Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: auto_man Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
106.008
Cevap
394
Favori
2.505.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 50895090509150925093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Morata hem TD ile kavga etti hem de eşi İtalya'dan ayrılmak istiyor, özellikle son maç çok sıkıntı yaşamışlar.

Ayrıca yeni santrafor aldılar,

Zaten Morata'yı tek forvet oynatmaya çalışmanın çok bir anlamı yoktu Milan sezon başı hata yaptı. Morata her zaman 2. forvet olarak faydalı olmuştur tek forvet olarak iş yapamaz haliyle aradıklarını bulamadı.

Bu sene Milan bizden rezil bi transfer dönemi geçirdi zaten, Temmuz ayında aldıkları Morata, Emerson, Pavlovic vs hepsini satmaya çalışıyorlar şimdi ve 5 ayda 2 TD değişti

• Morata'yı biz mi alsak ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Eğer ayrılık olursa transfer olur. Maximin, Djiku, Osayi ve Kostic'in durumları belirsiz. Kalması en yüksek isimler Djiku ve Kostic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize adam akıllı forvet lazım orası kesin

• Dzeko'nun da sözleşmesi bitiyorken.

• maxi gitmiş, yazık oldu. hücumu tek başına sırtladığı maçlar vardı.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Öyle oldu da mesele bu değil mesele döt zoru ile kazanmış olmamız. Kaderimizi iptal edilen bir gol belirledi. Oyunun kontrolü bizde değildi bilinçli bir gol yemedik. 70m luk takıma karşı 250m luk takıma neden bu kadar zorlanır. Morinyo hiç birşey katmadı bu takıma. Taliscayı Avrupa'ya yazmazsa o zaman izle sen şamatayı...

• Forumun geldiği son nokta.💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Gs konusuna sadece muhahaha emojisini attıgım için yönetici neden o konuya girip yorum yapıyorsun diyor 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Dzeko futbolu birakacak mi acaba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

forumu bile ele geçirmişler malum kişiyi hatırlattı

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Olur mu yav mou takimi ucuruyor bla bla bla ile burda cok bilmislik taslayan uzmanlar daha iyi bilir.

Su kadro aykut kocamanda olsaydi ilk 8e sokardi takimi

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• dulcet kullanıcısına yanıt

Eline sağlık dostum çok güzel yazmışsın.

• 75 milyonluk balona öyle bi tur bindirdiki sağ beki olmayan takım moratayı almak zorunda kaldı :))

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Maxi yerine Nasil bir profil alınacak, 3-4-3 uygun mu, 4-3-3 uygun mu, dar alanda maxi işi çözüyordu,aramayız umarım... Benim gönlümden Diouf geçiyor, sanki her iki sistemde uyar gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Herkes Göztepe maçında 3’lüden 4’lüye geçtiğimiz için takımın tamamen çehresinin değiştiğini sanıyor. O da etkiledi elbette ama esas etkileyen sola Kostic ve Maxi’nin girmesiydi. Göztepenin sağını Szymanski zorlamıştı. Bu ikili girince özellikle Maxi sayesinde daha da zorladık ve tempoyu ele geçirdik. Ben Maxi’yi çok beğenen biri değilim. Yazın da daha iyi bir kanat almamız gerektiğini söylemiştim fakat bu takımda aktif olarak topu dikine götürecek tek isim ya. Tüm saçmalamalarına rağmen, karar mekanizması çok kötü olmasına rağmen rakibi şaşırtan ve dengesini bozan tek isim. Şimdi bu adamı gönderiyoruz. Eğer ki yerine daha iyisini almazsak intihar olur. Kimse farkında değil ama geçen seneki bizim ekstramız Ferdi idi. Ferdi’yi farklı kılan ne idi? Topla savunmadan çıkabilmesiydi. Kimse bunun farkında değil ama Ferdi’nin yeri dolmadı. Çoğu maçta bu sebeple savunmadan çıkamıyoruz. Amrabat’da hak getire zaten.

Şimdi gideceğiz elimizdeki tek deliciyi göndereceğiz. Zaten Talisca geldi. İCK, Tadic. Hepsi benzer stabillikte oyuncular. Vallaha benim başarı umudum yok. Güncel futbolda bu kadar stabil adamın, langırt futbolunun yeri yok. Yapılacaklar belliydi. Fred’i yedekleyecek alternatif topla giden birini alıp daha hızlı kenar oyuncuları veya santrafor almak. Bunları yapacağımıza garip garip işler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Transferler yapılsa bile Avrupa ya ekleme sınırlı olacağı için Avrupa kadrosu çok kötü olacak.

İki tur geçtikten sonra kadro yetersizliğinden ileri gidemeyecek takım. Sene başında o kadar Cengiz yerine Oğuz u yazın dedik ama satmadıklari Cengiz i sırf değeri çok düşmesin diye kadroya yazdılar.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Her sene berbat yapılanma rengim. Ciddi söylüyorum. Bu takım başarılı olamaz. Boşuna transfer yapıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maximin konusunda yönetime sallayanların mental sıkıntıları olduğunu düşünüyorum

Adam gitmek istiyorsa silah zoruylamı tutacağız ? Belliki bi takım problemleri var işte

Zaten 3 lü oynayacağımız için ilk 11 de yer bulması zordu

Sözleşme feshinden kulübe ciddi para gelecek üst düzey bi kanat bek alabiliriz malick diouf gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 1 Şubat 2025; 10:48:15 >
  • 
Sayfa: önceki 50895090509150925093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.