Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4205. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 42 Misafir (9 Mobil) - 39 Masaüstü13 Mobil
5 sn
114.035
Cevap
400
Favori
2.652.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42034204420542064207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İrfoş devre arasi ayrilacakmis,durmasin da zaten.Mou muz cöp samet le mutlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu klube portekizli TD girmesi yasaklanmali artik,genleri uyusmuyor.getiren de yasaklanmali.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Fenerbahçe'nin başına bence yapay zeka geçmeli...

Aziz'cilerden başka kurtuluş yok gibi

bir tarafta bu seneyle 7 yıldır şampiyon yapamayan Ali KOÇ

bir tarafta en son 4 yılı şampiyon yapamadığı için koltuğunu kaybeden Aziz YILDIRIM

ve şimdi bizim taraftar diyor ki

7 yıldır şampiyon yapamayan gitsin

4 yıldır şampiyon yapamayan gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 14 Aralık 2024; 17:15:10 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

iyi çabuk toparlamışsın 5-0'a 5 gün ben yazamadım yani 

• bu adam boşta sanırım. getirsinler işte. bölge insanı. yabancılık çekmez. futbolcudan verim almayı bilir. maliyeti çok uçuk olmaz, belki.

Edin Terzic

not:mourinho gibi gereksiz havaları da olmaz. tam atom karınca.

• sol bek ve 10 numara net ihtiyaçlar. geri kalanlar idare edilebilir bir şekilde. tabi doğru td ile. mourinho gibi başarısızlıklarına kılıf aramaya tüm mesaisini ayıran biriyle olmaz.

• Orasına ben karışmam..

• jorge jesusu savunanlarin iqyu da tartisalim. gs basaksehire elenmese finalde gs bizi yine tokatlayacakti. adam iceride disarida 3 yedi gs’den. kadikoy’de 10 kisilik bjk’den 4 gol yedi. trabzon maclarinin birinde yenildi. su rezilliklerin hepsini gectim, adam komisyonculuk yapti transferlerle, kulubu soyan adami overken hic mi utanmiyorsunuz la?

bruma’yi aldirip resmi macta oynatmadan gonderdigi gun kovun diye bas bas bagirdim.

bir de ismail kartal geldigi gibi jesusun aldirdigi tum copleri gonderince emre mor niye gitti, lincolnu niye gonderdi, arao niye gitti diye ortaligi inletiyordunuz burada. ayni tayfa jesusa kadro verilmedi falan diyor bir de, yanardoner adamlarsiniz, ayariniz yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Becao, Samet ve İrfan Can kulüpten ciddi olarak ayrılmayı düşünüyormuş. Bu üç oyuncu ile devre arası yolların ayrılması an meselesi..

• Sadece o değil, yeryüzünde başka hoca kalmamış gibi, 3 defa da 0 kupa alan, 0 kariyerli hoca, 4. kez gelsin diyorlar...
    Taraftarın vizyonu Aziz yıldırım ve ismail kartal dan ibaret olduğu için bu Ali koç 6 da 0 çektiği halde bir kez daha başkan olabildi...
    Bizim bu kafayla işimiz gerçekten çok zor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hani anlaşmışlardı irfanla...? Öyle diyordu acun efendi... bunlar ne dese inanmayacaksın...
    Becao ve irfanı göndereceklerine kendileri gitsin daha fazla takıma zarar vermeden...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kahveci mi?

• Eilimizdeki en agresif, temaslı ki bence modern futbola en uygun stoper olan Becao ayrılıyormuş. Bu kulüp kafayı yemiş cidden. Hocası da öyle. Delireceğim ben ya. Önde oynayan her takım için bulunmaz nimet bu Becao. Neymiş ayağı kötüymüş. Gören de İnter ile Roma ile kupa alırken filan geriden ayağa çıkıyordu Mou. Komedi yeminle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Becao, irfan neyse de Samet niye gidiyor? Bi gönül bağımız oluştu, daha yedireceği çok gol vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

İşte bunlar hep futbol teorilerine gereğinden fazla bağlı kalmakla oluyor... Halbuki Türkiye gibi ülkelerde teorik işlerden çok psikoloji ve motivasyonla yürüyor işler. Hangi taktiği oynarsan oyna Becao mu Samet mi? Tabi ki Becao. Takımında İrfan Can varsa da O oynar mevkisinde eğer daha yetenekli alternatifin yoksa. Bu iş bu kadar basit aslında. Türkiye'de basit ve motive olacaksın.

• Zamanın da Aykut kocamana burun kıvırıyordum.

Pişmanım , ya kocaman ya Yılmaz Vural olsun hoca.

• Fenerbahçe başkanı Ali Koç taraftar üzerindeki gerilimi azaltmak ve takıma yaptığı yüksek motivasyon konuşmasından sonra Futbolcuların bu sefer yüksek motivasyon zehirlenmesi tehlikesiyle oluşan aşırı elektrik yüklenmesini dağıtmak amacıyla Tüm takıma rahatlatıcı olacağını umduğu Nato Sıra Geceleri ekibini çağırmayı düşünüyor

Cevat Kelle

• Yarınki maçın sonucu ne olursa olsun, farklı galibiyet de farklı yenilgi de , İstifa çağrıları kesinlikle sona ermemeli.
    Gevşek başkan düşünüyor ki bı farklı galibiyette unutulur, artık çok ciddi Fenerbahçe nin bekâ problemi

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Di mi hocam insan alışınca bırakamıyor  

• 
Sayfa: önceki 42034204420542064207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.