişilere, bu yüzden dersten hiçbir şey anlaşılmıyor. Ben de bari fen lisesi gibi bir liseye gideyim de böyle kişiler olmasın diyorum. bak mesela hocam ş.urfa fen lisesi taban puanları :

Şanlıurfa Birecik Türkan Halit Aykılıç Fen Lisesi ...... 447,7026
    Şanlıurfa Ceylanpınarı Ceylanpınar Fen Lisesi ...... 375,2423
    Şanlıurfa Merkez Şanlıurfa Fen Lisesi ...... 469,0279
    Şanlıurfa Merkez TOBB Fen Lisesi ...... 461,4318
    Şanlıurfa Siverek Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi ...... 424,1756
    Şanlıurfa Suruç Suruç Fen Lisesi ...... 400,0553
    Şanlıurfa Viranşehir Viranşehir Fen Lisesi ...... 423,7086

Şu 424 puanlık Abdulkadir Karahan'a gitsem bile yeterli benim için, en azından orada daha az olur dersi kaynatan tipler. Şuan tek kötü dersim Matematik. Diğer tüm derslerim iyi, hatta bir hoca aynen şöyle demişti "Ne okula geliyor, ne de derse katılıp ödevleri yapıyor ama adam her seferinde 85-90 alıyor. Acaba çalışsa,derse katılsa nasıl yapar." İşte bu sene çalışacağım, ama bu yılsonu ortalamaları ayakbağı oluyor bana.

genellikle ortaokulda öyle olur benle birlikte sınıfımda 3 kişi çalışıyordu ki inan o 423 veya 400 puanlık gideceğin fen lisesi anadoludan kat kat kötüdür inan çünkü senin gibi düşünenlerde vardır yeterki fen olsun diye çünkü alt seviyelerdekiler de gelebilecek oraya sadece sen değil buradaki herkeste böyle düşünüyordur o puanlarla gideceğin fen lisesi anadoludan emin ol kötüdür

" Şu 424 puanlık Abdulkadir Karahan'a gitsem bile yeterli benim için, en azından orada daha az olur dersi kaynatan tipler." bak kendin diyorsun 424 çok iyi bir puan değil onu söyleyeyim sadece iyi bir puan ha o puanla anadoludaki tip ha fen lisesindeki tip ne farkeder? 470lik bir fen ile 420lik feni bir tutma adı değişik sadece

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    evet,fakat ilçeye göre de değişiklik gösteriyor. mesela viranşehir'deki liseyle, merkez'deki fen lisesi bir mi. ayrıca zaten ş.urfadaki anadolu liselerin puanları genel olarak 250-380 arasında. sadece birkaç anadolu lisesi 400+. o liseler de bana çok uzak yerlerde, karaköprüde. yani 400+ puan alırsam istesem de istemesem de oturduğum ilçeye yakın bir fen lisesine gideceğim, anadolu liselerinin hepsi uzak bana. bu arada saol tavsiyeler için.
  • Benim 7. Sınıf ortalamam iki döneminde 90 kötümü sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bence.

hocama sordum 8.sınıfta ortalamam 95 100 olursa fen gelir. Bugün de test kitabimi bitireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.