Şimdi Ara

Fener'in Sevilla'yı Elemesi Süpriz Olmaz!! Hatta Favori Fenerbahçe. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utku84

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sen sevillanın nasıl birinci olduğuna değil de fenerin nası 2. olabildiğine baksan snn için daha kolay olur kanımca :)

11 puan alarak 2.olduk . anlayamadın sanırım. 2 galibiyet + 2 beraberlik = 3+3+1+1 = 11 puan daha da acıklayıcı olurum anlamazsan söyle

düzeltme

11 puan alarak 2.olduk . anlayamadın sanırım. 3 galibiyet + 2 beraberlik = 3+3+3+1+1 = 11 puan daha da acıklayıcı olurum anlamazsan söyle

• umarım GS FB beraber bir üst tura çıkarlar, ligde tamam sonuna kadar rakibiz ama avrupada birlik olmalıyız. Galatasaray'ın başarısı hariç yıllardır bıkmadınızmı yarı finallerde, finallerde yabancı takımları izlemekten??
  • Futbol 11 e 11 oynanıyo... sevilla iyi bir kura bence ama favori sevilladır bu gerçeğide görmezden gelemeyiz ama barçadan man utdden milandan çelsiden daha kolay bir kura olduğu kesin. Zaten fenerbahçe 2.tura çıkmakla çok büyük bir başarı göstermiştir bundan sonrası çıkıp adam gibi mücadele ederek onurunu koruyarak buraya boşuna gelmediğini herkese göstermektir... Ayrıca ben pek çok arkadaşta inanılmaz bir kıskançlık seziyorum ve çok mutlu oluyorum. O kura çekimini izlemek o heyecanı yaşamak bile yeterdi. Teşekkürler FENERBAHÇEM
  • quote:

22/09/2007 Barcelona 2 - 1 Sevilla

25/09/2007 Sevilla 2 - 3 Espanyol

29/09/2007 Zaragoza 2 - 0 Sevilla

07/10/2007 Sevilla 0 - 1 Deportivo La Coruna

31/10/2007 Atletico Madrid 4 - 3 Sevilla

11/11/2007 Villarreal 3 - 2 Sevilla

24/11/2007 Sevilla 1 - 2 Mallorca

01/12/2007 Almeria 1 - 0 Sevilla

Sevilla'yı yenen takımlara bakarsanız , öyle ahım şahım takımlar değiller(Barca hariç , onu hariç tutayım yoksa aklı kıt arkadaşlar barça ahım şahım değil mi diyecektir garanti). Deportivo , mallorca gibi takımlar bile sevilla'yı deplasmanda yenmişse fenerbahçe de yenebilir.. Kimse bana mallorca fenerbahçe'den iyi takım falan demesin ayrıca. Ben imkansız görmüyorum tur şansını.. Hatta umutluyum bile...
  • fener takımı da seviyyayı senin gibi görüp çıkarsa sahaya bakmayın derim ben size o maça
    quote:

Orjinalden alıntı: unutma68

Çünkü,

Sevilla nın efsane hocası Ramos 1 ay önce tothenham a gitti. yerine altyapı hocası getirildi.

Ligde çok kötüler. alt sıralardalar. oyuncuların eski formlarının olmaması ve hocalarının gitmesiyle eski havalarını ve güçlerini kaybettiler.

Ş. Ligi gruplarında nasıl lider oldular.

İlk maçta arsenal den fark yediler. daha sonra bükreş ve slavia gibi 2 dandik takımı 4 maçta yendiler. ve son maçta yedek arsenal i yenip lider oldular.
    Arsenal ise yedek ve genç kadroyla gittiği slavia deplasmanından 1 puan alınca lider olabildiler.

İspanya liginde deplasmanda her maç fark ve çok gol yiyen bir takım. Fenerbahçe ilk maçta avantajı sağlayabilir istanbul da.

• görmedik görmedik
    quote:

Orjinalden alıntı: aimar

quote:

Orjinalden alıntı: utku84

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sen sevillanın nasıl birinci olduğuna değil de fenerin nası 2. olabildiğine baksan snn için daha kolay olur kanımca :)

11 puan alarak 2.olduk . anlayamadın sanırım. 2 galibiyet + 2 beraberlik = 3+3+1+1 = 11 puan daha da acıklayıcı olurum anlamazsan söyle

şöyle malzeme vermeyin ya

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

RonaLdo qibi bir qoLcü aLırsak yani yıLdız.. Evimizdeki maçda 3-0 yenersek oradada 2-1 yada 3-1 yeniLirsek bu iş biter...

Fawori eğer biz yıLdız bir forwet aLırsak biziz..

ALamassak onLar..

ronaldo 2 senedir top oynamıyor

Siz sevillayı harbi konyaspor yapmıssınız

3-0 falan

Arune Kone gibi bi adam orda yedek kalıyor.
    Sizin forvette kim var Semih

Defansta İspanyanın defansı Navarro var sizde
    Edu Drekana

Onların forvette Kanoute var Sizde Kejman

Onların forvette
    Luis Fabiano var
    sizde İlhan Parlak

neyse

Sevilla %75
    Fb %25

goruyorum
    fenerbahçede kucumsek takım olmadıgını gosterdi.
    ama siz sevillayı ne sandınız

sen ilhanı forvette kaç kere gördün yahu..
    veya edu mu var sadece bizim defansta. Hayır, farkettim sende bi marka zayıflığı var..
    Allah bilir çuval ın üzerine Tommy Hilfiger yazsak ona da 6 taksit 150 milyon bayarsın sen...

Mantıklı ölçütlerin varsa buyur. Sevilla bencede kötü takım değil.
    Ama bana göre şu an avrupada 2. Porto..

Porto daha iyisini yaptı, şu an uefada ve umut vaadetmiyor.
    Sevillanın ben bu turu geçeceğini düşünmüyorum. Favoride biz değiliz ama benim şahsi kanaatim bu..

• pardon porto ŞL de. düzeltiyimm..
  • bu 2. hata fbliler noluyoz
  • daniel alves gibi dünyanın en iyi sag bekine(sag acık da oynar) sahip takım hemen küçümsemeyin.İnşallah Atlarız turu.Pes 6 da favori takımımdır sevilla .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemşör

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

Fener in kura şansı yine yaver gitti bence. En iyi kura olmasa da çok iyi bir kura çekti. Rakiplere baksanıza, o kadar rakip içinden Sevilla. Yav biz Beşiktaş ın kura çekimlerinde ne yapmalıyız ki şu şans bizim de yanımızda olsun

Öncelikle şu kafa yapınızı değiştirmeniz lazım.Kötü kadronuz olduğunu kabullenip kura,bal,şans vesaire demeden gece gündüz çalışmanız lazım

Asıl sizin kafa yapınızı değiştirmeniz gerek. Tarihinde ilk defa ş.l. grubundan çıkıyorsunuz ve Sevilla ya 3-5 atmaktan bahsediyorsunuz
    Ayrıca kura konusunda yazdıklarımın hangisi yanlış, devler arasından o saydığım takımlarla eşleşmediniz mi?

• abi ciddimisiniz Sevilla ya 3 tane falan atacağınızdan yani ciddi mi yazıyorsunuz bunları?
    ben size söyleyeyim mi Fener Sevilla yı Kadıköyde yenerse başarıdır,öyle de kalır zaten....
  • zor olacak ama imkansız değil
  • Sevilla sizle eşleştiği için çok şanssız gerçi son iki sezondur UEFA Kupası ve 1 Süper Kupa aldılar ama FB ninde son 2 sezondor TSL de 1 şampiyonluk bir de 2. lik kazandığını ve Türkiye Kupasında final oynadığını göz ardı etmemek lazım. Bu koşullar altında her iki takımın şanslarının eşit olduğunu söylemek güç olmasa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

Sevilla sizle eşleştiği için çok şanssız gerçi son iki sezondur UEFA Kupası ve 1 Süper Kupa aldılar ama FB ninde son 2 sezondor TSL de 1 şampiyonluk bir de 2. lik kazandığını ve Türkiye Kupasında final oynadığını göz ardı etmemek lazım. Bu koşullar altında her iki takımın şanslarının eşit olduğunu söylemek güç olmasa gerek

koçum mesajı oku önce herkes biliyor fenerin iişnin zor olduğunu aam ramos gitti zordalar diyor..hey yavrum hey
  • yaa bazı fenerbahçeye gönül vermiş arkadaşlar ya ortalık şenlensin tarzı yazıyorlar yaada günümüz futbolundan bi haberler....
    şimdi bir kere ispanya ligindeki sıralamayı unutun yok öyle birşey diye düşünün....neden şundan geçtiğimiz yıllarda fenerbahçe real zaragoza ile eşleşmişti...o aralar zaragoza 18.sırada idi bizim basın köy takımı muhabbeti yaptı...savio,d.villa falan vardı artık nasıl köy takımıysa(!)adamlar çatır çatır top oynadılar elediler...ispanyol takımları Türk takımlarına ezelden beri ters gelir....yani öyle bir lig ki getafe gidip nou campta barcelonadan puan alabiliyor.bizim ligde şampiyonluğa oynarlar...
    2.cisi bu adamlar son 3 yılda 2 uefa bir süper kupa bir ispanya kral kupası kazanmışlar bi tane daha vardı onu unuttum şimdi...bunlar çok ciddi başarılar...
    Rakibi küçümsenmemeli ciddiye alınmalı olay....kadıköyde en az 2 farklı skor olmadan sevillayı eleyemez fb orada kazanma ihtimali son derece az açıkcası....
    Ancak nedir hayırlısı olur inşallah fb bu sene bana göre kendisine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi...ülke puanına çok önemli katkılarda bulundu.gs nin bjk nin ve diğer ekiplerimizin bir an önce avrupada başarı göstermesi şart.şöyle her sene avrupada başarılı olan 2 takımımız olsa ne hoş olurdu...

• Sevilladan bir beraberlik alsın öpüpte başına koysun Fenerliler.
  • hadi yorumlarda sallayabilirsiniz de konu açarken bari biraz araştır be abi;

Sevilla zirvede

"Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde eşleştiği İspanyol takımı Sevilla, Uluslararası Futbol Tarih ve İstatistikleri Federasyonu’nun yaptığı (IFFHS) değerlendirmede dünya klasmanında 1. sırada yer alıyor.

Kulüplerin, 1 Aralık 2006 ile 30 Kasım 2007 tarihleri arasında oynadığı ulusal lig ve kupa maçlarının yanı sıra uluslararası maçlarda aldığı sonuçlara göre yapılan değerlendirmede Fenerbahçe ilk 30’a, Beşiktaş ise ilk 35’e girmeyi başardı.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=97052&CatId=34

• soho, o listede GS de 1 numaraya çıkmıştı. Lig de değerlendiriliyor sanırım.
    Uefa listesinde 6. sıradalar, o kadar büyük takım varken 6. sırada bulunması çok iyi.
    Bence 2 Türk takımı da elenecek.
    http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2008.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleanor

quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

Sevilla sizle eşleştiği için çok şanssız gerçi son iki sezondur UEFA Kupası ve 1 Süper Kupa aldılar ama FB ninde son 2 sezondor TSL de 1 şampiyonluk bir de 2. lik kazandığını ve Türkiye Kupasında final oynadığını göz ardı etmemek lazım. Bu koşullar altında her iki takımın şanslarının eşit olduğunu söylemek güç olmasa gerek

koçum mesajı oku önce herkes biliyor fenerin iişnin zor olduğunu aam ramos gitti zordalar diyor..hey yavrum hey

eyvallah koç (!)

yahu belki karşındaki kişi senden yaşı daha büyük birisi veya daha donanımlı birisi veya ne olursa olsun. koçum moçum ayıp olmuyor mu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.