Szymanski'nin gidişiyle bir bonservis elde edip 2.5m euro kadar maaş yükünden kurtulacağız. Büyük bir maddi zarar yok bence o kumar oynanır. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4308. sayfa)

-
-
Arkasından 40 it havlamayan kurt, kurt değildir.
-
Evet
Çünkü sen ve senin gibiler gibi pışpışçı değilim yanlışını gördüğümde en sert eleştirileri yaptım
Doğrularını görüncede sahip çıkıyorum
şimdi git ve kendi konunda saz arkadaşlarınla birlikte pışpışlanmaya devam et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soruyu yanlış konuda sordun
https://forum.donanimhaber.com/galatasaray-2024-2025-hedef25-ana-konu--158771155-5147#160281160
GS varsa GS konusu var, pekala tartışmak için benim açtığım bir konu var. Başka konular da konuşulsun problem değil de sayfalarca bütün takım taraftarı burada Galatasaray konuşuyor. Maç anı doğal olarak konuşuyoruz ama sayfalara taşıyor artık. Çoğu arkadaş gibi buraya kafa dağıtmaya geliyoruz, futbol, geyik ama toksik ve sonu bitmeyen bir tartışmanın içinde kalıyoruz, iniyoruz GSli, iniyoruz BJKli iniyoruz iniyoruz aynı aynı sonra şikayetler...
-
Profilinde Fenerbahçe logosu olmayan ve gese trolünün yorumunu beğenen biri geseli olabilir ancak
konu yine "iYiLeR heR zaMaN kaZaNıR" güruhunun mesajlarıyla dolmuş
-
-
Burası özgür bir platform kardeşim
Geldim dostum.
-
Şu tabloya sahip başkanı savunan adam Fenerbahçeliyim diye dolaşmasın
eren1904 alın komunuza rahat edin biz engelledik siz engellemiyorsunuz
fenerbahçe maçlarında galibiyet isteyen herkes kripto galatasaraylıdır
ali koç tek hedeftir ve kulüpten gitmesi için ne gerekiyorsa yapılmalıdır
-
Hocam Eren'i de bi tatile çıkarsanız da biraz kafa dinlesek.
Konuya takımla ilgili haberleri okumak için geliyoruz ama onun saçma sapan tartışmalarına muhattap oluyoruz.
-
Diğer hesabında Galatasaraylı logosu var ya zaten Emre hocam:) gktgemre
-
Fenerbahçeli bir üyenin Fenerbahçe konusundan uzaklaştırılması etik olmaz. Size saçma sapan gelen ona saçma gelmiyordur hocam. Subjektif bir yorum, size zararı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X