Şimdi Ara

Fenerbahce Atromitos Şifresiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trt raiting peşinde koşamaz. uefa disiplini diye bir sey var. :)
  • funnygirl F kullanıcısına yanıt
    uefa disiplinimi?

Uefanın yayın kuruluşları yani trt tivibu gibi şampiyonlar ligi ve avrupa ligini yayınlayan kanallardan, kazançları için seri başı diye bir şey var hatırlatırım. Güçsüz takımla güçlü takımın eşleşmesi ve finallerde büyük takımların karşılaşması yayın kuruluşunda reytingi artırır ve kazançları sağlar.

Bunun uefa disipliniyle alakası olmaz
  • merhaba arkadaşlar, dünden beri tivibuspor uydudan ekleyemeye çalışıyorum ancak olmuyor.
    parametreleri giriyorum ancak kanal çıkmıyor. ne yapmam lazım?
    uydu cihazım sunny hd değil.
  • seribaşı dedin de;
    https://store.donanimhaber.com/17/70/c9/1770c91e2fb55c8527d7e5fdaf2360b9.png Fenerbahce Atromitos Şifresizhttps://store.donanimhaber.com/17/70/c9/1770c91e2fb55c8527d7e5fdaf2360b9.png
     Fenerbahce Atromitos Şifresiz

• mehmet_1907_ M kullanıcısına yanıt
    11853 H 25000 bunu dene. cihazın markası önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnygirl

11853 H 25000 bunu dene. cihazın markası önemli değil

bu frekans hd uydu alıcıları içinmiş. sd yayınları için frekans bulamadım
  • Güzel haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sorunum dahili uydu alicili tvlerde nasip tek kanal frekansi girrbiliyoruz acaba. Tek kanal için frekans olmuyor arama yapinca tüm kanallar degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin yayıncısı Tivibu'dan futbolseverlere merhaba!

evet bende kanal arama yaptım. hd olarak var. sd kanalı yok galiba. altta ki yazı sitesinde ki bilgiler

Atromitos - Fenerbahçe karşılaşması Turksat uydusundan tüm Türkiye'ye şifresiz yayınla Tivibu Spor'da.

Maçı Turksat uydusundan şifresiz yayınla izlemek için Turksat kanal bilgilerinizi güncellemeniz yeterli.

Bugünden itibaren Cuma gününe kadar Tivibu Spor'u şifresiz izlemek için;

1) Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın,

2) Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

3) Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

Uydu: Türksat 4A 42°Doğu
    Polarizasyon: Yatay - Horizontal
    Frekans: 11853Mhz
    Symbol Rate: 25.000
    FEC: 2/3 veya Otomatik

Bilgilendirme: Salı ve Çarşamba günü Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak UEFA Şampiyonlar Ligi yayınları UEFA Yayın hakları gereği şifrelenecektir. Bu maçlar dışında Tivibu Spor'u şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

• fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    markasını yazarsan, bulmaya çalışırım. ama hd değilse,açılmayabilir
  • tivibuspor sd bile çıktı HD kanalı bulamıyorum sd kanalında yayın çok donuyor şifre maçta çözülecektir diyor.
  • Arkadaşlar lg daihili uydulu tv de nasıl ekleyebilirim. Frekansı ekliyorum bir türlü çıkmıyor. Model lazım olursa LG 60PH670S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

Arkadaşlar lg daihili uydulu tv de nasıl ekleyebilirim. Frekansı ekliyorum bir türlü çıkmıyor. Model lazım olursa LG 60PH670S

Bende de LG TV dahili uydu var. Türksatta HD kanalları izliyorum ATV,Fox,TRT1 vs.
    Bu benim dahili uydu alıcısının HD özellikte olduğunu göteriyor sanırım.Pek anlamam bu işleri.
    Zaten kanalı bulamadım dün uğraştım olmadı. Yok mu LG dahili uydu alıcısı kullanan ve bu işi çözen.

Sd yayin frekansi geldi hocam. Hd si olmayanlar veyahut kanali bulamaynlar şu frekansi yazsinlar..

11797 V 8800 veya
    11797 V 08800

Uydunun frekansini yazin mac saatini bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgapnp

Sd yayin frekansi geldi hocam. Hd si olmayanlar veyahut kanali bulamaynlar şu frekansi yazsinlar..

11797 V 8800 veya
    11797 V 08800

Uydunun frekansini yazin mac saatini bekleyin.

Hocam bunu tam olarak nereye yazacagiz biraz detayli anlatirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk turksatta tarama yaptım değerleri yazıp sadece kendi kanalları çıktı o çıkmadı nasıl yapabilirim bilen var mı sd olarak izleyebilicem uydum var ama hd izlemek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam televizyonunuzda, menüye gelin, tp arama veya manuel arama veya el ile arama veya da trospander arama olması gerekiyor o seçeneğe girin. Daha sonra FREKANS
    11797 altta symbol a ise 08800 yazın. Network arama veya ağ arama yazısında No veya hayırı işaretleyin. Eğer fec sorarsa Automatic i işaretleyin hocam. sormazsa birşey olmaz neyse tamama gelin o kendisi arayacaktır. Ve yeni gelen kanallar arasında Tivibuspor kanalı gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlg00 -- 19 Ağustos 2015; 10:49:30 >
  • quote:

Hocam televizyonunuzda, menüye gelin, tp arama veya manuel arama veya el ile arama veya da trospander arama olması gerekiyor o seçeneğe girin. Daha sonra FREKANS
    11797 altta symbol a ise 08800 yazın. Network arama veya ağ arama yazısında No veya hayırı işaretleyin. Eğer fec sorarsa Automatic i işaretleyin hocam. sormazsa birşey olmaz neyse tamama gelin o kendisi arayacaktır. Ve yeni gelen kanallar arasında Tivibuspor kanalı gelecektir.

Hocam digiturk uydu cihazından yapmam gerekiyo benim tv eski uydulu değil. Ondada aratınca sadece 31 tane kendi kanalı çıkıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

quote:

Hocam televizyonunuzda, menüye gelin, tp arama veya manuel arama veya el ile arama veya da trospander arama olması gerekiyor o seçeneğe girin. Daha sonra FREKANS

Hocam digiturk uydu cihazından yapmam gerekiyo benim tv eski uydulu değil. Ondada aratınca sadece 31 tane kendi kanalı çıkıyo

Hocam siz uydunuzun markasini ve serisini soylermisiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

quote:

Hocam siz uydunuzun markasini ve serisini soylermisiniz

Dt 5103 hd hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.