Şimdi Ara

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.031
Cevap
57
Favori
551.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Cenk için 1.5 milyonun üstünde rakam verirlerse yazıklar olsun bu yönetime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık CHZ

bursa batalla yi bize birakmaz

hımm, belki batalla bursadan ayrılmıştır.
  • batalla bursanin sozlesmeli oyuncusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Eğer Cenk için 1.5 milyonun üstünde rakam verirlerse yazıklar olsun bu yönetime.
    rahat ol Beşiktaş ile anlaştı
  • Merak etmeyin Cenk sezon sonu bizde.Bedava geliyor büyük ihtimal.
  • Son zamanlarda taraftarlarda olusan yabanci transfer beklentisini bir turlu anlayamiyorum.Emenike 2 hafta Webo max 1 ay sakat,bu adamlar geri dondugunde yabanci forvetlerden bir tanesi daha tribunden mac izleyecek.forvete yabanci sinirlamasi varken 5 tane yabanci forveti kadroda bulundurma luksune sahip degiliz malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom`

Son zamanlarda taraftarlarda olusan yabanci transfer beklentisini bir turlu anlayamiyorum.Emenike 2 hafta Webo max 1 ay sakat,bu adamlar geri dondugunde yabanci forvetlerden bir tanesi daha tribunden mac izleyecek.forvete yabanci sinirlamasi varken 5 tane yabanci forveti kadroda bulundurma luksune sahip degiliz malesef.

Katılıyorum konuşulan paralar 6 milyon pound,7-8 milyon euro civarı bunlar 1-2 günlük panikle harcanacak paralar değil.Transfer yapılmayacak zaten bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom`

Son zamanlarda taraftarlarda olusan yabanci transfer beklentisini bir turlu anlayamiyorum.Emenike 2 hafta Webo max 1 ay sakat,bu adamlar geri dondugunde yabanci forvetlerden bir tanesi daha tribunden mac izleyecek.forvete yabanci sinirlamasi varken 5 tane yabanci forveti kadroda bulundurma luksune sahip degiliz malesef.

2 maçla elindeki TEK kulvar olan lig şampiyonluğundan olursun

• Emenike de Webo da darbeye bağlı sakatlıklar yaşamadı.Hele Webo'nun sakatlığı 3 hafta deseler de öyle çabuk atlatılacak gibi durmuyor.O yüzden transfere ihtiyaç yok diyen arkadaşlar neye güveniyorlar anlamıyorum.Bence kesinlikle bir forvete ihtiyacımız var.Alınmaması intihar olabilir bizim için.
  • Gidiceksin Avusturya'ya.Salzburg'dan Soriano,Mane,Alan,Kampl arasından seçip alacaksın bir tanesini.Hangisi gelirse gelsin ses çıkarmam
  • Niasse yerinde duramayan futbolcu...Valla niasseyi bile isterim :-) hem senegalliymis bide :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niasse olsa ne güzel olurdu vallahi emenike kadar güçlü ve hızlı ligide tanıyor bizim maçta orta sahada kanatta oynamıştı çok rahat adam geçiyor alper webo emenike sakat emre güçsüz meireles satıcı cristian ortalarda yok salih kamp bile yapamadı şampiyon olursak sağlam bir temizlik yapmak şart özellikle orta sahaya revizyon lazım resmen meireles cristian holmen stoch krasiç satılmalı yerlerine sattığından daha az harcayarak çok daha iyisini bulabiliriz bugün bi melo olsa elimizde tutulmaz takım...
  • Birdahaki sene Webo'yu bu takımda düşünenler bile varmış bunu öğrenmiş oldum. Ben Webo'yu birdahaki sene takımda görmek istemiyorum şahsen.. O yüzden bir forvet alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Emenike de Webo da darbeye bağlı sakatlıklar yaşamadı.Hele Webo'nun sakatlığı 3 hafta deseler de öyle çabuk atlatılacak gibi durmuyor.O yüzden transfere ihtiyaç yok diyen arkadaşlar neye güveniyorlar anlamıyorum.Bence kesinlikle bir forvete ihtiyacımız var.Alınmaması intihar olabilir bizim için.

Kimi alacaz?Yabancı alamayız zaten.Yerli forvette tek alternatifimiz Cenk Tosun'du onu da Beşiktaş aldı.Webo veya Emenike dönene kadar Topuz oynar Sow forvete geçer.Veya Caner'i ileri atarsın geride Hak oynar.O da olmadı ikili forvete dönersin çok şükür kadro derinliği bakımından avanajlıyız.Şimdi bir Ba gelse 8-9m ona bonservis yıllık maaş derken durduk yere kasadan 15m çıkacak ne gerek var?

• sow - kuyt ikiside forvet adamlar bence bir yabancı forvet almamız hata olur. Çok üst düzey bir on numara alabiliyorsa alsınlar kagawa ayarında 6 aylık kiralarlar birde opsiyon alınabiliyorsa alınması lazım . Alınamıyorsada mutlaka iki kanatta oynayabilecek , adam geçebilen bir türk pasaportu olan bir adam bulsunlar ( jimmy durmaz -sercan saraer ) baksınlar birine topuzla bu iş olmaz
    Ersun yanal ın nasıl bir antreman planı varsa artık iki oyuncuda yırtık var , devre arasında nasıl bir yükleme yaptıysa artık iki haftada iki oyuncu gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Emenike de Webo da darbeye bağlı sakatlıklar yaşamadı.Hele Webo'nun sakatlığı 3 hafta deseler de öyle çabuk atlatılacak gibi durmuyor.O yüzden transfere ihtiyaç yok diyen arkadaşlar neye güveniyorlar anlamıyorum.Bence kesinlikle bir forvete ihtiyacımız var.Alınmaması intihar olabilir bizim için.

Kimi alacaz?Yabancı alamayız zaten.Yerli forvette tek alternatifimiz Cenk Tosun'du onu da Beşiktaş aldı.Webo veya Emenike dönene kadar Topuz oynar Sow forvete geçer.Veya Caner'i ileri atarsın geride Hak oynar.O da olmadı ikili forvete dönersin çok şükür kadro derinliği bakımından avanajlıyız.Şimdi bir Ba gelse 8-9m ona bonservis yıllık maaş derken durduk yere kasadan 15m çıkacak ne gerek var?

Bir alternatif lazım ama.Takımın 3 forveti var ikisi sakat.Allah korusun bir sakatlık daha yaşasak ne olacak ? Bunu garantiye almamız lazım ona güvenip 15 haftalık maratona çıkılmaz bana kalırsa.

• Suc Ersun Yanal dami tum takim ayni antremani yapti oyuncu kendine bakmazsa olur bu tip adele sakatliklari

• Webo 1 ay deniyor.Emenike de 3 hafta sanırım.1 aylık bir süre için bana mantıksız geliyor transfer yapmak.Cenk Tosun alınsaydı harika olurdu ama başka iyi Türk santrafor da yok alınabilecek. @St.Rendroy

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Birdahaki sene Webo'yu bu takımda düşünenler bile varmış bunu öğrenmiş oldum. Ben Webo'yu birdahaki sene takımda görmek istemiyorum şahsen.. O yüzden bir forvet alınmalı.

Bunu bende daha önce yazdım taşlamişlardı beni forumda . Açık ve net sezonu şampiyon tamamlayalım Webo,Baroni,Meireles,Kuyt hatta iyi teklif gelirse Sowla yollar ayrılmalı . 1 sene daha avrupada yokuz genç adamlarla yeni sistem oturtalım uzun yıllar seneye gelecek adamlar oynsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Webo 1 ay deniyor.Emenike de 3 hafta sanırım.1 aylık bir süre için bana mantıksız geliyor transfer yapmak.Cenk Tosun alınsaydı harika olurdu ama başka iyi Türk santrafor da yok alınabilecek. @St.Rendroy

4 haftada yapacağımız maçlar aman aman yalnız.Bir anda 5 puan geriye düşsek kim şaşırır?
  • 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.