aşırı kaliteli maaliyetide güzel olur yinede isteirm ama çok sakatlanıyo o yüzden kalsın bence o riske gerek yok. o parayı vereceğin oyuncu her maça çıkmalı. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5486. sayfa)
-
-
Bu seviyede bir oyuncu almazsak işimiz yaş yine,dediğiniz gibi her maç oynayabilecek ve takımı taşıyacak bir oyuncu şart verdiğim isim sadece bir seçenek bence alabileceğimiz en iyisi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orası öylede ben hiç bi iddiaları olmadığından dolayı bu kadar üst düzey bi motivasyonla çıkacaklarını pek tahmin etmemiştim
kaleye isabetli şut attırmadılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 22 Mayıs 2022; 19:6:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten gitmek istiyor , zorla tutarsak elde patlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FC Midtjyllandtwitter“Vi siger i dag tak for indsatsen til David Ousted, Vagner Love, Jared Thompson, Anders Dreyer, Bozhidar Kraev, Max Meyer og Awer Mabil, hvis kontrakter udløber efter sæsonen ⚫🔴 #FCMRFC”https://twitter.com/fcmidtjylland/status/1528379123193757696
Meyer umarım satılırsın.
-
Coutinho yazdı. Hadi bakalım. Klopp 1 gol daha atamazsan ne diyeyim fırsat gelmiş ayağına tepme.
-
Pep guardiola = abdullah avcı
-
Klopp Hocam sendeyiz 1 gol yeter.
-
M.City Fenerbahçe olma yolunda hızla ilerliyor. Son 25 dk :D
-
Liverpool şöyle 89’da falan atsın daha dramatik olur
Gerard reis elinden geleni yaptı gerisi klopp'ta
-
Bu tabloda sanki Liverpool Fenerbahçe olma yolunda hızla ilerliyor.
-
Liverpool bu maçı kazanamazsa var ya :) Geçen sene Beşiktaş'ın şampiyonluğu elleriyle verip FB vs GS'nin geri tepmesinden daha beter olur.
-
İlkay attı golü :) Hem de kafayla
-
ALLLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN FENERBAHÇE HARİCİ Bİ TAKIM SON HAFTA ŞAMPİYONLUK VERİYO 2006 DAN BERİ BUNU BEKLİYORUM
Vay be city çevirdi aldı şampiyonluğu
Gerard reis daha ne yapsın bre allahsız klopp!
-
Vay anasını sezon sonu gidecek olan İlkay çevirdi maçı.
İlkay büyük topçu ya cidden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X