Şimdi Ara

Fenerbahçe 19 Kişilik Kadrosu.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

lan zaten tur gitmiş, oynat Salihi de Arsenala karşı oynamış olsun

Aynen.En azından tecrübe kazansın.Maçı izlemek için sebebimiz olsun.

Salihi Alperi 90 dakika oynat. kafasız herif. Biri gitii (aykut) biri geldi (ersun) bıktım 4 senedir bu takımın korkak tavuklar gibi oymatılmasından. futbol bu kadar yavaş baskısız pressiz oynanmaz. tesadüflere bağlı gol atarsam yatarım zihniyeti.
    çok çok iyi yabancı bir hoca gelmeden bir ayağa kalkamayız.

Zico döneminde Sevilla İnter Chelsea bu takımlara karşı bile 2-0 geri düşsek güvenimizi inancımızı yitirmezdik mutlaka kazanırız diyorduk. Şimdi nerdeeee. Konya maçına çıkarken bile acaba kazanır mıyız diye şüphe ediyoruz. Chelseayi eleyecegimize
    bile kesin bakıyordum o zaman ki maalesef şanssız 1 golle elendik.

Salihi Alperi 90 dakika oynat. Selçuk oynatmışsın ne elde edeceksin. Daum bile GS maçına 16 yaşında çocuğu oynatıyor. Gol atıyor.

Daha 3 haftada bunalttı Ersun bizleri.

Daum bile oynatıyor diyorsun da Daum Ballack'ı Alman futboluna kazandıran adamdır.

Gençleri potansiyeline ulaştırmadaki yeteneği her teknik direktörde yok.

Yemişim Ballack'ı bize ne faydası oldu Ballackın

Daum bizde kaç yıl çalıştı bitane genç oynatmadı.
    Sezon başı hazırlık maçlarında 60. dakikada 8 tane genç oyuncuyu aynı anda oyuna alıyodu, mahalle maçına dönüyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Zico zamanında küme düşen bütün takımlara yenildik yaw. Takım maç seçiyordu o dönem. Hem siz o varken de şikayetçiydiniz.

Zico'nun ligde galibiyet yüzdesi çok düşüktü. En çok berabere kaldığımız dönemlerden biriydi hatta Zico'nun başta oldğu dönem.

Rahat kazanmamız gereken maçları kazanamayınca şampiyonluk gitti zaten.
  • sow emenike kuyt caner hatti denenmeli bence su macta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

lan zaten tur gitmiş, oynat Salihi de Arsenala karşı oynamış olsun

Aynen.En azından tecrübe kazansın.Maçı izlemek için sebebimiz olsun.

Salihi Alperi 90 dakika oynat. kafasız herif. Biri gitii (aykut) biri geldi (ersun) bıktım 4 senedir bu takımın korkak tavuklar gibi oymatılmasından. futbol bu kadar yavaş baskısız pressiz oynanmaz. tesadüflere bağlı gol atarsam yatarım zihniyeti.
    çok çok iyi yabancı bir hoca gelmeden bir ayağa kalkamayız.

Zico döneminde Sevilla İnter Chelsea bu takımlara karşı bile 2-0 geri düşsek güvenimizi inancımızı yitirmezdik mutlaka kazanırız diyorduk. Şimdi nerdeeee. Konya maçına çıkarken bile acaba kazanır mıyız diye şüphe ediyoruz. Chelseayi eleyecegimize
    bile kesin bakıyordum o zaman ki maalesef şanssız 1 golle elendik.

Salihi Alperi 90 dakika oynat. Selçuk oynatmışsın ne elde edeceksin. Daum bile GS maçına 16 yaşında çocuğu oynatıyor. Gol atıyor.

Daha 3 haftada bunalttı Ersun bizleri.

Daum bile oynatıyor diyorsun da Daum Ballack'ı Alman futboluna kazandıran adamdır.

Gençleri potansiyeline ulaştırmadaki yeteneği her teknik direktörde yok.

Yemişim Ballack'ı bize ne faydası oldu Ballackın

Daum bizde kaç yıl çalıştı bitane genç oynatmadı.
    Sezon başı hazırlık maçlarında 60. dakikada 8 tane genç oyuncuyu aynı anda oyuna alıyodu, mahalle maçına dönüyodu

Bir tane daha önyargıyla konuşan arkadaşımız. Aşağıda linkte verdiğim yazıyı vakit ayırıp okursan kim gençlere şans vermiş kim vermemiş o zaman daha iyi görebilirsin.
    Daum'un kadrosundaki Tuncay'lar Mehmet Yozgatlı'lar Semih'ler Kemal Aslan'lar bunlar genç değil miydi? Hepsi onun zamanında en az 20-24 yaş aralığındaydı.
    Yazı için linkler:

http://www.tirajik.com/daumun-harcanan-gencleri/
    http://www.tirajik.com/daumun-harcanan-turk-gencleri/

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

sow emenike kuyt caner hatti denenmeli bence su macta.

Emenike-sow-kuyt olsa iyi olur veya caner sow emenike kuyt

• Ağaçkakan kullanıcısına yanıt
    birader Daumu savunmak için herhangi bi siteden yazı alıp koyuyosun bunun bi dayanak oluşturduğunu mu düşünüyosun. Onu Geçtim Tüm o yabancı oyuncuların ne anlamı var bizim için ? neyse bizi ilgilendirecek isimlerin yer aldığı paragrafını koyayım;

"Bir sene önce takıma katılan 1981 doğumlu Kemal Aslan ve 1982 doğumlu Tuncay Şanlı’ya, 81 doğumlu Selçuk Şahin, 81 doğumlu Servet Çetin, 83 doğumlu Mahmut Hanefi Erdoğdu, 1979 doğumlu Mehmet Yozgatlı, 1980 doğumlu “Marcio” Nobre ilave edilmiş. 1983 doğumlu ve hakikaten “genç” olan Semih, 1978 doğumlu Ali Güneş, 1979 doğumlu İsmail Güldüren, 1981 doğumlu Serhat Akın kadroda tutulmuştur."

Bu oyuncuların hiç birini Daum aldırmadı, yönetim Genç oyunculara yatırım kararı aldı ve ümit milli takımın yarısını transfer ettiler....Tuncay zaten o gelmeden Tuncay olmuştu bile, Lorant oynatmıyo diye nerdeyse tribünü yakıyodu millet her maç..

Selçuk,Kemal,Mehmet Yozgatlı da malesef Daumla çalışan adamlardı, hepsi köreldi hiç biri olabilecekleri oyuncu olamadı....

Lan arkadaş adam 2 kere son dakika şampiyonluğu verdi birileri hala Daum türküsü söylüyo

• Enes'i de kadroda tutan Hikmet Karaman'dı. Hikmet Karaman GS maçında oyuna sokar mıydı Enes'i?
    Siteden yazı alıp koymuyorum o yazıda yorum değil istatistik var. Daum'la çalıştıktan sonra köreldiklerini söylüyorsun senin bu konudaki dayanağın ne?
    Sen ne potansiyel gördün o futbolcularda? Zico döneminden bahsetmişsin ama Zico döneminde 98'den beri en düşük galibiyet yüzdesinin alındığını bilmiyorsun.
    Ligde düşmeye oynayan takımlara yenildiğimizde saç baş yoluyorduk ama nedense Zico'nun Chelsea maçlarından Inter maçlarından başka akılda kalan birşey yok.
    Zaten Zico'nun göze hoş gelen futbol oynattığını herkes biliyor. Ama Daum'u Zico üzerinden gençleri oynatmaması üzerinden boşu boşu eleştirme bence.
  • ..............mert..............

....bekir...egemen....kadlec.....hasan

...............m.topuz............

...gökhan....alper.....salih......caner....

..................alves.................

yedekler: volkan, kuyt,sow, emenike,selçuk
  • ben de şunu anlamıyorum arkadaş. ne emenikesi ne sowu ne kuytı. senin yaratıcı ortasahan yok. istersen 10 forvet çık. istersen ileriye messi ronalda falan koy.

bu takım 4 - 2 - 3 - 1 harici bir halt edemez. tek forvet oynamalı. o forvette sow emenike webo dan biri olacak. bu yüzden yırtındık emenike gereksiz diye. onun yerine oyun kurucu alsalardı yürürdü bu kervan.
    iki ön libero şart yoksa defans kevgire dönüyor. meirelles topal emre. bu adamlardan ikisi. önündeki 3lü de ileriye destek olacak. sag da kuyt olabilir solda caner. geriye yardıma geldikleri için. mecburen mevcut kadrodan yazıyorum yoksa sag sol iyi kanat oyuncuları olmalı. tam göbekte de alper oynamalı veya salih. en kötü baroni veya holmen.

neden alex tarzı adamlar veya kanata iyi adamlar alınmadı. çünkü tüm transfer listesi aykuttan kalma. o krasiç stoch elden çıkarıp. silik seviyesiz sıkıcı futbolunu sürdürmek istiyordu. o yüzden holmen kadlec gibi adamları tercih etti. sonra takım oyunu oynuyoruz deyip bizi perişan edecekti oyun tarzıyla.

Ersun yanal da bu takımın hocası olamaz. Ama transferleri kendisi yapsaydı bu adamların hiçbirini almazdı. Alves hariç.

Bir mucize olmazsa bu oyuncu yapısıyla bu sene çok şey beklemeyin. 2 aydır yerli yabancı hazırlık resmi tüm maçları izliyorum. Avrupada bizden kötü oynayan takım yok.

• Enes'i de kadroda tutan Hikmet Karaman'dı. Hikmet Karaman GS maçında oyuna sokar mıydı Enes'i?
    Siteden yazı alıp koymuyorum o yazıda yorum değil istatistik var. Daum'la çalıştıktan sonra köreldiklerini söylüyorsun senin bu konudaki dayanağın ne?
    Sen ne potansiyel gördün o futbolcularda? Zico döneminden bahsetmişsin ama Zico döneminde 98'den beri en düşük galibiyet yüzdesinin alındığını bilmiyorsun.
    Ligde düşmeye oynayan takımlara yenildiğimizde saç baş yoluyorduk ama nedense Zico'nun Chelsea maçlarından Inter maçlarından başka akılda kalan birşey yok.
    Zaten Zico'nun göze hoş gelen futbol oynattığını herkes biliyor. Ama Daum'u Zico üzerinden gençleri oynatmaması üzerinden boşu boşu eleştirme bence.
  • Zaten turu vermişiz bari Salih Uçan'ı filan oynatsın da çocuk kendini gösterme şansını bulsun ama ben Selçuk'la başlayacağını düşünüyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Zaten o da onu demiş sıralama yapmadan. Ciddi ciddi öyle dizeceğini düşünmedin herhalde?
  • Mert,Alper,Egemen,Emenike,Gökhan,Hasan Ali,Salih,bunlar kesin ilk onbirde olmali kimisi piser,kimisi mac eksikligini tamamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Zaten o da onu demiş sıralama yapmadan. Ciddi ciddi öyle dizeceğini düşünmedin herhalde?

Caner solbege gecsin o zaman soyle yapalim sow-emenike
    Kuyt olur mu hocam beyin firtinasi yapalim caner solbek olsun

• quote:

Denek takımı mı bu ARKADAŞ? Dene dene nereye kadar. Tüm maçları ersun gibi aykut gibi sizde hazırlık maçlarına çeviriyorsunuz...
  • yahu transferleri denek hoca ve yöneticiler yapınca mecburen takımda denene denene tuhaf tuhaf işler olacak. 2+2= 4

sanki alınan futbolcular ölçüp biçilerek alınmışta ,her mevkinin çok formda oyuncuları varda ersun hoca oynatamıyor gibi.

bu kadro transfer dönemi bu şekilde bitirilecekse ocak ayına kadar denenecek. ama ersun hoca ama yılmaz hoca veya italyan, alman x ülkeden birileri gelip deneyecek. ocak geldiginde birkaç futbolcu daha alınacak onlar eklenip denenecek bu kadar basit.

ne zaman ki yöneticilik degişecek, o günden sonra bu denemeler sadece sezon başında hazırlık kamplarında denenip çıkılacak maçlara.

şimdi hedef ceza süreci sonu, transfer sezonu sonu . ceza gelip te bu yıl çekilirse takım seneye yeni bir anlayışla başlarsa türk kafasıyla degilde evrensel futbol mantalitesiyle hareket edilirse harcadıgı para+emek= gelişme saglanacak.
  •  Fenerbahçe 19 Kişilik Kadrosu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Denek takımı mı bu ARKADAŞ? Dene dene nereye kadar. Tüm maçları ersun gibi aykut gibi sizde hazırlık maçlarına çeviriyorsunuz...

bu maçta kaybedilecek hiçbir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Fenerbahçe 19 Kişilik Kadrosu..

sow forvet arkadaşım bi şunu idrak edemediniz adam mevkisi dışında verimli olamıyor işte apaçık ortada
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.