Şimdi Ara

Fenerbahçe 9 kişi kalınca Beşiktaş'a yenilmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

Fener’i büyük takım zannetmek?orta sıra takımına kaybedilmiş bir puan olarak görüyorum hafta içi çok daha önemli bir ŞAMPİYONLAR LİGİ maçımız var bırakın büyük takıma çelme taktık diye sevinsinler

Ya arkadaş nereden geliyor sizdeki bu gaz anlamıyorum ki. Hakikaten ne yaşıyorsunuz yani. İstiyorsan bütün sene kötü oyna. Büyük takım büyük takımdır. GS'nin 8. olduğu sezon onu küçük takım mı yaptı mesela? Her zaman FB ve GS'nin gerisinde kalacaksınız. Sizi de bu çıldırtıyor zaten. Devam.

Neye göre kime göre gerideyiz yav ? fenerbahçelisi galatasaraylısı Beşiktaş’ı devirebilmek için kardeş olmuş durumda,beşiktaşsa Lig’de ve avrupa’da tam takır.fenerin geçmişi büyük olabilir ama bugününde beşiktaş’ta ilk 11 oynayabilecek tek bir oyuncusu olmayan çirkef bir takımdan fazlası değil benim için siz bizden daha iyi olduğunuzu zannettiğiniz hayallerinize devam edebilirsiniz.2 gün sonra fener maçı unutulup gidecek çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Fener’i büyük takım zannetmek?orta sıra takımına kaybedilmiş bir puan olarak görüyorum hafta içi çok daha önemli bir ŞAMPİYONLAR LİGİ maçımız var bırakın büyük takıma çelme taktık diye sevinsinler

Ya arkadaş nereden geliyor sizdeki bu gaz anlamıyorum ki. Hakikaten ne yaşıyorsunuz yani. İstiyorsan bütün sene kötü oyna. Büyük takım büyük takımdır. GS'nin 8. olduğu sezon onu küçük takım mı yaptı mesela? Her zaman FB ve GS'nin gerisinde kalacaksınız. Sizi de bu çıldırtıyor zaten. Devam.

aman hocam boş ver sonra tinerci dediğimizde de kızıyorlar

• quote:

quote:

quote:

Neye göre kime göre gerideyiz yav ? fenerbahçelisi galatasaraylısı Beşiktaş’ı devirebilmek için kardeş olmuş durumda,beşiktaşsa Lig’de ve avrupa’da tam takır.fenerin geçmişi büyük olabilir ama bugününde beşiktaş’ta ilk 11 oynayabilecek tek bir oyuncusu olmayan çirkef bir takımdan fazlası değil benim için siz bizden daha iyi olduğunuzu zannettiğiniz hayallerinize devam edebilirsiniz.2 gün sonra fener maçı unutulup gidecek çünkü

Sizin gibi 2 senede kendini dev aynasında görenlerle kardeş olacağıma, GS'lilerle kardeş olurum sıkıntı yok. Superlig'de, spor kulübü olarak diğer branşlarda, FB ve GS'nin fersah fersah gerisinde olan siz, 2 senede aldığınız şampiyonluklarla kendinizi bi şey zannetmeye başladınız. Kendi çapınıza bakmadan onu bunu küçültüp duruyorsunuz 2 senedir. Kimsiniz arkadaş siz? Ne bu ego, ne bu kibir? Kötü futbol gelip geçicidir. Evet sizden kötüyüz genel anlamda. Ama klas kalıcıdır bunu da unutma.

• Harbiden çok efsane mesajlar var

Saçma bi konu olmuş ama

Geçen sene Marcelonun kendi kalesine attığı gol konuşulmadı Beşiktaşın şampiyonluğu konuşuldu

• Ambarad kullanıcısına yanıt
    Klas? Çok merak ediyorum ne bu klasdan kastın

Yönetim? Taraftar? Neyi klas ben anlamadım

Klas olduğu bitek şey var mahmut Uslu ya sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Klas? Çok merak ediyorum ne bu klasdan kastın

Yönetim? Taraftar? Neyi klas ben anlamadım

Klas olduğu bitek şey var mahmut Uslu ya sorun

Fenerbahçe 9 kişi kalınca Beşiktaş'a yenilmiyor
    Klasik

Cevap vermemen normal

• quote:

Klasik

Cevap vermemen normal

Klasımız spor kulübü olmamızla başlıyor. Basketbol'da Euroleague şampiyonluğu. Voleybol'da Avrupa şampiyonlukları. Futbolda keza başarılarımızın, kupa sayımızın sizden daha fazla olması. Sizin yeni çıkardığınız 3 yıldızlı formaları, biz retro olarak satsak, sırıtmayacak olması falan. Atletizm'de keza Ramil Guliyev 200m'de şampiyon oldu geçen aylarda bilirsin. Fenerbahçe'nin sporcusu kendisi. Ben hiç ilgilenmem ama gençler için önemli bir şey olan, bizzat Ali Koç ve 1907 derneğinin kurduğu E-Spor dalında, daha ilk senede şampiyon olmamız, şu an Çin'deki Dünya kupasına gitmemiz falan. Mayıs ayında bir kan değişikliğiyle futbolda da ayağa kalkacağız umarım. Klas bu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 24 Eylül 2017; 22:23:6 >

Ben futbol kulübü taraftarıyım kardeşim

Heh klasdan kastın bunlarsa kabul klas kulüpsün

O zaman paşa paşa azizi destekleyecen başımızdan eksik etmeyecen

• quote:

Ben futbol kulübü taraftarıyım kardeşim

Heh klasdan kastın bunlarsa kabul klas kulüpsün

O zaman paşa paşa azizi destekleyecen başımızdan eksik etmeyecen

Çevir kazı yanmasın mübarek. 2 sene güzel futbol görünce, futbol taraftarı olduğunuzu biliyorduk zaten. Başka bir şey iddia etmedik. Futbol'da da genel olarak sizden iyiyiz zaten başarı olarak. 2 senede alınan Super Lig kupası bir şeyi değiştirmez sanıyorum ki. Dediğim gibi, Aziz'den kurtulunca, futbolda da ayağa kalkacağız merak etme.
    Kimseye Beşiktaşlılığımı sorgulaamasına gerek yok

En basitinden aç facebook u geçmişime bakarsın

Öyle şampiyon olunca ortalıkta gezenlerden sanma bizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin gibi 2 senede kendini dev aynasında görenlerle kardeş olacağıma, GS'lilerle kardeş olurum sıkıntı yok. Superlig'de, spor kulübü olarak diğer branşlarda, FB ve GS'nin fersah fersah gerisinde olan siz, 2 senede aldığınız şampiyonluklarla kendinizi bi şey zannetmeye başladınız. Kendi çapınıza bakmadan onu bunu küçültüp duruyorsunuz 2 senedir. Kimsiniz arkadaş siz? Ne bu ego, ne bu kibir? Kötü futbol gelip geçicidir. Evet sizden kötüyüz genel anlamda. Ama klas kalıcıdır bunu da unutma.

istifaya çağıran taraftarı dövdüren bir başkan,futbol kıtı bir teknik direktör,iki pas üst üste yapamayan bir futbolcu grubu ve bomboş tribünler.....

klasa bak yavrum benim be

Nerden mi geliyor? İşte burdan geliyor. Sen Vardar ovasıııı vardar ovasıııı na içerde dışarıda ezilirken biz porto yu evinde 3 golle yeniyoruz. Son iki yıldır kaç puan fark attık size? 30 mu 40 mi 50mi Ben tam bilmiyorum. Biz geridekilere bakmıyoruz mantıken siz önünüzdekilere bakıyorsunuzdur. Kaç sene oldu Şampiyonlar ligine gidemeyeli? EEeee gidemessiniz tabi, avrupa şampiyonalarında hakem desteği alamıyorsunuz çünkü. Algı yok, hakem yok, çirkeflik yok,ancak futbol ile yenebilirsiniz rakibi. İşte bu yüzden gidemiyorsunuz. Ama biz her sene üstüne koyarak ilerliyoruz buda bizim bir yerimi de kaldırıyor, sizide küçük anadolu takımı yapıyor.

Son ki üç dört

VARDARRRR OVASIIII VARDAR OAVSIIII
    KAZANAMADIM VARDAR MAÇIIIII

MUAHAHHAHAAH
  • Up.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir yav?

• ya maça 9 kişi çıksaydık... diye tshirt çıkarın bence.
  • puhahahaa hiç güleceğim yoktu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.