Şimdi Ara

Fener ve CimBomun bu haftaki maçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fenerin kadrosu ziyadesiyle güçlü.Eksik nerdeyse yok.Ha formsuz topçular var mı var.Ama yedekten girecek olanlar çok üstün oynayacaklar.çünkü kadroya girme hevesiyle oynayacaklar.Bence bu fener o partizanı siler süpürür.Bildiğiniz gibi yapmaz,yer bitirir.partizan zor kaçar.sahayı dar ederiz.hiç merak etmeyin aynen böyle olur.Sakin sakin maçı izleyin siz,hiç telaşlanmayın,ezeriz.

Ha cimboma gelince...Cimbom sahasında tesadüfen berabere kaldı.O maç 10 kere oynansa 9'unu alırdık hem de çoğunu farklı alırdık.O yüzdn Cim Boma güvenin.Cim Bom Romanyada en az 2 gol atar en fazla 1 gol yer.Eksikler hiç önemli değil,aksine motivasyon kaynağıdır.Rumen ekibinin hiçbir esprisi yok.Siz sakin olun,keyifle oturun maçın sonucunu rahatlıkla bekleyin.Çok rahat yener şampiyonlar ligine 2 takımla katılırız.

Bu maçların garantisi benim,bende yanlış olmaz dostlar.Bi sorun olursa gelin danışın burdayım.

• Konuyu editleyemedim nedense ağalar.Cim Bom'un diyeceğime CimBomu yazmışım hata bende suç bende kusura bakmayın ağalar dalgınlığa gelmiş hata bende.

Bende hata olur yanlış olmaz gençler biz bu maçları alırız
  • Ağzından bal damlıyor keşke senin kadar toz pembe görebilsem bu olayı ama bana göre
    Fenerbahçe'nin tur şansı %70
    Galaatasaray'ın tur şansı %30 'dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

Ağzından bal damlıyor keşke senin kadar toz pembe görebilsem bu olayı ama bana göre

iyi bi 11 le %30 dan fazladır ya

Fenerinde %80 filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: setra417

quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

Ağzından bal damlıyor keşke senin kadar toz pembe görebilsem bu olayı ama bana göre

iyi bi 11 le %30 dan fazladır ya

Fenerinde %80 filan

Sende iyimsersin kardeş, iyi sonuçlar bizim zaten yararımıza ama ,2-2 lik skor tam bir kaos herşey çıkabilir ,karşındaki takım en berbat takım bile olsa deplasman deplasmandır, ki rakibimiz Romanya'nın en iyi takımı. Erken yiyeceğimiz bir gol takımı tamamen dağıtabilir, ve panik olursak fark bile yeme riski var. O Yüzden %30. %50 , %50 başladıgını varsayarsak , %10 deplasman olduğu için ,%10 skor avantajına verdim %30 bizim avantajımız çıktı.

• yok arkadaş geçin matematiği fiziği oralarda aslan gibi oynar alırız maçları geliriz.bende yanlış olmaz beyler rahat olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.