Hocam avrupa başarısı anlamında bir tutmuyorum lig bazında konuşuyorum Fenerbahçe 8 yıldır başarısızmı ? başarısız bunu hepimiz kabul ediyoruz zaten ve bu kötü gidişata son vermek için gereken çalışmaları yapacağız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (21. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sirrüs29 yıllık süreçte zaman zaman Avrupa’da finaller, kupalar gördü. Peki ya Fenerbahçe? Armut ile elmayı kıyaslamamak gerek. Fenerbahçe için illaki İngiltere’de bir denk kulüp arıyorsak diğer bir loser kulüp Arsenal’dir.
ne arsenali hocam fenerin oradaki karşılığı blackburn rovers anca olur.
-
bence fb murici geri almali o oyuncu iyi uyum saglamisti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben seninle tartışmıyorum, çünkü yanlış konuşuyorsun, bu tartışmak değildir.
Kurumsallık nedir muhtemelen onu da bilmiyorsun.
Kabadayı maaamut ile mi kurumsal oldun, yoksa taraftara küfür ederek mi, yada paralı tutarak mı? Soyunma odasında mı, hapishane köşelerinde mi?
Volkan Demirel jubilesini yapana kadar, kaç milyon euro kazandı haberin var mı? Sorsan en büyük Fenerbahçeli kendisidir, oysa azizin prensleriydi sadece, selçuk vs vs
Ali KOÇ o kelimeleri kullanmaz zaten ama dediklerini dinleseydin çok daha fazlasını ifade etti, anlayana tabi.
Bak hala sportif açıdan berbat olduğunu söyleyemiyor. Rezildi rezil, Aziz dönemi her anlamda kötüydü, bunu dünya biliyor.
Ali KOÇ borçlarını yapılandırdı bir kere, aşırı yüksek faizli borçlanmaları normale , minimum' a döndürdü, hibe ettikleri, el altından verdikleri, kendi şirketlerinin sağladığı sponsorluklar. Ayıp ayıp, az utan.
Ali Koç dışında aday mı çıktı, adam yine elini taşın altına koydu. Aziz gelse ne yapacaktı, borcu artırmaktan başka?
Gitti ersun' u yolladı, şampiyon yapmışken, en iyi futbolu oynarken, hani kurumsallık, gitti başarı hocanın değil futbolcunun dedi.
Sana laf anlatılmaz, hadi bloklandın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Mayıs 2021; 21:16:7 >
-
Yani şunu demeye getiriyorum bjk fb gs en az 15 kere şampiyon olan başka bir takım gelene kadar 3 buyuk olarak kalırlar ki o da taraftarı olan bir takım olursa
Her ülke lliginin dinamiği ve büyüklük kavramı ve derbileri farklıdır
Ben açıkçası şahsi olarak konuşayım 38 yaşım hiç bir sene şampiyonluk moduna 3 günden fazla alışmam direk gelecek sene bütçesi vb kadro buna odaklanırim
Ama simdi önümüzde bir kupa daha var ki bu kupa benim için tek başına bisey ifade etmez şampiyonlukla yani iki kupa ile anlamlı
Yeni sezonda başarılar iyi olan kazansın
Yeni sezon Fenerbahçe’mize hayırlı olsun.Umarım ölü toprağını üzerimizden atıp,şampiyonluklara koşacağımız sene bu sezon olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanyigit1975 -- 17 Mayıs 2021; 21:26:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kimsenin bir şeyi organize etmesine gerek yok zaten öyle bi yeteneği de yok. Türk toplumunun kendisi toksik zaten ne yazık ki..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_1907
Bi bitmediniz beHayirdir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Atlikarinca1983
Hocam fener en son ne zaman şampiyon olmuş bak istersen:) bu nerede hata yaptı konuları hep var zaten13-15 yıl şampiyon olamayan takımlar var biz 7 yıl olamamışız çok mu seneye oluruz olmadı öbür sene oluruz
-
Ya hocam tabi ki 20 sene de olunamayabilir bu kimsenin sevdasından büyüğünden bisey kaybettirmez
Ama evet 7 sene çok eger sen her sene şampiyonluk adayıyım diyorsan ve buna göre planlama yatırım yapıyorsan
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FEErol Bulut'un transferi değil miydi Cisse ? Ben Erol Bulut getirdi diye biliyorum, Emre getirdiyse yazık gerçekten 40-45 yaşındaki sahada yürüyen Afrikalıya iyi maaş verdik.
Emre Hoca Cisse yi Erol Bulut tan daha fazla oynattı. Yorum sizin.
Parasını, sözleşmesini vereceksin, moral motivasyonu, aidiyeti yüksek olacak. Doğuştan Beşiktaşlı değilki bu adam.
Bir gs lı olarak size tavsiyem @erenfb1907 bu gibi ne yediği ne içtiği belli olmayan tipleri barındırmayın içinizde hakikaten size zarardan başka getirisi olmaz:)
-
transfer haberi falan yok mu kuruduk burda
-
Ahahahahaha moron birde bloklamış.Hayatında kendine bile 3 kuruş faydası olmamış adamların egosu gerçekten şaşırtıyor beni
-
Doğruluğuna inanırım, yapar.
İkisi fena olmaz mı ?
Vincent Aboubakar
Aaron Boupendza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X