Bildirim
Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (847. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cisse + ofansif yetenekleri olan oyun değiştirebilecek bir orta saha lazım. Yedekten girip oyun çevirecek oyuncumuz yok. Webo varken de 4 forvete dönüyoruz her takıma yemez o iş. -
Cardozoo beklemede... -
quote:
Orijinalden alıntı: crywolf34
https://twitter.com/meverding9
Hesap onaylı, tweet de var fake değil
-
Cisseyi begenmiyor adamlar.inanilmaz bir golcu adam.Newcastlea sorun yasiyor sponsor olarak o yuzden verimsiz suan...emenikeden bin kat daha iyi merkez santrafor oynar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bir transfer şart.Şampiyonluk hayal olabilir. -
Mevlut erdinc gelecek icin yazin alinir.Zaten suanda gelemez 3 takimda birden oynayamiyor bir senede.
Keşke gelebilse 6 aylığına sonrada antrenör olur -
-
Rubin kazanda dembaba veya cisseyi istiyor...
Chelsea fbden teklif aldiklarini aciklamis dogrumu bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 0je
Cisseyi begenmiyor adamlar.inanilmaz bir golcu adam.Newcastlea sorun yasiyor sponsor olarak o yuzden verimsiz suan...emenikeden bin kat daha iyi merkez santrafor oynar.
Dostum boş ver herkes futboldan anlıyacak diye birşey yok cisse gelse keşke :) -
Size şunu söylüyorum Mevlüt Erdinç harika bir transfer olur.Türk statüsünde olacak hem..Tweet fake değil hesapta cidden onaylı hesap heyecanlandıran bir isim. -
Ama bir ufak detay var Mevlüt Erdinç bu sezon 2 transfer yaptı 3.'yü yapamaz dendiğini duyuyoruz acaba bu olayın aslı nedir arkadaşlar? -
yahu arkadaşlar saçmalamayın ne mevlütü, hantal gibi demir yığını gibi adam, çok ağır ne yapıcaz biz onu? bize atletik forvet lazım teknik forvet lazım -
Dogru giyemez kurallar geregi.
Holmén balonu için Stoch ve Krasic'i yolladık. -
Papiss Cisse de çok belirsiz elimizde patlayabilir.Unutmayın Cisse Chelsea'ye taç çizgisinden gol atan Cisse değil formu düşüşte.. -
@Footballrascal : papiss cisse has had enough of ashley and kinnear and could be on his way to fenerbahce for 6m sterlin
Kabul edilmis sanirim dogrumu anladim? Kinnear sanirim newcastlein sahipleri?
Transfer falan olacağını sanmıyorum. -
dembanın ayağında platin var diyolar.
mevlüt keşke gelse.
cisse formsuz ama bakarsın burada coşar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X