💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ (5978. sayfa)

-
-
Doping testlerinde sadece kan ve idrar alınıyormuş saç işi boş çıktı 😁🤣
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
puhaha posimhenin penaltıdaki var kaydı gülme garantili
adamlar sadece posimhenin topa dokunan ilk kişi olduğunu söylüyor
hangi müdahaleye penaltı verildiğine dair hiç bi konuşma yok
adam topa dokunduktan sonra kalecinin eline vuruyor
cihan denen herif zaten dünden razı penaltı vermeye değişik açıyı bile istemiyor :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 4 Mart 2025; 20:54:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum lise mezunları Acun ve saran için düğmeye basmış.
eyvallah renktaşım 💛💙
malum camianın başında 3 senedir teknik direktör olarak görev yapan şahısla alakalı medyada siyasette yada herhangi bir platformda tek bir olumsuz haber çıkmıyor 3 senedir herkes 3 maymunu oynuyor , fettoşun dizinin dibinde talebeliğini yaptığını, malmö maçında firari fetöcü hakan şükür kankasıyla buluşup sümüklü hocasının emanetlerini teslim aldığını, karısının yasak aşkını, oyuncularının her maç sahtekarlık yapıp penaltı kovaladığını, hakemlerin varın göz göre göre aleni desteğini, arkasındaki mafyatik oluşumların algı operasyonu karaborsa fikstür gibi kıyaklarını ve rezil halde olmalarına rağmen bir şekilde yarış içinde tutulup şampiyon yapıldığını kimse konuşmuyor. hiç kimse sormuyor bücüre hakemi tehdit ettin gittin maç çıkışı pozisyonlar için ağladın diye.
aziz yıldırım demişti ya fetö 3 temmuzdan da 15 temmuzdan da daha güçlü diye aynen öyle işte, biz 10 senedir şampiyon olamadık ama milli mücadele veriyoruz resmen 10 senedir bu camiaya karşı, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın gerekirse 10 sene daha şampiyon olmayız ama eninde sonunda bu harami düzen YIKILACAK !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bosver
yine de boyle sert yazıp haklıyken haksız duruma dusme, duzenle mesajı hocam.
-
bize mi öğretiyorsun fredi. biz şikayet ettik zaten. dopingli bize karşı oynamıştı elenmiştik
-
kafa yok ki. kendilerini rezil etmek hoşlarına gidiyo
-
hemen karsi atak. ne alakaysa. sari sac muhabbetini sahsen ben goygoyuna yapiyorum. ama turkiyenin tertemiz takimi gsde ciksa sasirmam gram mimik oynamaz. gslilerin ciddiye almasi ayri komik
-
Doping denince aklıma geldi. Bizim dünya çapında kadın basketbolcumuz vardı, kadına dopingli diye iftira atmışlardı o kadın daha sonra gsde oynamıştı.
valla biz de bir bek aldık, nihayet bek derken, adamı kiralık gönderdik, ki şimdi milli takımına çağrılmış mimovic.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Mart 2025; 22:4:32 > -
Sen, Fenerbahçe'nin uefa tarafından, hangi raporlara bakarak neden Avrupa kupalarına gidemediğini açıklayabilir misin?
O dönem şike savcısı olan ünlü ismin şu an nerede ve nedenini açıklayabilir misin?
Ve 2010-2011 sezonunda, Fenerbahçe'nin bana bir tane şaibeli maçını örnek verebilir misin?
Google'den ya da youtube'den link atma yalnız.
Ben o sezon tüm maçları canlı izlemiş bir insanım..
-
Maximan gitmeyince yazamadik çocuğu. Maximan demiskem bunun karin agrisi tam olarak ne acaba. Niye bunu takima katamadik. Mourinho bir ara elestirmisti alindi mi ne yapti anlamadim. Halbuki cok büyük bir koz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X