Bildirim
Fen Sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
B olabilir çünkü 3. durumda yükler birbirini nötrleştirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 4 Ocak 2015; 18:04:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende senin yaptığın gibi buldum,bir nötrleşme falanda yok.
Arkadaş senin sorun hatalı. Sanırım sorunun kaynağı fen bilimleri aynı soruyu bugün kitapta çözdüm hatta sayfa 95 seninkinde ca+3 yazıyor oranın ca+2 olması lazım. -
Lovatic'in dediği gibi kalsiyumun yükü +2'dir. Hata oradan kaynaklanıyor. Doğru bilgiye göre cevap "D" seçeneği.
Merhaba,
Bugün hocama soruyu götürdüm.Senin sorunda baskı hatası var dedi.Yani soru baskı hatalı şekliyle benim yazdığım ''e'' şıkkındaki gibi oluyor.+2 iyon yükü olunca da ''d'' şıkkı oluyor.
Cevabınız İçin Teşekkürler,
Burgamer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 3 Ocak 2015; 17:11:22 > -
Sizin e şıkkı da yanlış 3.CaPO4
Olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaysadun -- 9 Ocak 2015; 18:55:30 >
Merhaba,
Sizin cevabınızda doğru benim cevabımda.Sizinki benim cevabımın sadeleşmiş hali üçler sadeleşince sizin cevabınız çıkıyor.
İyi Forumlar,
Burgamer -
quote:
Orijinalden alıntı: burgamer
Merhaba,
Sizin cevabınızda doğru benim cevabımda.Sizinki benim cevabımın sadeleşmiş hali üçler sadeleşince sizin cevabınız çıkıyor.
İyi Forumlar,
Burgamer
Ben bunları öğreneli oldu baya
Yeğeni 8de onu biraz çalıştırıyordum bunu gördüm düzelteyim dedim...
Benim bildiğim sadelesmek zorunda...
İyi forumlar...
Merhaba,
Bugün hocama sordum.Kimyasal Bağlarda denkleştirme yapılabiliyorsa mutlaka denkleştirme yapılır,dedi.Sizin dediğiniz doğru bir yaklaşım.Sizin sayenizde bunu öğrendim.Teşekkür ederim.
İyi Forumlar,
Burgamer -
quote:
Orijinalden alıntı: burgamer
Merhaba,
Bugün hocama sordum.Kimyasal Bağlarda denkleştirme yapılabiliyorsa mutlaka denkleştirme yapılır,dedi.Sizin dediğiniz doğru bir yaklaşım.Sizin sayenizde bunu öğrendim.Teşekkür ederim.
İyi Forumlar,
Burgamer
Rica ederim kardeşim faydam bulunduysa ne mutlu
Kesinlikle soru hatalıdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X