< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5264. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Valencia en iyi yaptığı şeyi yaparak veda ediyor
-
Takıma 1 A class sol kanat, 1 A class forvet, 1 A class orta saha, 1 A class stoper, 1 A class kaleci alınması gerekiyor. Asıl bütçe buralara, yarım bütçe de diğer yerlere ayrılmalı. Ferdi, Arda, Zach, Szalai tutulup onların yanına dizilmeli adamlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
emrenin girmesi lazım valencia yerine. başakşehir daha da açık oynayacaktır ikinci yarı.
-
Standart Valencia bu zaten hocam.
Batshu ‘ da da var bu beceriksizlik, atamayınca o da atamıyor. Bjk günleri malum… Atamıyordu adam.
Buna rağmen atamayan Valencia varken Batshu alındı birde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakın siz şu noktayı tam anlayamıyorsunuz. Batshuayi nin az gol atmasının sebebi Jesus tur. Ligin ilk yarısında Arda yı hiç oynatmadı.
Sağ kanattan orta yapan adamımız yok. Soldan orta yapan adamımız yok. Ortada ara pas veren adamımız yok.
Şimdi en azından Arda var. Çok iyi anlaşıyorlar. Valencia yerine bir forvet irfan yerine 1 kanat oyuncusu alırsak Batshuayi nin verimliliği daha da artar
senden başka kimse yok mu ilgilenen. adamlar gelip bu kadar insanı aptal yerine koyup sinir uçları ile oynuyorlar. blokla blokla bitmediler. maç bitip herkes gittikten sonra ilgilenilirse ne anlamı var ki?
-
Katılmıyorum çünkü Batshuayi sakatlık geçirdi o sebeple oynamadı. 10 maç kaçırmış. Transfermarkt üzerinden baktım.
Katılıyorum.
Bats yerine Lukaku, Abaou tarzı birisini tercih ederdim, yanında da dzeko gibi birisi.
2 forvet almak çok zor özellikle başka mevkilerede adam almak lazım iken. O yüzden bats durmalı yanına kaliteli bir santrafor alınmalı.
-
Bats son dakikada takıma katıldı bundan dolayı zaten ilk 11 oyuncusu değildi.
Tam takım orturmaya başladı Bats bu sefer sakatlandı. Adama durduk yere kırmızı kart gösterdiler ve maç kaçırdı yine.
Takımda 2 tane iyi kanat oyuncusu olup Arda orta sahada oynasa takım çok güzel olacak.
Orsic - Di Maria olsa şuan sahada neler olacak bilmiyorum.
Ayrıca birde sol bek.
Resmen takım sadece sağ taraftan oynuyor, İrfan ve Peres'in hücum katkısı -100 falan. Sıfır olsa pozisyonları öldürmezler, İrfan saçma sapan orta açarak pozisyonların içine ediyor.
Ciddi olarak söylüyorum Rossi İrfan'dan daha iyi. Hiç olmazsa hızlı koşuyor.
-
Serdaraldo girmeli
Elbette hocam, iki tane alınmaz artık .
dzeko ile Bats
iki kanat ve arkasında arda ile bize yeter.
takozsia'yı hala savunanlar var. en çokta bu üzüyor. adam yürüyen takoz
-
Kılıçdar istifa ettiğinde ali koç da istifa eder.
Nereye yetiyor biri sakat biri formsuz oldumu ne yapacak takım?
O değilde inşallah ostervalde seneye iyi oynar da yıllardır kanser olan sol bek sorunumuz biter.
@hotvote kardo iyi misin ya, trollük yapmadım. kupa+son 10 yılın en yüksek puanını alan td yi övdüm sadece, psikolojiniz bozulmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X