Şimdi Ara

Fener'de Love bombası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gs kimi dünya çapında transfer etmişti fenere çamur atıyonuz..
  • Hala yükseliş diyorsun Sercan ayıp hakikaten.O kadar yıldız(!) aldınız, bari şu 26 yıllık hasretinize son verseydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Sercan fotomaçtamı çalışıyon olm bak doğruyu söyle uğraştırma bizi...

Gerçekleri yazıyorum da Fotomaç'la özdeşleştirmene şaşırdım.Onlar birazcık yalan yazıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Hala yükseliş diyorsun Sercan ayıp hakikaten.O kadar yıldız(!) aldınız, bari şu 26 yıllık hasretinize son verseydi...

Alın Fortiz her sene sizin olsun.

• ya bu tr kupası muhabbeti sıktı artık harbiden alıun kupa sizin olsun onla övünün avutun kendinizi. fb nin bu yaptıkları yükseliş deilde ne allah aşkına...arkadaşlar yalan haber diosunuz rüyanıda görürsünüz diosunuz ama aziz yıldırım carlosu bile gölgede bırakcak dedi.demekki bunlardan birisi başka hangi futbolcular caarlosu gölgede bırakır? sergen yalçın alcak deiliz heralde demi????
  • Çok fena duyumlar aldım Fenerbahçe Adriano ile ilgileniyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Sercan fotomaçtamı çalışıyon olm bak doğruyu söyle uğraştırma bizi...

Gerçekleri yazıyorum da Fotomaç'la özdeşleştirmene şaşırdım.Onlar birazcık yalan yazıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Hala yükseliş diyorsun Sercan ayıp hakikaten.O kadar yıldız(!) aldınız, bari şu 26 yıllık hasretinize son verseydi...

Alın Fortiz her sene sizin olsun.

hep diyorum ne o kupanin prestijine ne de oradan gelecek paraya ihtiyaci var Fenerbahcemiz'in

• quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

Orjinalden alıntı: W-Devil

Anlamadığınız bişey var

GS'a kim gelirse gelsin arması için oynar taraftarı için oynar onuru için oynar isterse aç kalsın o tesislerde

Ribery'de renklerinize armaniza formaniza hastaydi dimi parayi bulamadi gitti... isterse ac kalsinmis mis da mis mis

istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşım

• Sakin.

Amacımızın saygı çizgisi üzerinde sohbet olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca kim gelirse gelsin. Çok önemi yok. Önemli olan gelen kişinin takıma nasıl faydası olacağıdır. Uyum sağlayıp sağlamamasıda çok önemlidir. En iyisi gelir, sonuç alınamaz, en kötüsü gelir en güzel sonuç alınır.
  • bence en iyi tranfer love olur..

hem genç hem başarıya aç..

hemde takımda yabancılık çekmez..
  • Yıldız olması şart değil. G.Gönül gibi Uğur gibi geleceğin yıldızlarının alınması taraftarıyım. Love bize ilaç olur. Kezman semih love gibi bir forvet hattı bize çok şey kazandırır. Sağ kanat için M.topuz yada Hamit gibi bir topçu bulursak.Stoper mevki içinde 1 tane yerli stoper ihtiyacımız var.Avrupada her takımla kafa kafa oynuyacak bir takım oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.