Şimdi Ara

Fenerbahce Atromitos Şifresiz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resvo

Uydunun model ve merkasini yazarsan bir yardim eden cikar.

Hocam dahili uydu alıcısı var ayrıca nexstar uydu alacisi ikisiyle de taratiyorum çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macromax

Arkadaşlar Samsung smart tv den manuel ayarla 7 tane Tivibispor kanalı çıktı hd si neyin hepsi var ancak şifreli yayın der??? Açılır mı bu kanallar

Hocam samsung smart tvden manuel ayar ile nasıl HD'yi ayarlayacağız? Bende sadece SD yayın var HD yok. Gerçi daha şifreli ama belki maç saati açılır?
  • Denilen frekanslari harfiyen yaziyorum fakat cikmiyor uydu alicim gold master yardim

• ne zaman şifresiz olacak bu ya. izleyebilen var mı şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgapnp

quote:

Orijinalden alıntı: honami

quote:

Orijinalden alıntı: tolgapnp

quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

yine bulmadı hocam
     Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz

Hocam soylemeyi unutmusum. Diseqc-A yazan yer digiturkun Diseqc-B ye getirin daha sonra frekans yerine sunu aratin 11797 V 08800 yazin bakalim cikacakmi

ne alakası var sikko. Herkesin merkezi sistemine göre dyzek aayarları değişir. Kiminde dyzek olmayabilir bile eğer merkezi sistem yoksa.
    Cahil cahil konuşup milletin kafasını karıştırmayın. Kanal çıkmıyosa sebebi, tivibu denen ucube firmanın boktan transponder üzerinden yayın yapmasındandır.

Sen hayatinda kac defa uydu kullandin cahil? Cok biliyosan adama anlat, bir ise yaradigin yok yardim edene sovuyorsun.

Zuhaaaa Sen benimkinin başını tut. Senin yaşın kadar uydu montajı yaptımm yaarramı yiyesice.

• Biss girmeniz lazım arkadaşlar.muhtemelen ondan şifreli gözüküyor.biss olmadan açılmıycak anlaşılan

• Arkadaslar yazilanlari harfiyen yaptim fakat kanal bulunamadi diyor.Ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.11853 H 25000 olani girdim

• atlanta g4 güncelleme yaptım açmadı açan varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternal Award.

Arkadaslar yazilanlari harfiyen yaptim fakat kanal bulunamadi diyor.Ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.11853 H 25000 olani girdim

Yaptim arkadaslar.Digerini denedim ve oldu konu sahibi arkadasa sonsuz tesekkurler..

• Arkadaslar dijiturk biss key nasıl gireriz nerden çıkıyor varmi biln usta

• Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Girdim bunları ama olmadı

• quote:

quote:

Arkadaslar yazilanlari harfiyen yaptim fakat kanal bulunamadi diyor.Ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim.11853 H 25000 olani girdim

Yaptim arkadaslar.Digerini denedim ve oldu konu sahibi arkadasa sonsuz tesekkurler..

Hocam nasil yaptiniz

• DreamRiver kullanıcısına yanıt
    sorunsuz izliyorum hocam. :)
     Fenerbahce Atromitos Şifresiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdaqq -- 20 Ağustos 2015; 20:53:31 >
  • açıldı arkadaşlar hayırlı olsun. dahili uydu alıcısı. biss key girmeden açıldı. yeni tarama yaptırın
  • Allahını seven link atsın dostlar ..
  • Asdaqq kullanıcısına yanıt
    Doğrudur sende açılmış ama bende açılmadı.. neyse şimdi şifreden çıktı şifresiz şu anda
  • Yeniden tarayın arkadaşlar şuan açık

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: macromax

Arkadaşlar Samsung smart tv den manuel ayarla 7 tane Tivibispor kanalı çıktı hd si neyin hepsi var ancak şifreli yayın der??? Açılır mı bu kanallar

Hocam samsung smart tvden manuel ayar ile nasıl HD'yi ayarlayacağız? Bende sadece SD yayın var HD yok. Gerçi daha şifreli ama belki maç saati açılır?

Hocam ben ekstra birşey yapmadım manuel den 11853 Mhz 25.000 yaptım bütün kanalları geldi
  • Hd yayınlar bende şifreli gözüküyor yeni tarama yapmama rağmen ama sd kanalı sorunsuz izletiyor maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

Hd yayınlar bende şifreli gözüküyor yeni tarama yapmama rağmen ama sd kanalı sorunsuz izletiyor maçı

Bende Lg tv var birden çok hd kanal var biri açılıyor.şuan şifresiz hd seyrediyorum 11853 h 25000

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.