< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mayhem -- 28 Eylül 2023; 10:23:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[Fenerbahçe 2022/2023 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (12. sayfa)
-
-
Beyler Rize maçına gişe fiyatından Migros tarafından verebilirim bir bilet. İlgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
-
Rize macina Maraton Ustten 1 bilet gise fiyatindan devredecegim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatayspor macina kombine devredecek var mi ucretiyle?
Gise fiyatindan hatay macina 2 kale arkasi bile ariyorum elinde olan varsa eger
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hatay maçına 6 adet bilet arıyorum fenerium yada mraton alt/üst d-e-f blok varsa gidemeyecekler gişe fiyatına alabilirim
-
Trabzon maçına 2 adet kale arkası gişe fiyat üzerinden bilet aramaktayım. İlgilenen olursa özelden yazarsa sevinirim.
-
trabzonspor maçına 2 bilet arıyoruz…
Karagümrük maçına bilet lazım. Ücreti mukabilinde devredebilecek olan yazabilir.
Karagümrük maçına bilet(ler) devredebilecek varsa iletişime geçebilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maça gidemeyeceğim için karagümrük maçı maraton üst c blok orta sırada bir adet bilet gişe fiyatından devredilir. iletişim pm.
-
Maça gidemiyorum, o yüzden maraton üst h bloktaki biletimi gişe fiyatından vereceğim. İlgilenenler yazabilir
maça gidemeyeceğim için sivas maçı maraton üst c blok orta sırada bir adet bilet gişe fiyatından devredilir. iletişim pm.
-
Hastalığımdan dolayı maça gidemeyeceğim için trnava maçı maraton üst c blok orta sırada bir adet bilet gişe fiyatından devredilir. iletişim pm.
Derbiye 2 adet bilet lazim. Antalyadan gideceğiz. Yardimci olabilecek renktaş lazim..
derbilerde transfer yasağı var. passoligin sitesinden alman lazım bilet tabi şans biraz da
-
Kuzey tribününe bilet arıyorum Samsunspor maçı
Okul-migros bilet varsa 2 adet lazım
-
Ankaragücü maçına bilet devreden var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X