Şimdi Ara

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.595
Cevap
28
Favori
190.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Kampl için Mayıs ayında görüşmeler yapılacak. Ayrıca Ersun hoca Aytaç'ı çok istiyormuş.

alternatif mi yoksa ilk aday mı ?

bu arada aytaç eskişehir deki ise çok iyi , henüz yaşı genç

orta sahada iyi bir temizlik olacak sanırım
  • quote:

Kampl için Mayıs ayında görüşmeler yapılacak. Ayrıca Ersun hoca Aytaç'ı çok istiyormuş.

Eskişehir'e çevirdi takımı.
  • Valbuena ve diego diyen adamlar artık bir sussun. Bizim taktikte oynama oynayamaz o adamlar. Bizim takıma mc lazım ama pasör ve agresif mc ler. Mesela emrenin sağlıklı ve performanslı zamanlarındaki halinden. Hemde 2 tane. Çünkü amc yok.
  • Kampl ilk aday değil. Hollanda liginde oynayan bir sağ açık ile görüşme ayarlanmış. Kim olduğunu bilmiyorum ama genç ve çok iyi oyuncuymuş. Kuyt önermiş hatta. Aracı olacak.

Aytaç için ben pek olumlu bakamıyorum. Daha çok genç ve Fenerbahçe en sorunlu olan bölgede daha hazır oyuncuları oynatmalı. Genç alınacaksa bu forvet veya kanat olmalı. En kötü bek alınabilir. Gökhan'ın yedeği yok.
  • quote:

Kampl ilk aday değil. Hollanda liginde oynayan bir sağ açık ile görüşme ayarlanmış. Kim olduğunu bilmiyorum ama genç ve çok iyi oyuncuymuş. Kuyt önermiş hatta. Aracı olacak.

Aytaç için ben pek olumlu bakamıyorum. Daha çok genç ve Fenerbahçe en sorunlu olan bölgede daha hazır oyuncuları oynatmalı. Genç alınacaksa bu forvet veya kanat olmalı. En kötü bek alınabilir. Gökhan'ın yedeği yok.

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

• Meireles hep boyle son maclara dogru acilacaksa satilsin.. Ne zaman sezon sonlarina yaklasiyoruz adam patlama yapiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Kampl ilk aday değil. Hollanda liginde oynayan bir sağ açık ile görüşme ayarlanmış. Kim olduğunu bilmiyorum ama genç ve çok iyi oyuncuymuş. Kuyt önermiş hatta. Aracı olacak.

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Gelirse büyük katkı yapar. Bir hafta içinde isim belli olur sanırım. Bu sene çok hareketli geçmeyecek. Tahminim 3 isim alıp transferi kapatırız. Sağ bek ve iki orta saha. Belki bir tane forvet alabiliriz.

• Darkstrom kullanıcısına yanıt
    Boetiusu önermişti kuyt.joel campbell ,boetius,mane adaylar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Mane uygun bir isim değil bizim takım için. Tam kanat ile oynamıyoruz. Bizdeki kanatlar genelde oyunun geneline yayılıyor. Çizgi kenarında kalmıyor. Sow zaten kesilmez. Kampl olabilir çünkü neredeyse tam olarak Kuyt gibi oynuyor ve Kuyt'tan daha teknik. Ancak Kuyt gibi bir takım olgusuna sahip olurmu bilinmez.

Joel Campbell kesinlikle gelmez. Boetius'un önerildiğini şahsen hiç duymadım. İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum ancak daha çok genç. Bu yaşta gelirmi bilmem. Feyenoord nasılsa Kuyt'un takımı sayılır. İlişkileride gayet iyi. Herşey olabilir yani.
  • Bjk huntu alıyormus türk statüsündede oynayabiliyormus eşi türk.Bizde van der vaartı alalım onun eşide türk türk statüsünde oynar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0je kullanıcısına yanıt
    En az 3 sene evli kalması gerekiyor. Vaart 2013'de evlenmiş. Yani olmuyor.
  • quote:

quote:

Mane uygun bir isim değil bizim takım için. Tam kanat ile oynamıyoruz. Bizdeki kanatlar genelde oyunun geneline yayılıyor. Çizgi kenarında kalmıyor. Sow zaten kesilmez. Kampl olabilir çünkü neredeyse tam olarak Kuyt gibi oynuyor ve Kuyt'tan daha teknik. Ancak Kuyt gibi bir takım olgusuna sahip olurmu bilinmez.

Joel Campbell kesinlikle gelmez. Boetius'un önerildiğini şahsen hiç duymadım. İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum ancak daha çok genç. Bu yaşta gelirmi bilmem. Feyenoord nasılsa Kuyt'un takımı sayılır. İlişkileride gayet iyi. Herşey olabilir yani.

Kuytin yerine biri gelecek ise o isim bu olmali tam olarak aradigimiz isim ;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/andriy-yarmolenko/profil/spieler_69015.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

quote:

Kuytin yerine biri gelecek ise o isim bu olmali tam olarak aradigimiz isim ;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/andriy-yarmolenko/profil/spieler_69015.html

35 milyondan aşağıya satılırsa yazık olur bu adama. İmkanı yok alamayız. Uçmaya gerek yok. Avrupa'da oynamayacağız. Şöyle ne genç, ne de yaşlı olan birilerine yönelmek laızm.

Nettin kardesim sen :) Dunya ekonomisinin su sartlarin kim verir o kadar parayi bu adam tamam bende hayraniyim ama :) Bence gidecegi maksimum fiyat 25m olur hazard ornegi var iste. Senin dedigin rakamlari ancak 2. transferinde erisir yarmelenko bize gelecek 2 3 sene kendini gosterecek oyle o ligden bu devirde hic bir oyuncuya 35 verecek takim yoktur. 25 cok mu? Kuytin yerine adam bakiyorsak cok degil, kuyti kesebilecek ederde bir adam 15 20 den baslar zaten ama bizim taraftar olayin sadece showumda golunde oldugu icin kuyti ilk gozden cikarabiliyor cikaracaksak ben tabani cizdim ona gore

• Farfan diyorlar

• İlk olarak ortasahada bir temizlik yapılması lazım. Baroni, Meireles, Holmen, Krasic, Kuyt, Selçuk Şahin gibi isimlerle yollar ayrılmalı. Emre ve Mehmet Topuz kalabilir, nasılsa Türk'ler.

Kimse AMC transferi beklemesin, çünkü AMC sistemiyle oynamıyoruz. Oynadığımız sistem 4-1-2-3. Hücumda iken Topalın stoperlerin arasına girip beklerin ileri çıkmasıyla 3-4-3 oynuyoruz. Bize Topal'ın önünde oynayacak, hem hücumu, hem savunması güçlü çift yönlü ortasahalar lazım.

Şampiyonlar Ligi kadromuzu bu sezondan itibaren kurmamız lazım. Bu 1 senede yeni transferler takımla kaynaşmış olur. Seneye kalırsa ŞL'de başarısız olabiliriz, transferlerin takımla alışma süreci v.s.

Sow - Emenike - Transfer

Alper/Salih - Transfer/Salih

Topal

Caner - Egemen - Alves - Gökhan

Mert

Yedek için 1-2 Türk ortasaha, 1 Türk defans ve 1 Türk sağ bek almalıyız.

• quote:

Nettin kardesim sen :) Dunya ekonomisinin su sartlarin kim verir o kadar parayi bu adam tamam bende hayraniyim ama :) Bence gidecegi maksimum fiyat 25m olur hazard ornegi var iste. Senin dedigin rakamlari ancak 2. transferinde erisir yarmelenko bize gelecek 2 3 sene kendini gosterecek oyle o ligden bu devirde hic bir oyuncuya 35 verecek takim yoktur. 25 cok mu? Kuytin yerine adam bakiyorsak cok degil, kuyti kesebilecek ederde bir adam 15 20 den baslar zaten ama bizim taraftar olayin sadece showumda golunde oldugu icin kuyti ilk gozden cikarabiliyor cikaracaksak ben tabani cizdim ona gore

Hazard 40 milyona gitti . O da pazarlıkla oldu. Lille 50 milyon ile açtı kapıyı.

23 yaşındaki adamın birkaç sene kendini göstermesine gerek yok. Yarmolenko'yu çok izledim. Bilmediğim bir adam değil. Kıçı kırık dediğin Ukrayna ligi bizden daha iyi.

25 milyonun Fenerbahçe'yi bırak, Türkiye için çok çok büyük bir para olduğunu unutuyorsun. Uçma fazla bence. Kuyt'u kesebilecek çok adam var. Aynı ayarda birisini almakta 25 milyondan başlamaz. Kuyt koşar eder ama teknik olarak yetersizdir. Sadece deli gibi koşan adamlarada o para verilmez. Avrupa'da şu an onun bölesinde oynayanlar ondan fazla koşuyor. Eğer illaki birisi alınacaksa bu Kampl olmalıdır. Stili aşağı yukarı aynı. Hatta teknik olarak fazlalığı var. 10 milyona rahat alırız.

Hazard ornegini bizim için verdim 25 e biz alabiliyorduk 3 4 m kaldı arada, Ukrayna liginin bizden iyi olduğunu düşünmüyorum mantıklı futbol severlerinde düşüneceğini sanmıyorum. 25m Fenerbahçe için imkansız bir para değil adamın aldığı para 1m bizde 2.5 ver uca uca gelir. Kuyt için yorum bile yapmıyorum futboldan anlayan adamlar kuytın değerini biliyor anlamayanlara anlatmak için bir hayat felsefesi edilmedim kendime, tekrar söylüyorum kuyt ı kesecek bir adam arıyorsak 15 20 den başlar bu kadar basit daha ucuza gider krasiç gibi dia gibi birini alırsın. Kutta yedek genç arıyorsak iş değişir :)

• quote:

anlamayanlara anlatmak için bir hayat felsefesi edilmedim kendime,

Şu sözün çok hoşuma gitti.
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Kuyt'a alternatif 10milyona bulunur.

25 milyon falan bizim için çooooooook lüks transfer olur ki umarım öyle bir şey yapmazlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.