Slimani hariç dediklerinize katılıyorum ama Slimani'ye verilen şansın yarısı Frey'e veya Allahyar'a verilmedi. Allahyar'ı Trabzon maçıydı sanırım son 5 dakika neyi oynamıştı, o maçta izlediğim zaman kendisini çok beğenmiştim ama sonrasında doğru düzgün forma verilmedi kendisine. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (17. sayfa)
-
-
sosyal medya taraftarına müstehak.
Fenerbahçenin eski maçlarına bakıyorum en kötü maçında bile bu son 3 senedeki ruhsuzluk yok. Koç geldiğinden beri herkes şirket mantığında hareket ediyor şirketlerde de adet böyledir bir şey yaparsın olur veya olmaz devam edersin ama değişiklik yapamazsın veya ihtiyaçlar karşılanmaz vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence cisse hiç de kötü transfer değildi. üçüncü forvet olarak iyi iş yapması gerekiyordu. tr'de 65 maça çıkmış 42 gol atmış 3 asist yapmış bir adamdı. Olmadı ne yazık ki. Geçmişi konuşmaya gerek yok.
-
Felipe Anderson---Bakambu---Shaqiri
Böyle bir hücum hattı kurulmalı artık
-
Konunun açıldığını görünce me
-
Bu arada ben niye küfürden ceza yedim kimseye küfür etmeyen insanım küfürden ceza yedik yav
-
Deliye her gün, ölüye 1 gün ağlarsın demisler.
Kulübü kapatsak, 10 gün manşet olur, fanatikler çıldırır, sonra her şey kendi rayinda. Unutulur gider.
GS BJK her hafta kimlerle oynarsa rakipleri tutarız. Tuttuğumuz 15-16 takım olur daha ne olsun..Senede toplamda GS ve bjk yj en az 7-8 defa yeneriz toplamda.Daha ne istiyoruz.
En azından senelerce umut besleyip kahrolup her sezona hiç gerçekleşmeyecek olan yeni umutlarla girmeyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.PrestigeFelipe Anderson---Bakambu---Shaqiri
Böyle bir hücum hattı kurulmalı artık
Boupendza---Samatta---Sinan Gümüş
-
Artık şampiyonu şl'ye bile gidemeyen modern futboldan uzak ligde şampiyon oluruz inşallah. Şu ligde ne kadar zor olabilir şampiyon olmak aklım almıyor. Bir tane forvet iki hızlı kanat bir defans tandemi seni şampiyon yapıyor bu ligde gel gör ki 8 yıldır beceremiyoruz.
-
işte onu diyorum allahyar ı biz hiç oynatmadıkki bir tek bir kupa maçı kaldı aklımda deli gibi sürati var yahu adamı beğendik aldık hiç oynatmadık ee adamı şaktar istiyor 2 sene sonrada 20 m üstü bir paraya satacaklar belkide oda geri dönmek istemiyor çünkü adam orada oynuyor golde atıyor ... bizim sistem çöp asıl ..teknik kadro bu adama doğru antrerman yaptırıyormu eksikliklerini gidermesi sağlanıyormu bizim ondan beklentimiz ne ve üstelik bizde oynadığı 1-2 kupa maçında bile sağ açık yaptık santraforu zaten benim anlamadığım bu oyuncularda farklı mevkilerde oynatma mallığı bir bizdemi var.. caner normalde sol forvet sol açık karıyerinde manisa moskova gs de bile öyle bize geldi ersun sol bek te denedi o sezon tuttu sol bek oldu şimdi sie yok arkasını otoban ediyor vs.. tamam koy sol açığa arkasına novak olsun birde asıl mevkisine dönsün caner.. irfan ı aldık sağ açığa devrişmeye çalışıyoruz mesutu stoper bile yaparız biz bu kafayla
-
SEZON BOYUNCA BİR DEDİĞİ BİR DEDİNİ TUTMAYAN SEZONUN EN İSTİKRARLI YORUMCUSU SAÇ'I TEBRİK EDERİM.
GELMİŞ XAVİ, GERARD FALAN DİYOR KONTRADA DÜN AKŞAM ZUHAHAHAHA GERARD DA ŞU KAOSA GELMEK İÇİN HEYECANDAN ÖLÜYORDU. GELSİN DE GRUPLAŞMA MOBBİNG ÖZ EVLATLAR ZART ZURT İÇİNDE KAFAYI YESİN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 17 Mayıs 2021; 16:59:25 > -
Perotti ademi gümüş
-
Bence bu Sercan’ın yaptığı haber doğru. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kimse kusura bakmasın ekonomik olarak desteklemek farklı, kulübün dinamiklerine karışmak farklı. 2.bırakılan takımı 3.yapmış Emre bir kişi bile adamı eleştirmiyor. Fenerbahçe Acunla içli dışlı olduğundan beri oyuncularda rehavet var. Benim en çok sinirimi bozan olay Sivasspor maçı öncesi. Yahu kazansan şampiyon olacaksın. Gerekirse bir gün uyumayacaksın Sivas’ın analizini yapacaksın. Bizimkiler Mesut, İrfan, Ozanla yemeğe gidiyor. Maçta da zaten tel tel döküldük. Şimdi konuyu buraya bağlayarak başka bir yere taşıyacağım. Allah aşkına herhangi bir yabancı oyuncu para dışında burada oynamak ister mi? Valencia, Szalai falan kendini yırtıyor bunlar nasıl olsa ilk 11’deki yerleri hazır diye maça bile hazırlanmıyorlar. Novak vardı mesela Trabzonun skorer beki. Adam sırf orta kesiyor diye kanka kontenjanından Caner kadroda olduğundan beri yok. Nazım vardı Galatasaray maçına kadar fişek gibiydi. Ne olduysa evlat Gökhan geldi adam sakatlandı ve form tutamadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam bence bırakalım hep beraber şu finansal desteği yahu şampiyon olsa zaten düzlüğe çıkacak başarısız olduğu için zaten finansal destek sağlıyor.
-
Aynen öyle önceki girdilerimde de bunu anlattım.quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeHocam bence bırakalım hep beraber şu finansal desteği yahu şampiyon olsa zaten düzlüğe çıkacak başarısız olduğu için zaten finansal destek sağlıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valencia cisse dirar
-
Yalnız De Marke'nin twiti olduğunu görünce ciddi ciddi "O kim lan?" dedim ben bir an. Troll hesapmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: RwenzoriNeyse ki sadece soluduğumuz hava ortak....
ilkokul talebesi bile bu karşılaştırmayı yapmaz, en azından birisi 20 senedir takımın başında, diğerinin henüz 3. yılı derler...
Siz kendi tarihinizi bilmiyorsunuz, okumuyorsunuz ki, FB tarihinden de bihabersiniz. Var etmek ne demek, Fenerbahçe' yi kuran, bugünlere getiren de aziz yıldırımdır.
Kendinizi rezil edip hiç rahatsız olmuyorsunuz, GS' lileri daha çok seviyorum şucu bucu fenerliler' e nazaran.
Sizi şucu, bucu oldunuz hep ama Fenerbahçeli olamadınız, olamazsınız. Üç sene de dönüverdiğine göre bundan sonra ki dönemde başarı gelirse yine döneceksin.
Saçma sapan karşılaştırmalarına cevap verecek değilim.
Fenerbahçe (aziz değil) Aziz döneminde 20 yılda 6 şampiyonluk kazanmış ve sen buna başarı diyorsun, basketbol' da ise Euro lig şampiyonluğu var.
Ve içtiği suyu dahi kulübe yazan bu adam, bu rezalet istatistiğe karşın 621 milyon euro, yani 6.321.953.880,00 Türk Lirası borç bırakmış, bunu öderken de bir bu kadar da faiz ödeyeceksin belki.
Yeniden aday olsaydı kulübü araplara satılacak hale getirir, anahtar teslim devrederdi, başka açıklaması yok.
Yukarıdaki Türk Lirası karşılığını okumayacak eleman gelmiş ozoz yoldorom diyor. Büyük borç diyor, senin matematiğin var mı, bugün real' in değeri neredeyse bu rakamlar.
Futbol dışı branşlarda bir şey olduğu yok, kaybedilen bir şey yok.
Şeref 2. likler önemli tabi. Yada Aziz' in soyunma odasına inmesi, Volkan kıçıyla top tutması, gs' yi yenmesi bunlar sizin için müthiş şeyler olabilir.
Seviye atladı diyor, yahu Avrupa' nın en uyduruk takımları dahi düzenli olarak Avrupa Kupalarına katılıyor, başarılar kazanıyor. Senin seviyen nerede acaba?
Yahu aziz döneminde FB gibi oynuyorduk da ne oldu, 14 kere şampiyon yaptın GS ve BJK' yi, FB gibi oynamak senin için ne ifade ediyor, ne anlıyorsun bundan?
Fenerbahçe için hapis yattı demeyi unuttun galiba, yersen tabi.
Ben şunun bunun gibi şucu bucu değilim, Ali KOÇ on numara bir insandır, her açıdan. Bu 3 sene içinde başarısız oldu, (ilk görevinde aziz de aynı durumdaydı) sizin gibi ama aziz yıldırım seviye atlattı yaw, okey masası vardı yaw demiyoruz.
Bundan sonraki dönemde başarılı olmasını bekliyoruz, yada Saran gelir onu da objektif bir şekilde değerlendiririz.
Alexci, Aykutcu, Emreci, Ersuncu, Vitorcu, Koçcu, Ozancı, bunlar son yıllardaki bozulmanın belirtileri, bu tip taraftarın gözümde zerre kıymeti yok.
Alıntıları Gösterİlk önce biri ile tartışırken üslubunu bozmayacaksın, aynı görüşte oluruz yada olmayız.
1)Fenerbahçe Aziz Yıldırım ile var olmadı ama kurumsal kimliğine onunla sahip oldu.
2)Aziz Yıldırım'a herşeyi iteleyebilirsin de ayıp be adam hırsız denmesi.Ali Koç bile 3 senedir bütün mali hesaplara sahip olmasına rağmen çıkıp şu kelimeleri kullanmadı.Adam çıktı 30 milyon dolardan fazla cebimden para harcadım dedi biri de çıkıp itiraz etti mi?
3)Ben Aziz Yıldırım hatasız demedim mali konuda kötü yönettiği ortada, ama ben mali standartlarda Ali Koç'un ne yaptığını soruyorum.Farkı var mı Aziz Yıldırım'dan.
4)Tanımadığın insanlar hakkında bilip bilmeden yorum yapma, senin sülelen benim karıyerime ulaşamamıştır.
5)Evet şerefli 2. liklerin hiçbir önemi yok ama sezon ortası havlu atıp sene boyunca kavga etmemiz önemli tabi.Fenerbahçe'linin takımdan yönetimden umudu vardı onu bile tükettiniz.
6)Saran'ın gelmesine de asla karşı değilim, ilk 3 sene onu da son derece objektif savunurum.Benim savunduğum iyi Fenerli olarak iyi Başkan olunmayacağı gerçeği.Bugün Aziz Yıldırım olsa bundan daha kötü olmazdık.
-
Puan kaybında Sergen Yalçın'ın kovulacağı ilk Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Rıdvan(Nsakala)-Larin kanadına karşı Gökhan'ı oynatıp 3 gol yedirdikten sonra Nsakala(Süper ligdeki ilk golü),Necip(5 yıl sonra attığı ilk deplasman golü),Larin. Erol Bulut o gün kovulmalıydı.Böylece Emre erken gelip kendisinin teknik direktör olmadığını kanıtlayabilirdi.Ali Koç ve hakaret etmeye değmeyecek taraftar kitlesi ancak böyle anlardı, yazık oldu. Şimdi gelecek yılda çöpe atılmak üzere.
Davison ve Gradel'e karşı Gökhan-Mesut çıkıp iki maçıda, şampiyonluğu da satan Emre Bölözoğlu'yla sözleşme görüşmesi yapmak Fatih Terim'i başkan yapsak o bile taraftara acır, oynatacağın topu ... diyip Sivasspor maçı sonrası kovardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeSEZON BOYUNCA BİR DEDİĞİ BİR DEDİNİ TUTMAYAN SEZONUN EN İSTİKRARLI YORUMCUSU SAÇ'I TEBRİK EDERİM.
GELMİŞ XAVİ, GERARD FALAN DİYOR KONTRADA DÜN AKŞAM ZUHAHAHAHA GERARD DA ŞU KAOSA GELMEK İÇİN HEYECANDAN ÖLÜYORDU. GELSİN DE GRUPLAŞMA MOBBİNG ÖZ EVLATLAR ZART ZURT İÇİNDE KAFAYI YESİN
Xavi ve Gerrard müthiş tespit.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X