< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4160. sayfa)
-
-
Mourinho : Bilbaoya karşı 10 maç yapsak 8’ini biz kazanırdık 1ini kaybederdik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bal gibi de gelir. adam geçen sene şampiyondu elinden çaldılar. hakkını savunacak yönetim yoku gidip hocayı gönderdiler.
kulüp ismail kartal'a mahkum değil, ismail kartal'a muhtaç. 7 sezonda gelen 50 tane hoca arasından EN İYİ performansı HER GELDİĞİNDE verebilen tek hoca o çünkü.
-
ya hadi oradan.
-
Olympiakos maçında elinde fred varken kurunici oynattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağlık ekibi maksimum 20 dakika falan oynayabilir dediği içindi?
-
Sonuçta bir taktik ve plan yapıldı, emek verildi, Samet her şeyin içine sıççtı ve bu ilk hatası da değil. Bu adamın en kötü kadro dışı kalması lazım.
-
Mourinho ya göre hep biz daha iyiyiz biz daha iyi oynadık ama nedense biz yeniliyoruz
Nası bı gevşek lan bu
Şu cümlenin anlamını bir kez daha gösterdiği bir akşam yaşadık :
"Bir zincirin gücü, en zayıf halkanın gücü kadardır"
ınstagramSports Digitale on Instagram: "Ali Koç: Öyle bir takım kuracağız ki, şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak."https://www.instagram.com/sportsdigitale/reel/C7UJP1kIbkTSonra bir bakıyorsun sene olmuş 2024, 2025'e gireceğiz Fenerbahçe hala Samet Akaydın gibi futbolcular yüzünden Avrupa maçlarında 1- 0 geriden başlıyor. Bunu 2000 li yılların başında Selçuk Şahin'le falan yaşıyorduk.
-
alkmaar maçında çok derin kadro kalitemiz sayesinde BECAO'n oynadı gördünmü becao nu o maçta ? gördüysen başka sözüm yok. hani o hatayı samet yapmış olsa dersinki niye hocan sameti oynatıyor becao varken. ama becao yapınca suspus. anlıyorum hocam, ben çok saçmasapan konuşuyorum ama sen çok mantıklısın
-
BECAO beğenmeyip SAMET oynatan şarlatan.
-
Jose Mourinho: "Taraftarların tepkisi hakkında yorum yapamam. Onlar bu kulübün temeli. Ben bu kulübe hizmet eden birisiyim. Asla taraftarı eleştiremem. Bu hatayı biz yaptık."
enteresan.
-
Önder Özen' in , Tadiç kalmalı mı kalmamalı mı sorusuna verdiği cevap: "yönetim Tadic' i göndermeyi düşünüyorsa kalmalı, sözleşme yenilemeyi düşünüyorsa gönderilmeli"
-
Sametten de kurtulmuş değiliz. Hatayı Samet değil biz yaptık diyor. 11’deki yerini korumaya devam edecek belli ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başımızda hoca olmadığını anladığın zaman yazdıklarımı anlarsın. kadromuz kötü değil zaten, oyun yok. becao da olsa samet de olsa aynı vasat oyunu izlediğini anlayamıyorsun. oyuncu isimlerinin hiçbir önemi yok çünkü hocan hepsinin performansını düşürdü 1 tane yükselen yok.
-
Ömer Üründül’e bağladı hoca: “Bilbao 2 gol harici sahada yoktu.”
Ulan adam topu çaprazdan tavana yapıştırıyor bizim beyinsiz tadic aynı yerden hala pas verme asist yapma derdinde futbol oynamayı bilmeyen beceriksizler topluluğu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 11 Aralık 2024; 20:58:27 >
Asist yapacağım diye aklı kayıyor
Akolik pezemenk unutuyor 90 dakkayı
Sameti oynatan dünyaca ünlü hoca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X