Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GSACS , ratsx , Black Raven Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.873
Cevap
376
Favori
2.054.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42904291429242934294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şaibeli maçta kendilerini aklama çabaları vol 153626363
  • Jun.Misugi kullanıcısına yanıt

Cevap Van Gölü mü?

• Yavuz hırsız mart kedisine, yabancı hakem istermisiniz diye sormuşlar...
    Cevap : "Şu an yabancı hakem konuşmak için erken..."

Bunlar bizi bu kadar mı salak görüyorlar...?

Ali koç, sana da yazıklar olsun... senin yüzünden bunlar bu kadar rahat at koşturuyorlar... beceriksiz herif, hem transfer yapmayı bilmiyorsun, hem de kulübün haklarını korumayı...
    Yapamıyorsun, bırak git, yapacak gelsin...
  • hoksi kullanıcısına yanıt

Bu fotoğrafla futbol bilgisi ölçüyorsan yazık o beynine . Yallah forumunda ağla sende sapık takımın sapık taraftarları.

O amcayı silivride mi gördün...?
    O ADAM, sizin gibilerin kumpasından kurtuldu... ama o ADAM a kumpas kuranlar fare gibi kaçtılar / kaçıyorlar...
    Sen de o kumpasçılara çok mu özendin de, burada güzellemesini yapıyorsun...?

Geçen bir amcaya hangi takımlısın dedim gese dedi. Sen hiç UEFA kupası gördün mü dedim gördüm dedi. Kupayı kazanan kadroyu say dedim. Sayamam yarısı firari dedi.

• Ali Koç kadar cahil birisine daha rastlamadım şu algıcıların oyununa gelip geçmiş olsun mesajı yayınlattıya aklıma geldikçe deliye dönüyorum. Ulan ite köpeğe maskara olmak zoruma gitmez ama koca kulübün başkanı ultra zengin bir insan nasıl bu kadar cahil ve salak olabilir düşündükçe kafayı yiyecem....

Ağlama sesini buradan duyabiliyorum. enes kanser olayının sahte olduğu ortaya çıkalı çok oldu. Ama sizin efsanemiz dediğiniz topçuların fare gibi yurt dışına kaçtığını sizin taraftar başta olmak üzere tüm Türkiye biliyor. Şimdi sabaha kadar zırla dur istediğin kadar hadi

• Bu hoksi trolünün yaptığını gs forumunda yapsak 120 yemiştik şike, fetö ,provokasyon sabahtan beri hepsi mevcut. Umarım sabah gerekeni yaparsınız mesajların hepsi şikayet edildi.

@Nat Alianovna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSadrazam -- 17 Aralık 2024; 3:26:22 >
  • 
Sayfa: önceki 42904291429242934294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.