Bildirim
Fenerbahçe 2020/21 Sezonu Formaları
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Foto "ben fake'im" diye bağırıyor.
Logonun konumlaması yamuk, üstünde yıldızlar yok, göğüs sponsoru yok, adidas logosu sarı ve sarı çubukların arasında kaybolmuş. -
Adidas logosu beyaz yalnız sarı değil, sponsor da sonradan ekleniyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Rikuride
Foto "ben fake'im" diye bağırıyor.
Logonun konumlaması yamuk, üstünde yıldızlar yok, göğüs sponsoru yok, adidas logosu sarı ve sarı çubukların arasında kaybolmuş.
Fake mi bilemem ama umarım gerçektir, altına da beyaz şortla çok güzel olur. Tam eski klasik formalar gibi. -
Beşiktaş'a da bunun siyah beyaz olanını vermişler -
Önlü arkalı ince çubuk ve adidasın 3 çizgisi olmayan bir forma
muazzam -
-
m.n11.comFENERBAHÇE FORMA 2014 2015 POLO FUTBOLCU TSHIRT LACİVERT Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/fenerbahce-forma-2014-2015-polo-futbolcu-tshirt-lacivert-P432112640
Satıcıya ulaşın, illa elinde vardır.
-
İlk mesajda unuttum yazmayı
onu gördüm de L veya XL beden yok, en büyük M var.
Sordum bakalım var mı büyük beden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 6 Ağustos 2020; 8:34:3 > -
Ben bu mağazadan 3 yıl önce almıştım, ürünler hem çok şık hem çok kaliteli. Hala daha taş gibi duruyorlar dolapta -
Doğrudur evet
2008 forması almıştım ben de logo + bayraklı olan çubuklu
O da duruyor benimi halı saha maclarında hep giymiştim 5 - 6 sene
Artık maçları bırakınca evde duruyor.
Futbolcuların giydikleri kıyaftelerin tasarımları çok güzel
Onları hep daha sonra satısa çıkartıyorlar
Taraftarlara vermiyorlar.
Yeni tasarımları güzel yapmıyorlar
Ne varsa eskilerde var. -
forma tanıtımı ne zamana planlı? -
Gerçek olma ihtimali var mı bunların? Ne zaman açıklacak? -
Forma tanıtımı yapıldı.
Footyheadlines gibi sitelerde görebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 14 Ağustos 2020; 11:32:39 > -
-
boca juniors tarzında forma neden yapılmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X