Şimdi Ara

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.031
Cevap
57
Favori
551.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer yapılacaktır bi daha bu risk alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • transfer olacağını sanmıyorum olacaksa da yine 10 numara pozisyonuna olmalı emenike 4 hafta sonra nasıl olsa gelicek ama 10 numara hiç olmuyacak forvet alıncaksada fazla uzaklara gitmenin anlamı yok omar niasse...
  • Daily Mirror un haberine gore Bendtner kiralama teklifimizi reddetmis.Sagolsun iyikide reddetmis hic sevmiorum bu adami agir hantalin teki.Ayrica ingiltere de de baya alay ediliyor bu adamla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedtnermi batuhan karadeniz gelsin daha iyi....

Ersun yanal soyle dusundu sanirim.Kimle oynadik biz arsenalle yedekleri kim bendtner tmm kiralayak :-)

• nobre söylentileri var beyler
  • Bizim sağlam bir uzun pivot santrafora ihtiyacımız var.

Öyle çok uğraşmasına gerekte yok ha. Yapması gereken iki şey var =

+ Top dikildiğinde kafayla servis et.
    + Ortalara kafayı çak gol girsin.

• Semihi de verdik Antalya'ya ben anlamıyorum 4 fw ile koca sezon nasıl geçsin arkadaş

• Avusturya ligi ile STSL bir değil Kampl orda yaptıklarını burda yapamaz burda ayağını eline verirler Kampl'ın.Mümkünse İtalya veya İngiltere görmüş bir Amc almalıyız.Forvet konusuna gelirsek Cardozo,Llorente tarzı pivot santrafor almalıyız.
  • Cisse gelsin
  • Care Cardozo.

Demba Ba felan iyidir ama bize pivot santrafor lazim. Cardozo gelsin, Emenike'de donunce doktururuz.

• Aman diyim Bendtner gelmesin.Adam alay konusu İngiltere'de.Bizim Sabri'den bile daha beter durumda.Oyunkurucuya ihtiyacımız yok Salih ile Alper o bölgede oynatılsın yeter.Ama forvete yerli takviyesi şart.Alınabilecek en iyi Türk Cenk Tosun şu anda.Bu arada Bendtner

• Holmén-Cristian-Kadlec'i yollayıp Kagawa'yı alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

Holmén-Cristian-Kadlec'i yollayıp Kagawa'yı alalım.

Aynen katılıyorum kiralayabiliriz de aslında mata geldikten sonra doğru düzgün forma şansı bulacağını sanmıyorum.
  • Selcuk dereli cardozo alinmali diyor
    Gurkan kubilay: acil bir forvet diyor

• Necati'yi alalim. Hem yerli hem de hirsli futbolcu. 10 gol atar sezon sonuna kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Necati'yi alalim. Hem yerli hem de hirsli futbolcu. 10 gol atar sezon sonuna kadar.

Galatasaraylı Necati'yi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Necati'yi alalim. Hem yerli hem de hirsli futbolcu. 10 gol atar sezon sonuna kadar.

Galatasaraylı Necati'yi mi?

Takimi önemli değil. Katli versin yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk tosun bize yakisacak karakterde oldugunu dusunmuyorum muhammet alinabilir ayni takimdan cardozo alinirsa 10 numarayada gerek kalmaz
  • Yedek kulübesi çok zayıfladı.Aykut'un hediyesi olan Holmen,Kadlec çok düz adamlar.Kenardan gelip oyunu değiştirecek oyuncumuz çok az.Bu takıma artık üst düzey bi 10 numara şart beyler.
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.