Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105.438
Cevap
214
Favori
3.823.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süleyman Hurma'nın isteğiyle ayrıldım diye açıklama yapmış Volkan.

• Sosa'nın sözleşme bitti. Gustavo ve Pelkas yüksek ihtimal satılacak. Zajc'ın da iyi bir teklifte satılma ihtimali ver. Fernando temiz iş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan Demirel >Emre B> ismail kartal

• Trezeguet ismi bizimle geçmiş ama acaba bundan Jorge Jesus'un haberi varmı? Geçen isimlere (Eren, Abdülkerim, Bünyamin v.s.) bakacak olursak İsmail Kartal'ın kalma ihtimali her geçen gün daha da artıyor

• Açıklayın artık Jorge hocamı

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Bir Volkandir Fenerbahçe

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

TD konusundan bağımsız yabancılardan gidecek- kalacak belli olmadan yerli transferi yapmazlar zaten.

Novak gönderlemeyecekse Eren alınmaz, Szalai- Kim kalırsa Abdülkerim alınmaz gibi.

Konunun İsmail Kartal’ın kalmasıyla/gitmesiyle ilgisi yok bence. Zaten yerli transfer yapılacaksa da Jesus’un tanımadığı oyuncular olacak her türlü.

• nopnog kullanıcısına yanıt

Orası öyle de bahsedilen yerli isimlerin ciddi bir maliyeti var. Jesus ve ekibi izlemeden bu transferlerin olacağını düşünmüyorum. Belki de izledi öyle onay verdiler. Bilemiyorum. Sonuçta 2.5 aydır Fenerbahçe'yi ve ligi takip ediyorlar. İlla ki fikirleri vardır.

Eren dediğimiz ismin Ferdi varken ilk 11 oynaması mümkün değil. 7 mil. € gibi saçma, absürt bir bonservis istemişler bir de. Abdülkerim için de 5 mil. € rakamı dolaşıyor. Bünyamin de keza öyle. Bu isimler kesinlikle bizim ve şampiyonlar ligi seviyesin de değil. Şu an için hepsi benim gözümde rotasyon oyuncu.

• Volkan Emre'yi de al gel baba

Gustavo ve sosadan çıkıldı gibi

Fernando 750 bin Euro beleş ötesi

Çok çok iyi rotasyon olur bizim için

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 27 Mayıs 2022; 13:51:46 >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Maliyet konusu da var işte. İlk 11 için alınması gerekenleri almadan bütçeyi ayarlamadan zaten bi şey yapamaz yönetim. O yüzden yerli bonservis verip alacağımız oyuncu olacaksa Haziran-Temmuz'da bi şey olacağını sanmıyorum. Ali Koç daha TD getirecek, santrafor, kanat almaya uğraşacak 2 ay. Sonra bütçe kalırsa da yerli transfere bakacak.

• Düşük bütçe ile fernando umarım gelir. Sosa dedem ve Gustavo gitti ve gidici. Crespoya alternatif olur.

• bu başkanın pazartesiye kadar jesus'u açıklayacağına inanmıyorum inş yanılırım.. süründürecek bizi yine

• Franco geldiyse MHY veya Pelkas gidiyordur. İkisinden biri 7-8 M gitse ucuza bu Franco’ya fitim ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Yine fazlalık. Hala as adam almadan bonservisli yedek alıyorlar 4 senede eşek olsa akıllanırdı.

• porsux kullanıcısına yanıt

Pazartesi olayı net değil. Pazartesi açıklayacağız demedi. Açıklayabiliriz dedi yani pazartesi bu işin kesinleşmeme olasılığı da var.

• Mert Hakan verilerini de dusunursek satilirsa yerli kaybi icin uzulurum. Fernando uygun maliyetle iyi yedekleme olur.

Forvet mi ariyoruz mis gibi aday.
    www.transfermarkt.com.tr
    Luis Suárez - Oyuncu profili 21/22
    https://www.transfermarkt.com.tr/luis-suarez/profil/spieler/424784

Sorloth Trezeguet gibi transferi yapmis ama beklentiyi karsilamamis adamlarin faydali olacagini dusunmuyorum.

• Sosa gitti allahyar hariç 16 yabancı var. Seneye yabancı sınırı düşerse toplam 12 yabancı olabiliyor. En az 4 yabancı da alırız. 8 adam yollamamiz lazım. JJ de gelse rotasyon için yerlilere mecburuz yani. Hem rakiplerin iyi yerli oyuncusu az onların da elini zayıflatırız, fiyatta uçulmadığı sürece.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.