Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
18
Favori
14.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet Maraton Alt A blok tanesi 400 TL

1 adet Maraton Alt I Blok tanesi 400 TL
  • Fenerbahçe-Galatasaray maçı için Fenerium üst kombinemi devredeceğim.İlgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
  • Maraton Üst F Blok (Orta saha çizgisi hizasında stadın ve maçın net olarak en güzel izlendiği yer.) devredeceğim.
    Fiyat 390 tl.
  • Ya arkadaş böyle şans olmaz olmaz okul açık f blok yeşillik baya vardı yanımda arkadaş aldı ona kart tipi sormadı bana üyelik kart tipi hatası verdi ve alamadım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam saat 10'dan beri sayfadayım,yeşil yer hiç yok maalesef. Kulüp dün açıklama yaptı, (17 bin bilet satılmış) ama bilet yok galiba ya da Passolig'in dandik sistemi var.
    Siz saat kaçta baktınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jules Dumont

Hocam saat 10'dan beri sayfadayım,yeşil yer hiç yok maalesef. Kulüp dün açıklama yaptı, (17 bin bilet satılmış) ama bilet yok galiba ya da Passolig'in dandik sistemi var.
    Siz saat kaçta baktınız?

Hocam ben saat 9 dan beri pc başındayım okul açıktan 2-3 blokta bolca yeşillik vardı en uygun yerden al dediğimde kart tipi seçin uyarısı verdi ve alamadım

Saat tam 10 da denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 11 Kasım 2016; 10:44:56 >
  • 2 adet yan yana fenerium üst a blok vardır. İkisi 600 tl. Pazarlık yoktur

• Ne ara satışa çıktı ne ara satıldı anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okul açık devredecek varsa fiyatta anlaşırız

• Kapalı kapılar ardında bir şeyler dönüyor bence.
    Az önce Okul Açık F'de bir sürü yeşil yer vardı. Seçtim,hata verdi. "Seçtiğiniz blokta uygun koltuk bulunmamaktadır."
    Sanırım Fenerbahçe kart sahibi olmadan bilet almak mümkün değil.

• Kale arkası veya üst devredecek pm

2 veya 3 bilet alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 11 Kasım 2016; 11:54:05 >
  • Şuan okul açık alabilen var mı en son 10:50de alabildem daha düşmüyor

• derbi kapalı gişe anlaşılan 5 dakikada kale arkalarının biletlerinin satıldıgı söyleniyor
  • Kale arkası devredecek varsa ulaşabilir statta ilk maçım derbi olsun bari :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

derbi kapalı gişe anlaşılan 5 dakikada kale arkalarının biletlerinin satıldıgı söyleniyor

5 dk mı

28 saniyede f bkok kıpkırmızı oldu

• Okul acik migros 2 adet bilet araniyor.. pm

• Biletlerin tükendiğini düşünmüyorum.Passolig'in sistemi tam anlamıyla ÇÖP.
    Müşteri hizmetleri üzerinden, internet üzerinden ve **** satış noktaları üzerinden hangi kategoriyi seçersem seçeyim hata veriyor.
    7 lira hizmet bedeli almasını biliyorlar ama. Tff'nin bu olaya bir el atması lazım. Çekilir iş değil.

• Ön ödemeli karttaki parayıda çekemiyoruz dimi şimdi

• satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 11 Kasım 2016; 14:17:13 >
  • sabah 8 den beri pc basindaydim.11.50 de bilet alabildim, ilk kez pasoligden bilet aldim sistem cidden cok sacma.biletler toptan satisa acilmiyor,9.05 gibi bayag bi yesil vardi onu kacirdim sonra ara ara her bloktan cok ufak sayida (15-20) koltuk yesil gozukuyor, zaten binlerce kisi bilet baktigi icin o da saniyeler icinde bitiyor.artik umidimi kesmisken en uygun koltukta bul dedim 3-5 yesil vardi, denk geldi cok sukur.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.