Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
14
Favori
22.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyaspor maci icin Fenerium Ust G Blok - 3. Sira kombinemi devredecegim. 140 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdeniz85 -- 3 Ekim 2019; 14:6:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baytar kullanıcısına yanıt
    Tek aradığım gişe fiyatından okul açık almaktı aslında. Hazır D ve E blok cezalıyken, maç cuma günüyken ve derbi maçı değilken bu arayışımın gayet makul olduğunu düşünüyorum.

Adama fiyat soruyorum 125 TL diyor. Tamamen saçmalık. Son güne kadar bekleyebilsem gişe altına bile satacak adamlar var...
  • 1 adet okul acik ariyorum pm

• 1 adet okul acik ariyorum pm

• Fenerium gişe altı ortalardan 1 adet bilet lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tane okul açık veya migros arıyorum pm

• quote:

Orijinalden alıntı: Cudgel

Tek aradığım gişe fiyatından okul açık almaktı aslında. Hazır D ve E blok cezalıyken, maç cuma günüyken ve derbi maçı değilken bu arayışımın gayet makul olduğunu düşünüyorum.

Adama fiyat soruyorum 125 TL diyor. Tamamen saçmalık. Son güne kadar bekleyebilsem gişe altına bile satacak adamlar var...
    Hocam senin adına üzüldüm. Maalesef 100 liradan aşağıya okul açık veya migros satan yok gibi.

Arkadaşlar ben ufak bir şey sorabilir miyim? Bu kale arkalarında yer değiştirsek sorun olur mu daha önce de kale arkasına gitmiştim zaten kimse yerinde oturmuyor da benim kast ettiğim şey, mesela ben M tribünündeyim ama üst tribüne girsem sorun olur mu? Altlarda maç izlemek biraz zor geliyor.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Gecen sene migros tribününde alt tarafa bileklik takıyorlardı bu sene nasıl bilmiyorum hoş ben onu söküp üste çıkıyordum o ayrı dediğin gibi altta izlenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Gecen sene migros tribününde alt tarafa bileklik takıyorlardı bu sene nasıl bilmiyorum hoş ben onu söküp üste çıkıyordum o ayrı dediğin gibi altta izlenmiyor
    Bakalım göreceğiz hocam. Biraz pişman oldum alta aldığıma da iş işten geçti.
    Bilet buldun mu hocam sen ben bulamıyorum bir türlü

• Maraton üst e blok var bir adet gişe fiyatından ilgilenen olursa

Teşekkürler 90 liradan buldum hocam ilk yazdığım gün.

Migros tribününde bileklik muhabbeti kalktı bu sene. AGFB öğrencilerden uzak dursun diye getirmişlerdi zaten bilekliği.

Okul Açık'ta ise istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Tabii üst tarafta 1-1,5 saat önceden girmediğiniz sürece yer bulmanız zor.
  • 2 adet bilet alınıktır, migros - spor toto olur
  • Migros-okul açık iki adet bilet alınık

• Fenerium ust - g blok 3.sira- kombinemi devredecegim. 130 TL

• Maraton Alt tek kişilik bilet satılıktır

• 2 kisilik bileti olan iletisime gecebilir. Tercihen migros-maraton/fenerium üst.

• Okul Açık veya Migros tribününden Fenerbahçe-Konya maçına 2 ya da 3 kişilik bilet arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenreis -- 19 Ekim 2019; 12:39:51 >
  • Konyaspor maçına öncelikli olarak Maraton/Fenerium Üst; eğer olmazsa Migros (A-B blok öncelikli tercih) 2 kişilik bilet arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Ekim 2019; 22:59:46 >
  • Gişe altı fenerium üst varsa 1 tane alirim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.