Bu maç bol gollü olur ve fener en az 5-7 atar İnşallah.
Sizce ?
Hiç birşey olmaz, birilerinin ağzının suyu bir hafta daha akar o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: ccecy
Hiç birşey olmaz, birilerinin ağzının suyu bir hafta daha akar o kadar.
Aynen öyle olur
Kazanıcaz baska yolu yok..bu maç tam bir final we denizli boyle bir maçta bize direnemez diorum..
Valla Denizli maçı kolay kolay vermez çünkü yenilirse 2. lige düşüyor.
denizli direnmesse düşeceğine göre maçı satmıştır direnmesi ligin sağlığı açısından daha ii, bir gsli olarak temennim denizlinin ligte kalması inanıyorum şampiyon GS " ümit olmadan başarı olmaz"
Denizli ölümüne oynayacak, ve o maç berabere bitecek diyorum
Yani fenerli arkadaşlar, tarihinizin en büyük şoklarından birine hazırlıklı olun
Yahu siz ligin dibindeki takımların sihirli değnekle mi son haftalarda maç kazandığını sanıyorsunuz? 2.lige değil amatör kümeye düşsede maçı alamaz Denizli.
quote:
Orjinalden alıntı: rietveld
Valla Denizli maçı kolay kolay vermez çünkü yenilirse 2. lige düşüyor.
1 - 1 bitecek
quote:
Orjinalden alıntı: kemalhirca
1 - 1 bitecek
ağzından bal damlıyo...
Fenerli olmak ne güzel bir duygu yaw. Gs lileri herhafta bağırtıyoz ( gayseri, denizli, beşiktaş).
walla ben galatasaraylıyım ve malatya'lyım kimi destekliyeceğimi bilemedim.fener yense malatya 100 de 90 ligde kalır ama gs şampiyon olamaz.en iyisi berabere kalmaları.
Olan denizliye olacak küme düşecekler
Benden naçizane bir öneri, gsli arkadaşlar bu kadar farklı takım desteklerken sonunda hangi takımı tuttuğunuzu unutmayasınız? Dur bi düşünim, fikstüre bakalım bu hafta ne diye bağıracaz.
Denizlispor'a 2.ligte başarılar dileriz
eğer denizlim bi yenerse burlarda olmayın derim...
Herkes Denizli hakkında konusuyorda Kayseri'yi pek takan yok değil mi?
sonucu belli değilmi o maçın o bakımdan yorum yapmaya gerek duymuyolar
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
ya kayseride uefa için zorluyor ama supriz olmaz hojam
Kayseri Kayseri gibi,Denizli'de Denizli gibi oynasın yine şampiyon Fenerbahçe olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme