siz de pekala biliyorsunuz ki tadic'ten asla vazgeçmeyecek. ismail yüksek'i orta alanda kullanmayacak. ve hatta ağır çekim grubundan en az ikisini aynı anda sahada tutacak. fırsat verirsen üçünü de. keşke ben yanılıyor olsam. ama tecrübeler yanılmıyor maalesef. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6091. sayfa)

-
-
Hocam olsa öyle şey verirlerdi.
Avrupa maçlarını bile tâbi üzerinden parayla satıyor.
Hee bein kadar çok fiyat istemez de daha cuzzi ister olabilir.
TRT Arpalık kendilerine yetmiyor da ücretsiz maç verip parayı futbol kulüplerine mi verecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane, Fenerbahçe’de kadro dışı kalınca Beşiktaş’a Galatasaray’a gitmeyip ticari taksiye çıkan Müjdat Yetkiner’dir.”
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte zihnimde yer etmiş forma bu
:'(
-
Talisca’ya yer bulmaya çalışıyormuş bizim hoca.Daha tur bitmedi .
Mesajlarım neden siliniyor?
Portekizli hakeme küfür eden
Rumen hakeme küfür eden
Fenerbahçelilerin anasına söven
Bu vatanın evladı Yusuf Barasiye küfür eden
Okan denen KÜFÜRBAZA, küfürbaz dediğim için uyarısız cezasız mesajım silinmiş. Yok artık. Konunun okanla ilgisi de yoktu ve ne bir hakaret ne bir iftira var mesajımda. Yönetimce yeni bir çağ atlanmış.
JM, başarılı gittiği sürece kimse onu sorgulamaz. Kötü sonuçlar çok gelirse tabii ki sorgulanır. Sonuçta aldığı para ve beklenti çok yüksek. Bununla beraber kredisi de yüksek. JM olmanin artısi da var eksisisi de.
Şapkadan tavşan çıkmayacak. Ayni takim 7 günde ne değişir ki? Bildigimiz oyunla inşallah gecerz. Beklentim var.
3-4-3
oynarsa
Tadiç'in yerine Talisca'yı koyabilir.
veya ileri ikili Neysri-Talisca olur.
Dzeko'yu Tadiç'in yerine koyarsa da olur.
zaten Dzeko ortasaha gibi top dağıtabiliyor. bence de bu daha mantıklı gibi...
Dzeko'nun yerine Syzmanski de konabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 10 Mart 2025; 14:8:38 > -
Sistemin yanlış. 4/4/2 yap ben korkmuyorum mesajı ver.3/4/3 ne? Hikaye.
Yüzsüzluk yüzsüzluk...
Malumlar bunun resmi gibi.
Hala çıkmışlar " akşam puan kaybı yapacağımızi bekleyenler kuşlara gelsin" yazısıyla nah işareti yapan gif paylaşıyorlar.
Bu kadar yüzsüz nasıl olunabilir ya.
İçlerinde prof olmuş bilgili kültürlü dediğimiz kişiler bile var bu nasıl olabiliyor nasıl bünyeleri kabul ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 10 Mart 2025; 15:12:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TFF Başkanı'nın yaptığı açıklama maalesef skandal. Önce attığı adımları olumlu bulmuş, kimseden korkmadığı için de kendisini tebrik etmiştim. Ancak bu yaptığı açıklama ile şu an sadece Fenerbahçe'yi zan altında bırakmıştır.
Yabancı hakemi sadece Rams deplasmanına verdik bitti daha yok demek düpedüz saçmalık. Elbette diğer büyük takımlar da derbilerinde yabancı hakem isteyecek. Sen tek seferlik getirmiştik bitti artık diyerek sanki bize özel sipariş verilmiş de getirilmiş gibi basına lanse ediyorsun. Rakibimize de malzeme veriyorsun. Olayın öyle olmadığını herkes biliyor.
Kupa maçında Kadıköy'de yabancı hakem istiyoruz. Yönetimimiz de yabancı hakem istiyor. Karşı taraf da isteyecektir. TFF de işini yapsın ortalığı karıştırmasın.
-
Son kazandığımız derbilerde Tadic ve Ceko ile maça başlanmadı. Bu dizilişte zaten Tadic' in hiç oluru yok. Geçen seneden beri söylüyorum; tepedeki iki takımla, Anadolu takımları arasında uçurum var; bu takımlara karşı yedek
kadronla çıksan dahi favori yine sen olursun. Ekonomik şartlar ortada, Anadolu kulüplerinde öz kaynak gelişimi de yok. Gelen başkan kendi reklamını yapıp, menajer itelemesi oyuncularla kulübü batırır. Sonra bana eyvallah...
O kulüpte borçlarıyla beraber amatöre... Herhangi bir yaptırımı yok. Şurada Suudi Arabistan federasyonu bile her transfere olur vermiyor. Bizde böyle bir şey yapılsa ilk günden kaos çıkar!
Yapılacak olan belli. Ligi 16 takıma düşüreceksin, iki takım direkt olarak düşecek, diğer takım için de Bundesliga' daki gibi play-out yapacaksın. Play-out olmadan direkt olarak iki takım düşsün, iki takım yükselsin de olabilir
ayrıca. En azından kısa vadede ligin kalitesi artar.
-
Opta adlı kuruluş turu geçme şansımızı açıklamış.67.3😃
Tff' nin başındaki Trabzon' dayken çok tutarlıydı da şimdi mi şaşırıyorsun. Zaten bir kişiye bağlı atanmış vekil olarak görev yapıyor orada. Emir gelmiştir bu işi çok uzatma diye. Olayın özeti budur.
-
Küsaratlı sayı vereyim de salladığımız anlaşılmasın olmuş bu.
-
Kendisini zaten Fenerli hiçbir insan evladı sevmez. Ama bizim kulübü zan altında bırakıyor. Bence yönetim bu konuşmanın üstüne bir açıklama yayınlamalı. TFF Başkanı'nın söylediklerini gördük ama biz yabancı hakem istiyoruz, diğer takımların da istemesini normal buluyoruz gibi bir açıklama yayınlanmalı. Acun zaten sözlü olarak söyledi ama yazılı bir açıklamayla da herkese göstermemiz lazım.
-
Bu yol bizim yolumuz. Perşembe uzun bir gece olur.
iyi bir fenerbahçelidir ancak kendisinin yıllarca scout direktörü olarak bu kulübün ekmeğini yemesi ve 1 taş boyu fayda sağlamaması da fenerbahçeye ihanettir
-
Dün Alanyaspor yöneticisi malumların hakkını savunuyordu, bugün de Samsun Başkanı gitmiş Mou'nun 10 sene önceki olayını Terry ile konuşmasını anlatmış. Mourinho Terry ve Cahil'e "Eğer ikinizden biri yerde kalırsa diğeriniz de yerde kalın ki oyun dursun ve tedavi saha içinde olsun, 10 kişi oynamayalım" diyor.
Ondan sonra YAPI ne diyorlar, al sana YAPI.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 10 Mart 2025; 15:54:15 > -
Morinho'yu sizden çok seviyor adamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X