üçlü oynayıp, prag'ı rahat geçme ihtimalimiz... gerçek olması gereken asıl ve tek hayal bu. ama baktım, kanat beklerimiz mafiş. yattı o iş. yenilir döneriz gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Kasım 2024; 17:1:45 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3852. sayfa)
-
-
aziz babanın transferleri hep süper üstüydü keza büyük takım olmak onu gerektirir. Örneğin avrupa futbolunun yıldızı dirara yıllık 3.5 mio Euro maaş verdi de anca getirebilmişti.
hatta aziz 2018de başkanlıktan ayrıldığında kulübün oyuncu değeri 500 milyon euro filandı ama işte hep aziz düşmanlığından 100 milyon gösterdiler onu. hatta kulübün kasası boş filan diye yalanlar söylediler, inanamazsın
-
şimdiye kadar, (uzuuuun bir süre yani) ne aziz'ci oldum, ne ali koç, ne ali şen, ne diğer başkanlar.
fb'nin o anki başkanı kimse, onu destekledim. başkan olduğu için. hatalarını da , olumlu işlerini de hep dile getirdim. ama destekledim. asla biat etmedim, asla kusursuz süper lider gibi görmedim.
böyle şeyler yapanlar bana çok gülünç geliyor . adamlar über zengin bir kere. fıstık gibi hayatları var. bizim çoğunluğumuz ise, üç kuruş maaşa talim ediyor. bu adamları yüceltmeyin. veya aşağılamyın. hatalarını, başarılarını görün yeter.
dipnot:ali koç istifa.
-
-
Mourinho’nun basın toplantısı var 1 saat sonra.izleyin bakalım nasıl laflar sokacak😎 -
en iyi laf sokan şampiyon olsaydı keşke. cl de bizimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Kasım 2024; 17:16:37 > -
Lig de şampiyonluk gelmez bu hakemlerle. Bana güven Avrupa’ya asılalım. Doğru hedef her zaman mantıklı.
-
Ya Allahınızı severseniz bırakın iyi Hoca kötü kadro, Kötü hoca iyi kadro olayını
Jesus geldi transferde harcanan para 45 m euro az paramı ?
İsmail Kartal > 60m euro az paramı ?
Morinho > 50m
Son 3 sezon 150 m euro transfere harcanmış para ama orada başarı yok
Sorun yönetimde, yanlış transfer politikasında
Branco denen adamdan hala umut besleyen vasat yönetimde, vasat yönetimin vasat transferlerinde
100 tane oyuncu al içinden 10 tanesi iyi çıksın 90 tanesini sorgulamayan taraftar kitlesinde
Allah çarpsın ben geçsem Branconun yerine daha iyi işler yaparım sezon başı Bats gidince bedava El Kaabi alın dedik adam Avrupa liginde, kendi liginde her yerde kafa ayak ne ararsan gol atıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 27 Kasım 2024; 17:22:16 > -
gerek kadro planlaması, gerek avrupa listeleri yaparken saçma salak işlere imza atan kulübümüz... avrupa işi sakat bence.halen daha as forvete uygun ataklar yapmıyoruz, halen daha 40 yaşındaki forveti sahaya sürmekten imtina etmeyen bir td var. umutsuzum.
-
rize, kayseri vb. lerini yenince, iyi oynadığımızı sanan taraftar çok. sonra, takk! bir şok. bu sefer koç'a saydırmaca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Kasım 2024; 17:23:25 > -
tv8 ve s sport üst sınırdan ceza almış, gs ve trt'ye yok tabii.
-
asbaşkan da susar artık. birazcık da olsa itirazlar ediyordu. artık etmez gibi.
-
dzeko rakip takımı yoracak. El nesiri girip işi bitirecek . Mourinho Avrupa kupaları alırken de namağlup almamış. Güven ve umutlu ol.
-
-
Hahahahahaha -
Yaaa öyle futbol ‘u bana soracaksın.
-
İnsan jekeye özenmiyor değil -
Avrupa için çok çok yetersizsin. Ziraat Kupası alabilirsek en azından kupasız kalmayız.
-
Tabi efendim. -
BJK’ya başkan lazım ise bizimkisini verelim beleşe.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X