Bu adama hakem diyeni insan diye karşıma almam. Baya uğraştı. Ama daha çevirilemez heralde bu saatten sonra. Helal olsun Alex ve Fenerbahçemize.
Musa ne yaptı öyle ya Bursaspor taraftarı da durduk yere ana avrat FB'ye küfrediyor, olacak iş değil.
su canere demın kı yapılan hareket krımızı kart kafasını tutup bısey yaptı ya adam boyle bı hareket yok hay topuz
quote:Orijinalden alıntı: İrfan Bursa tribünü. Canlar ya. Helal olsun helal. Ne diye bağırıyorlar hocam? Anlayamıyorum tam olarak.
quote:Orijinalden alıntı: İrfan Bursa tribünü. Canlar ya. Helal olsun helal. Trabzon maçı nasıldı ama
quote:Orijinalden alıntı: Tarîhçî quote:Orijinalden alıntı: İrfan Bursa tribünü. Canlar ya. Helal olsun helal. Ne diye bağırıyorlar hocam? Anlayamıyorum tam olarak. Hocam 3-0 gerideyken bile takımlarını desteklemelerini takdir ettim. Şayet küfür ediyorlarsa
Bursa Alex'in ne kadar tehlikeli olduğu halde boş bırakmasına anlam veremiyorum. Adam büyük oyuncu. Tebrikler.
quote:Orijinalden alıntı: que777 alex emekli olunca napcak bu fener çok merak ediyorum kupayı tek başına aldı gibi bişey Sen merak etme bu sene İyi transferler yapılacak
quote:Orijinalden alıntı: Cane® Bursa Alex'in ne kadar tehlikeli olduğu halde boş bırakmasına anlam veremiyorum. Adam büyük oyuncu. Tebrikler. ulkeye gelmıs gecmıs en ıyı yabancı oyuncu