Şimdi Ara

FENERBAHÇE 2016-2017 Tahmini FORMALARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son 2 seneki gibi sade, çiçeksiz böceksiz bir çubuklu yapsınlar da diğer formalar benim için önemli değil. Ayrıca şu 19.07 muhabbetine de ayar oluyorum abi. Çıkart işte direkt formanı ne olacak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

İlk formada 9 çubuk gözü çok fazla yoruyor, 5 çubuk yeterli belki biraz renk oyunları yapılabilir üzerinde ilgi çekmesi adına.

İkinci forma içlerinde en derli toplu forma olarak gözüküyor. Fakat omuz çizgileri dik değil de dalgalı ya da çapraz olursa süper olacak.

Üçüncü forma net olmamış. Siyah çubuklu olmaz Beşiktaş mıyız biz

Eleştiri için çok teşekkürler.Keşke herkes sizin kadar yapıcı eleştiri yapabilse.
    (BU arada 3.forma siyah değil antresit ismi verilen koyu bir renk.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Son 2 seneki gibi sade, çiçeksiz böceksiz bir çubuklu yapsınlar da diğer formalar benim için önemli değil. Ayrıca şu 19.07 muhabbetine de ayar oluyorum abi. Çıkart işte direkt formanı ne olacak yani.

Bu sene de öyle bekleniyor zaten klasik sade bir çubuklu :)
  • Arkadaşlar çubuklu dışında en sevdiğim forma 2014 mavi formasıydı. Bir Fenerium mağazasına gitsem hala bu formanın arkasına yazı yazdırma şansım var mıdır? Yazı rengi gümüştü sanırım.

http://www.fenerium.com.tr/mobile/tr/fb-14-third-mac-forma-kk-p-18881

Hatta mümkünse Ülker yazısını söküp oraya isim yazdırsam daha güzel olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

Arkadaşlar çubuklu dışında en sevdiğim forma 2014 mavi formasıydı. Bir Fenerium mağazasına gitsem hala bu formanın arkasına yazı yazdırma şansım var mıdır? Yazı rengi gümüştü sanırım.

http://www.fenerium.com.tr/mobile/tr/fb-14-third-mac-forma-kk-p-18881

Hatta mümkünse Ülker yazısını söküp oraya isim yazdırsam daha güzel olurdu.

Eğer öyle bir imkan yoksa bulunduğunuz yerdeki fotoğrafçılar basabilir.Onlarda oluyor baskı makinesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ibohh

ELEŞTİRİLİRENİZİ esirgemeyin :)

Hocam çubuklu olmuş diğerleri olmamış.Aynı çubuklu gibi sarı beyaz forma yaparmısın?Ben sarı beyaz formanın bize uğurlu geldiğini düşünüyorum ve mümkünse beyaz ağırlıklı ve turkuaz formalardan uzak durun şans getirmiyor bize.

Sarı beyaz çubukluyu sana zahmet renk tonlarını 2007 deki gibi yaparmısın.Sarı beyaz formayı istememin sebebi bizim ilk formamız olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

quote:

Orijinalden alıntı: ibohh

ELEŞTİRİLİRENİZİ esirgemeyin :)

Hocam çubuklu olmuş diğerleri olmamış.Aynı çubuklu gibi sarı beyaz forma yaparmısın?Ben sarı beyaz formanın bize uğurlu geldiğini düşünüyorum ve mümkünse beyaz ağırlıklı ve turkuaz formalardan uzak durun şans getirmiyor bize.

Sarı beyaz çubukluyu sana zahmet renk tonlarını 2007 deki gibi yaparmısın.Sarı beyaz formayı istememin sebebi bizim ilk formamız olması.

Bende çok seviyorum sarı-beyaz KURULUŞ formamızı.Hazırda vardı bir tane çizdiğim ama şuan bulamıyorum.Resmen yok.Tekrar çizeceğim.
    -----------------------------------------
    Deplasman ve 3.formaya gelirsek.Ben bu sene zaten fenerium tasarladığı için çok bir şey beklemiyorum formalardan.Renk olarak aynı fakat tasarım olarak biraz farklı formalar gelecektir...

• 3. Forma hoşuma gitmedi :D Diğerlerini alırım. :DD
  • 2 çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Forma guzel

1. Forma daki cizgi sayisi biraz fazla olmus gibi geldi.

3. Formada kollardaki mavi detaylar pek hosuma gitmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam gibi bi forma çıksada alsam. 5 yıldır forma almıyorum yıllardır çok kötü formalar çıkartıyor adidas

Özellikle sarı beyaz formayı geri istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

2. Forma guzel

1. Forma daki cizgi sayisi biraz fazla olmus gibi geldi.

3. Formada kollardaki mavi detaylar pek hosuma gitmedi.

Eleştiri için teşekkürler.Bende zaten birkaç kaynakta gördüğüm ''çubuklar 9 tane olacak'' haberine göre yaptım.Zaten orjinal çubuklu formamızdaki çubuk sayısıda 9dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

adam gibi bi forma çıksada alsam. 5 yıldır forma almıyorum yıllardır çok kötü formalar çıkartıyor adidas

Özellikle sarı beyaz formayı geri istiyorum

Görüşünüze saygı duyuyorum ama örn. 2014-2015 formaları çok beğenilmişti.Onu da mı beğenmediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

2 çok iyi

teşekk,rler
  •  FENERBAHÇE 2016-2017 Tahmini FORMALARI
    Şöyle bir çubuklu daha koyalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.