elanorla msnden konuştuk o da 23 günlük cezanın nedenini bilmiyor ama durmak yok yola devam diyor
eleanor: mücadelemiz sürecek eleanor: 23 değil 123 olsa ne yazar
forumda herkes biçiliyor zaten pmden kavga mı ediyor millet demirci burhanda 7 yemiş
Avatar olarak pc den bir resim nasıl koyarız gençler? Eleanor yardım edecekti ama banlandı.
quote:
Orjinalden alıntı: ufuktan
Avatar olarak pc den bir resim nasıl koyarız gençler? Eleanor yardım edecekti ama banlandı.
Profilime tıkla, oradan da buraya resim yükle ye tıkla. Max 64 x 64 ve 20 kb. ı geçmesin.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
quote:
Profilime tıkla, oradan da buraya resim yükle ye tıkla. Max 64 x 64 ve 20 kb. ı geçmesin.
Bildiğim kadarı ile 8kb yi geçmiyecek.
/>
Çok sağolun arkadaşlar ama buraya resim yükle diyorum bir site çıkıyor error diyor.Çalışmıyor mu acaba bu özellik?
quote:
Çok sağolun arkadaşlar ama buraya resim yükle diyorum bir site çıkıyor error diyor.Çalışmıyor mu acaba bu özellik?
Bu işleleri yaparsan sorun olmaz. Koymak istyediğin resim pc de kayıtlı olsun. "Yani pc den kayıt yapacaksın, link felan gerektirmeden" ne koymak istiyorsan ekle bakalım boyutuna be pikseline.
Aha yaptım vallahi Serkahan ve Cehennemmarşı teşekkür ederim.Şimdiki ile değiştir diyordum ondan olmuyormuş.Denedim oldu.Biraz bunla devam edelim bakalım.
eleanor bu resmi avatar haline getirebilirmisin diyecektim ama yoksun burda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme