quote:Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt hayırlı olsun . @St.Rendroy sırf ana konu olsun diye erken davrandın değil mi İlk mesaja yazdım .
quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy Bu başlığı açmayı çok istiyordum.İlk hazırlık maçı programımız açıklandığına göre yeni sezonun maç konusunu da sizlere sunuyorum 15 Temmuz Cuma sen şimdi totemede başlarsın
Abi konuyu açtım küme düşüyorduk az kalsın. Neyse .Maçlara odaklanmaya başlayalım. İlk maç kimleydi hatırlayan var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi 2 sene oncekini ben acmistim. Son macta sampiyonluk kacmisti. Haydi hayirlisi olsun:) Ben açtım şampiyon olduk Hadi gene iyisin Eray
quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy Abi konuyu açtım küme düşüyorduk az kalsın. Neyse .Maçlara odaklanmaya başlayalım. İlk maç kimleydi hatırlayan var mı ? Ya bak yol yakınken dönelim şu St. Rendroy topiği işinden
quote:Orijinalden alıntı: Something quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy Abi konuyu açtım küme düşüyorduk az kalsın. Neyse .Maçlara odaklanmaya başlayalım. İlk maç kimleydi hatırlayan var mı ? Ya bak yol yakınken dönelim şu St. Rendroy topiği işinden Hayır kararlıyım .Başarı burada gelecek Yarın ilk maçımız Twente ile.