Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4149. sayfa)

6 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (5 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil
5 sn
110.408
Cevap
395
Favori
2.593.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 41474148414941504151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Yıldırım da seçilse morinho gelemyecekmiydi ben mi yanlış biliyorum yoksa unuttuk mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke 1 tane daha atsalar. Bence yönetim ve hoca taraftar baskısını enselerinde hissettiler ve Samet denen hıyar kadrodan kesildi

• Bakalım acun yada ali koç ne konuşcaklar maç sonu

• kaç senedir koç gitsin diyoruz her sezon basında olacakları söylüyoruz boşuna

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi tanw kafa topu pozisyonumız yok hala içeri orta açıyoruz sorarsak 2 tane kafacımız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa gitti, lig de gitti gidecek… En Nesyri’yi Arabistan’a satıp, Valencia’yı geri alırım. En kötü En Nesyri kadar oynar zaten. Bari Mourinho’nun tazminatı çıksın.

• @Nat Alianovna şu arkadaş istisnasız 10mesajdır şikayet ediliyor hala burada provake derdinde işlem yaparmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSadrazam -- 11 Aralık 2024; 20:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    “Maç kaybetmeyeceğiz demedik, şampiyon olacağız dedik.”

• yemin ederim suriye iç savaşı'na benzedi kulübün durumu.

yönetim esad gibi halktan kopuk, belli bir zümreye hitap ediyorlar. halkın desteğini almayan başarılı olamaz.

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

AYNEN ÖYLE.

BU DÜŞÜK İQ' NUN AKLINA MOURİNHO' YU SOKAN DA FB DÜŞMANI AZİZDEN BAŞKASI DEĞİLDİ.

aziz yıldırım bu kadar vasat oyuncular alırmıydı birde onu sor kendine roberto carlos anelka gibi oyuncuları getirmiş adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 11 Aralık 2024; 20:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Avrupa gitti, lig de gitti gidecek… En Nesyri’yi Arabistan’a satıp, Valencia’yı geri alırım. En kötü En Nesyri kadar oynar zaten. Bari Mourinho’nun tazminatı çıksın.
    Valencia vedat muriç emınım ıkısınındende iyi olur bu ıkılı

• JESUS BU SAMET MALINI İLK ALDIRDIĞINDA DA, MİLLİ TAKIMA ALINDIĞINDA DA SÖYLEMİŞTİM...

BU SAMET'İ OYNATAN BENİM GÖZÜMDE TD FALAN DEĞİLDİR.

VE YİNE SÖYLÜYORUM BU ADAMI HALI SAHA TAKIMIMA ALMAM... BİZİM HALI SAHA TAKIMININ PAS RİTMİNİ BOZAR... (ŞAKA YAPMIYORUM)

• Amrabat'a helal olsun, karakter koyuyor adam, İsmail yine öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Bu maç trafigiyle zaten yönetim maks 1 ay kalır sonra erken seçim olur , bu senede böyle bitti hadi geçmiş olsun

Üstad farklı takımdan mı bahsediyorsun? Bu adam yıllardır başarısız ne zaman seçime gitti?

• En Nesiri ile olmaz, ben hiç beğenmedim. Standart bir golcü. Rakiplerin İmmobile Osimhen İcardi oynuyor. Dzeko 40 yaşında En Nesiri 'den çok daha iyi ve kaliteli oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 11 Aralık 2024; 20:16:0 >
  • Yillardir aradigimiz Inaki Williams gibi bir adam aslında

Bizi aşar

• "Son dakika'' Fenerbahce Türkiye kupasina geri donmeye karar verdi

• 
Sayfa: önceki 41474148414941504151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.