Şimdi Ara

Fenerbahçe Başkan Adayı Barış Aksen'den Açıklama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet bir sure internetten uzak kalmayi planliyorum ama kafadaki bazi sorulara cevap vermek isterim..

30 yasindayim..
    Bu ulkede milletvekili olma yasinin 25 oldugunu ve bunun 21´e indirilmeye calisildigini biliyor musunuz? Yani oy verdiginiz partiler 25 yasindaki kisilere ulke yonetiminde yer verirken‚ 30 yas gayet makul bir yastir. Bu ulke genclere kapi acarken‚ demokratik Fenerbahce´de herkes aday olabilir.. Kucumsemeyin bir dinleyin

Maddi gucum..
    Maddi gucum vardir ama tabiki bir Ferit Sahenk‚ Saadettin Saran veya Nihat Ozdemir degildir. Fakat onlarda da bende olmayan birsey vardir. Onlar devleti yoneten herhangi bir kurumdan yaptirim gorebilir‚ yakin olabilir‚ tehdit alabilir ama bende boyle bir korku yoktur. Kimse beni tehdit edemez. Para ile hersey olamaz. Uefa yeni kriterlerinde bu konuda cok katilar‚ yoneticiler para aktaramaz. Ayrica son 5 senede dunyanin parasini harcadik gelinen nokta ortadadir. Kulubumuzun maddi kaynagi bircok avrupa kulubunun de uzerindedir.

Plan ve Projeler:
    Ben 6 sene italyada yasadim‚ dunyanin en buyuk muhendislik firmasinda proje yoneticiligi yaptim‚ brezilyadan asyaya bircok santiyede imzam vardir. Turkiye´de su anda gene dunyanin en buyuk motor company´si icin proje departmaninda calismakta ve devamli yurt disinda calismaktayim. Zaten benim hayatim olmus proje ve ben tribunden‚ nazli´dan gelen biri olarak herkesin derdinin farkindayim. Isletme masterli‚ elektrik ve elektronik muhendisiyim. Cok iyi derece ingilizce ve italyancam vardir.

Uzun lafin kisasi‚ beni kucumsemeden once‚ beni silmeden once‚ bir dinleyiniz. Bir sure uzak olacagim ama dondugumde aciklama yapacagim. Ummadiginiz tas bas yarabilir.

Dinlemeden‚ on yargi ile yaklasmayin.
    Son sozumuz Fenerbahce degil‚ sonuna kadar butun sozlerimiz Fenerbahce...

Saygilar
    Baris Aksen

12Numara'nın forumunda yayınlamış. Gırgıra alıyordum ama adam ciddi, ekibini merakla bekliyorum bakalım.

• Bende sadece bizimkilere taraftarın sesini duyuracak amaç oy değil zannediyordum hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Bende sadece bizimkilere taraftarın sesini duyuracak amaç oy değil zannediyordum hayırlısı olsun

Seçilmesi imkansız ama inşallah seçilir diyorum. Bir ilk oluruz bu konuda, bizden-içimizden biri başkan olur.

• zor ama güç manyağı biri gelmez inşallah maça bize profesyonel adam lazım moder futbola ayak uyduracak biri... mesela Ali şen gibi bi adam kesinlikle olmamalı
  • Bir Ahmet abi vardi. Ona ne oldu kuzum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar devleti yoneten herhangi bir kurumdan yaptirim gorebilir‚ yakin olabilir‚ tehdit alabilir ama bende boyle bir korku yoktur. Kimse beni tehdit edemez. Para ile hersey olamaz. Uefa yeni kriterlerinde bu konuda cok katilar‚ yoneticiler para aktaramaz

Yav he he lik kisim burasi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla para babası olması gerekmiyor tabi ki bu arkadaş da çok iyi yönetebilir kulubu ama kendi geçimini sağlamak için çalışıyor. Bütün mesaisini oraya harcıyor hem başkanlığı hem kendi işini nasıl yürütecek. Ha diğer işi bırakıp kulubden maaş alacaksa kabul edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım gelmez Fenerbahçe mahalle takımı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Umarım gelmez Fenerbahçe mahalle takımı değil

Villa takımı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Villa takımı mı?

Nasıl ki sokaktan gelen kişiyi td olarak takımda görmek istemezsen başkan olarak görmek te istemem

• quote:

+1
  • quote:

quote:

quote:

Villa takımı mı?

Nasıl ki sokaktan gelen kişiyi td olarak takımda görmek istemezsen başkan olarak görmek te istemem

Kulubun borç bataklığına mı gitmesini istiyorsunuz? Ali Koç gibi adamlar lazım bize.
  • quote:

quote:

quote:

Villa takımı mı?

+1907
  • İncideki liseliyim ama hepinizden üstünüm temalı yazılara benzemiş.
  • quote:

+1
  • Sadettin Saran,Ali Koç,Ferit Şahenk gibi adamlar gelmeli...Önce bikere Lobisi sağlam olacak adam gelmeli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.