Şimdi Ara

FEN NIYE KIMSENIN UMRUNDA DEGIL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısalcıyım mimarlık hedefliyorum günlük 6 saat fen çalışıyorum mat 2 saat anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin değişmesi gündemde değildi derken, söylentiler vardı ve gördüğüm kadarıyla yere önceki yıllardan daha sağlam basan iddialardı. En sağlam hocalarımın hepsi bu yıl ne yapın ne edin gidin demişti. Hatta bu yüzden bu riski almayan birçok arkadaşım istemedikleri üniversitelere gittiler.

Ben bu adaletsizliğin benim gibi mühendislik hedefleyenlere yarayacağını düşünüyorum, sağlık alanına daha çok kişinin kaymasına olanak sağlayacak gibi.

Aslında en temizi reset tuşu falan varsa kullanmaları gerek, basitleştirelim derken girdaba çevirdiler.

Bu arada tahmin etmiştim, herkes YGS/LYS'nin değerini anlıyor yavaş yavaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sınavın degistigi dönemde aynı şeylerden bahsettim, Twitter etkinliği veya online imza etkinliği felan yapalım diye konu açtım da kimse iplemedi.

Bizim öğrencimiz de böyle. Sistemin kötülüğünden dem vurmasına rağmen yalnız şikayet etmekle yetiniyor. Yapıcı hiçbir şey yok. Sadece şikayet et .

Yine özellikle sosyal medyada görüyorum herkes fazla kaderci. Niye bizi buldu, her değişiklik bize denk geliyor vs gibi paylaşımlarda bulunuyorlar ancak yine yapıcı bişey yok.

Ben öğrenci kitlesinden adam akıllı bir tepki ortaya konulmadikca, bir farkındalık yaratıp eğitim sektörü dışındaki adamların da bu sistemin hatlarını fark etmesi sağlanmadikca, açıkçasi öğrenci için avantajlı ve mantıklı bir sistem geleceğini düşünmüyorum.

• Ulan tayyip elini atmadığı konu yok. Neye elini atsa bozuyor

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 3.senem, hocalari dinlersen girdigim ilk yilda bile degisiklik olabilir diyorlardi,benim kast ettigim madem kesin bir degisiklik olacak bunu tercih doneminde soyleyin de millet ona gore hareket etsin.

• Hocam sistem degisikligi hakkinda tercih donemi haberiniz olsa tercih yapar miydiniz

• Özelfenliseli Ö kullanıcısına yanıt
    Evet yapardım riske atmazdim.

• Uzucu bir durum hocam kolay gelsin

Her şerde bir hayir vardir kim bilir belki de hedefime ulasacagim,bosuna tasalaniyorum belki de.

• Kesinlikle belki eski sistemde daha rahat olacaktınız şimdiki sistemde çok çalışmak zorunda olduğunuzu hissedeceksiniz inşallah olur bu sene

Tesekkurler hocam size de basarilar

• Ales nolcak? :)

• bunları sorgulayacağına önce başındaki iktidarı sorgula sağcı din hamaseti yapan iktidar sorgula sen derslikleri sorguluyorsun hah şimdide embesilin --------teki gelir ne siyaset konuşuyon der her tarafı imam hatip yapsınlar sen gel fenne niye önem verilmiyor de---- sizin gibi kafalar afganistanda niye bmw arabası üretemiyor gibi şeyler bomboş konular insallah fenni komple kaldırırlar açıkta kalırsınız din dersi gelsin yerine ONDAN SONRA SİYASET KONUŞMAYALIM SİYASETLE NE ALAKASI VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 12 Aralık 2017; 20:56:22 >
  • Hocam tyt neyse de yksde özellikle fen ve geometride saplicaklar gibi geliyor bana gerçi öyle yada böyle bir şekilde giricez bu sene umarım bizim için en iyisi olur
  • kötü_ben kullanıcısına yanıt
    SİYASET KONUŞMAYALIM SİYASETLE NE ALAKASI VAR

• Ben açıkçası yks kısmında hem matin hem fenin eleyici olmasını isterim ama soru tipleri çok değişirse ben de elenirim orası ayri 2013 mati 2015 geosu

2016 feni gibi olsun bizim olsun ,şeyi sorucaktim tyt örnek kitapçıkta 13 dilbilgisi var bu kadar çıkar mı sizce

Ben kesin giderdim usta siralamami koruyabilecegimden çok şüpheliyim su aralar kokledim iyice çalışmayı

• Bilim-bilgi ve kültür seviyesi arttıkça birilerinin işine gelmiyor da ondan.

• Önemli olan soru sayısı değil ki o 80 soru dediğin matematik konularını mühendislikte 4 işlem gibi kafadan hesap yapamadığın sürece üni de aldığın o ağır mühendislik konularını yapamıyorsun öylesine bir durum var hele hele makina ve yazılım mühendisliği okuyanlara bir sor istersen mühendislik neymiş en iyi onlar bilir. Fen diyorsun da o lisede gördüğünüz konuların tamamı genel kültürden ibaret tıp kazanırsan üniversite de göreceğin fen bilgileriyle en ufak ilgisi yok üstelik o kadar ağır ve sayısız konu var ki lise günlerini arayacaksın. Sen Tıp' ı kazan orada aldığın 1 aylık bilgiyi birçok bölümde 1 sene de belki öğretemiyorlar. O yüzden bölümleri soru sayısıyla kıyaslamak gibi saçma bir işe girişme. Bu kafayla bilgisayar ve yazılım mühendislerine ne var canım iki tık yapıyorsun tonla para kaldırıyorsun diyorlar diş hekimlerini doktordan saymıyorlar eşit ağırlık ve sözel bölüm okuyanları insandan saymıyorlar vs vs ülke bom bok durumda o yüzden bu tarz kıyaslamaya girme git bölümünü oku önüne bak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.