Ben Niangı eleştirirken hep Semih örneğini verirdim.Semih varken ya Niang kazması gidecek ya da Semihten iyisi gelecek.Ruhsuz futbolcu istemiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
Ben Niangı eleştirirken hep Semih örneğini verirdim.Semih varken ya Niang kazması gidecek ya da Semihten iyisi gelecek.Ruhsuz futbolcu istemiyoruz.
Semih'in Niang'tan tek bir artısı var; o da golcülüğü. Niang'ın da golcülüğü asla azımsanacak bir durumda değil. Niang top sürebiliyor, çalım atabiliyor, hızlı, tekniği-pas tekniği yerinde... O yüzden Semih yerine Niang'ı 1000 kere seçerim. 1000 den sonraki seçimlerim de Emenike olur zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
Semih'in Niang'tan tek bir artısı var; o da golcülüğü. Niang'ın da golcülüğü asla azımsanacak bir durumda değil. Niang top sürebiliyor, çalım atabiliyor, hızlı, tekniği-pas tekniği yerinde... O yüzden Semih yerine Niang'ı 1000 kere seçerim. 1000 den sonraki seçimlerim de Emenike olur zaten.
Hızlı Niang 2. yarı benden yavaştı.Pas tekniği ise Semihten iyi demeyin.Semih çok güzel top dağıtır.Takımında Semihi mi Niangı mı istersiniz deseler şu an Semih derim.Niang yaşlı ve isteksiz.Ayrıca bitiriciliği Semihin çeyreği değil.Forvet dediğin adam herşeyden önce gol atabilecek.
Semih te niang da geçen sene fizik olarak genelde kötüydüler ,
Hele semih top kaptırınca arkadan çelme takmalar elle oynamalar.
Niang ise tek kalıyordu çok ama ilk geldigi günlerde 30 gol atar izlenimi veriyordu oysaki .
Şu durumda emenike geçen seneki formundayse ilk 11 için en ideal isim , sonra semih sonra Niang .
Niang geçen sene kasım ayından sonraki futboluna devam ederse işi zor .
Hızlı Niang 2. yarı benden yavaştı.Pas tekniği ise Semihten iyi demeyin.Semih çok güzel top dağıtır.Takımında Semihi mi Niangı mı istersiniz deseler şu an Semih derim.Niang yaşlı ve isteksiz.Ayrıca bitiriciliği Semihin çeyreği değil.Forvet dediğin adam herşeyden önce gol atabilecek.
formda emenike 2 sinide keser
Semih mükemmel bir yedek, değerini de biliyoruz. Değer bilmek mutlaka ilk 11 oynatmak değil bence.
Semih'ten as oyuncu yapmaya gerek yok bu saatten sonra. Onun da çok mutsuz olduğunu sanmıyorum.
Dia ne yapar diyenler bugün cevabını almıştır sanırım 3 asist
Ayrıca Niang mı Emenike mi Semih mi diyoruz ama orada bir Daniel Güizaaaa var daha
semih ve güiza güzel goller atmış
Dün maçta asılmış bu pankart göreniniz oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Dün maçta asılmış bu pankart göreniniz oldu mu?
fenaaaa
Maç 9 da mı arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Maç 9 da mı arkadaşlar ?
Evet.
Emenike'yi oynayacak mı? Onu merak ediyorum ben de.
Emenike'yi oynatacak mı yazacakken, 'Emenike'yi' yazıp vazgeçersen öyle saçma bir yanlış olur
quote:
Orijinalden alıntı: orgulas
Emenike'yi oynatacak mı yazacakken, 'Emenike'yi' yazıp vazgeçersen öyle saçma bir yanlış olur
Euro Futbolda verecekler maçı dimi ? FBTV felan gibi bir imkan yok.
Belçika'daki turnuvayı Euro Futbol verdi anlarım da bu maçı bizimkiler yayınlayabilseydi keşke. Yine sadece anlatım yapacaklar.
Geliştirsinler artık kendilerini - kameralar, ekip falan.