Peki üstad Türkiye'nin en zengin insanisin başarısızlığı kabul etmek için illa onursuzca yaşam surmek mi icap eder. Kabul et teknik olarak yonetemedin. Fenerbahçe şirket değil mazisi olan bir futbol kulübü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4323. sayfa)

-
-
Kendisini birşey sanmadik 10 milyar dolar serveti var adam gibi transfer yapar takımın parasını harcamaz dedik kuruş harcamadi adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Futbol kulübü yönettiğinin farkında değil Ayrıca şirket gibi görüp de yönetmiyor. Öyle görüp yönetse çoktan istifa etmiş olması gerekirdi hatta çoktan görevden alınmıştı. Bir şirket 7 sene boyunca başarılı olmasa yönetim kurulu en tepedeki adamın kellesini alır. Şirket ailesine ait olsa dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Aralık 2024; 18:45:45 > -
Hocam kendi parasını FB için harcayamaz. UEFA izin vermez. Ha sponsor olur yapar zaten onu yaptı. Sorun ne kadar para harcadağında değil. Sorun parayı nasıl harcadığında.
Senin arabaya ihtiyacın varken kalkıp ev alırsan ne olur. Esas ihtiyacın olanı almayıp ihtiyacın olmayanı alarak paranı çöpe atmış olursun.
Senin ayakkabıya ihtiyacın varken sen çorap alıyorsun.
Ali Koç sürekli bu şekilde işler yaptı. Bir de doğru yere yanlış adam aldığı da oldu. Örneğin senin 180 km yapan araba alman lazım sen 45 km yapan araba alıyorsun. Buda öyle yaptı.
-
Bende bu kadar imkanı olan, yurtdışı da dahil bu kadar bağlantısı olan bir adamın başta Comolli gibi bir tenekeyi ( Fenerbahçe'de başarısız olduğu için değil bu sözüm Lİverppıl'da yaptığı saçmalıklardan) nasıl takımın başına getirdi hala anlayamıyorum.
Ve devam eden yıllarda hala hata üstüne hata yapması. Gidip ekonomiyi düzelteyeceğim diye (bence buda başarısızlığın bir kılıf da) çer çöpleri alması.
Ben 40 lı yaşlara gelmişim bildim bileli gs nin ekonomisi kötüdüydü ama bir şekilde de transfer yapıyorlar. Ama bizde ne hikmetse Ali Koç yapamadı yada işi kılıfını a uyduramadı.
1 sene değil 2 sene deği ya
Aziz Yıldırım Gs'nin Jardel'i aldığı sene (bence çok çok iyi kadroları vardı) gözünün karartıp aldığı oyuncularla o hegamonyayı yıktı... Ya sen ortada rakip yok iken tüm takımlar tel tel dökülüerken gözünü karartup doğru dürüst kadro kursan belkide 2 tane şampiyonluğun varrdı...
Zaten ilk sene yapmayacağım dediği her şeyi yapmasından anlaşıldı her şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 20 Aralık 2024; 18:54:37 >
-
Talisca'da bu kadar laf ediliyorsa kesin çılgın atacaktır. Amrabat'ta gelmeden önce hiç istenmiyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi de takmışlar Merih'e... Ya adam zaten İtalya'da da düşüşteydi gitti Arabistan'a...
Biz ayağı iyi olan stoper almak istiyoruz Merih nedir abi? Tipik kazma yerli stoper işte....
Alex Disasi Chelsea'de düşünülmüyorsa kirala işte... Parayı ver bu adama..
Daja bir sürü oyuncu bulunur böyle bu Arabistan 'daki çöplere olan haranlık nedir ya...
-
İkisi çok farklı, birisi İngiltere'den geldi diğeri yıllardır Arabistan'da...
-
Fenerbahçe - Eyüpspor maçı için beinconnect bulunur smart tv uyumludur 40 tl
Talisca arap mı hocam, genlerinde Brezilya olan bir kulübüz. Brezilyalılar sever bizi. Talisca istekli oynarsa ligin tozunu attırır. Sağ kanada bile olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 20 Aralık 2024; 19:3:30 >
talisca burada fark yaratır. adam 10 üstü skor üretir
-
Arabistan da uzun zaman geçiren hiç bir futbolcu eski performansını göstermiyor. Kendisine çok iyi baktığı söylenen Cristian Ronaldo bile milli takımda rezaletti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Aralık 2024; 19:4:24 > -
İnan Brezilyalı olması daha kötü... Bizim ihtiyacımız gerçekten Talisca tarzı oyuncu mu ben o konudan emin değilim...
Talisca'ya o kadar para verileceğine gitsinler Griezmanı ikna etsinler bence
-
Maç öncesi yazmayım diyorum ama dayanamıyorum. Klube bak klube, tam çiftlik. kuralar çekilmiş, katılıp katılmayacağımız muamma... Bir insan, bir yönetim her şeyde mi yavaş ve hımbıl olur. Pes
-
-
Katılıyorum. Hava çok sıcak, oyuncular istese de tam randımanlı idman yapamıyor. Maximin bile zar zor topladı ligin daha yarısına yeni geldik.quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantArabistan da uzun zaman geçiren hiç bir futbolcu eski performansını göstermiyor. Kendisine çok iyi baktığı söylenen Cristian Ronaldo bile milli takımda rezaletti.
Tek problem Ali Koç.. Analize gerek var. adam 13 teknik direktörle çalışmış başarı sıfır. kesinlikle analize gerek var.
-
Puan kaybı bekliyorum
FB taraftarı olarak bizlerin sınavı da bu Ali Koç muş anlaşılan.
-
rahat galibiyet bekliyorum, 3-0 gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X