Şimdi Ara

Fener'in Başında Olsanız Hangi Dizilişle Çıkarsınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Isla Neto Skrtel hak

Valbuena josef alper atif

Guliano Jansen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jensen

Valbuena. Giuliano. Soldado

Ekici. Souza

Ismail. Neto. Skertel. Isla

Volkan

• Ben fenerin başında olsaydım( tarafsız bir şekilde)

Kameni

Isla Skrtel Neto hasan A

Joseph

Alper Ozan

Valbuena

Guilano jansenn

Şeklinde çıkardım.. çift forvetin arkasında valbunea serbest arka tarafta beklerle birlikte önde baskı..biraz kaos biraz yetenek biraz forma büyüklüğü ile her türlü şu takım ilk 4 girer

• ------Janssen
    --Valbuena-Guiliano
    -Isla-Ozan-Alper(elif)-Dirar
    --Skrtel-Neus-Neto
    Kalecilerin ikisi de birbirinden kotu. Eldeki malzeme ile en fazla bu olur. Kadro planlamasi cok hatali. Hem dirar hem isla gereksizdi birisinin yerine dengeli bir sol cizgi oyuncusu alinmaliydi caner tipinde. 2 tane de merkez ortasahaya ihtiyac var. Stopere de neus yerine bir stoper lazim. Josef bazen cok saklanarak oynuyor hucumda top cikarmak icin sorumluluk almiyor artik o tip sadece rakibi bozan bir ortasaha ile oynama luksun yok ortasahada yoksa bir kisi eksik kaliyorsun rakibin onlem almasi kolaylasiyor. Stopere koyulabilir belki suan neus yerine. Ama ortasaha olmaz. Fenere hadi ozan, elif ve alper var diyelim en az bir tane tolgay gibi adam gerek. Su haliyle fenere sol cizgi oyuncusu, en az 1 merkez ortasaha, 1 stoper, 1 kaleci gerek yani. Eldeki malzeme ile oynanacak en iyi sistem 3'lu savunma. Eger yetenek olarak kisitli ama cok yonlu, fizik gucu bir oyuncu grubun varsa en iyi sistem 3'lu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 9 Kasım 2017; 21:49:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.