Şimdi Ara

fenerbahce - arsenal skor tahminlerinizi alalim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-1 fenerbahçe alır. Fenerbahçe'nin yeniden kendini göstermek için herşeyini ortaya koyacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hayalcisiniz. En iyi ihtimalle 2-2 berabere kalırız. En az 2 gol yer en fazla 2 atarız orası kesin. Tahminim: 1-3
  • 1-3
  • 2-0 ya da 3-1 Fenerbahçe...
  • 4 atarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Baskılı başlıycaz 2 tane gol kaçırcaz. Sonra hop bi bakmışın 0-2. Son dakikalar da atarız. 1-2.

Benim de aklıma tam bu gelmişti. Bence iyi başlayıp bolca gol kaçırıp her zaman olduğu gibi gol veya goller yiyip sonra tekrar bastırırız. En fazla 1 tane atarız diye düşünüyorum.
  • 2-0 yeneriz.
  • Arsene Wenger'e bu kadar elestiri gelmisken,takim hakkinda elestiriler baslamisken Arsenal'in maglubiyete izin verecegini sanmam.Arsenal en kotu beraberlik alir. Tahminim 1-3

• 1-2 maalesef beyler Konya maçındaki oyununuzuda gördükten sonra hiç şansınız olmadğını anladım.
  • Konya ilk yarı 2-1 konya önde olacak ikinci yarı 5-2 alacağız dedim durum ortada bu maç yorum yok çokda ümitli değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 - 3 yada 0 - 5 biter maç !
  • 3-1 yada 1-0
  • Kağıt üstünde Arsenal favori olsa da, fb bir daha Arsenal'i bu kadar kötü yakalayamaz. Ben Arsenal'in sezona bu kadar kötü başladığı bir sezon daha hatırlamıyorum son yıllarda. Bunu değerlendirmeli ve burada mutlaka bir galibiyet alıp, İngiltere'deki maça avantajlı gitmeli.
  • 2-1
  • 1-3

• quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Maç 3-2 biter ama kim yener bilmiyorum

Fenerin attığı golleri göstermediler

Çünkü yok

İstifa mistifa demeyin arkadaş TRANSFER YAPAMIYOR KULUP neyse sakinim kolay gele

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.