çıldırıcam arkadaş, ersun yanal kim yılmaz vural kim? koskoca fenerbahçenin teknik direktör adayları bunlar mı yahu
Lafa bak lafa. Küçümsediğin Yılmaz hoca şu ana kadar 24 kulübümüzde çalışmış ve neredeyse hepsini ya kümeden çıkarmış yada düşmekten kurtarmış. Evet tutkulu bir adam. Evet hırslı, heyecanlı ve inançlı birisi. Galatasaray 3 yıl önce Yılmaz Hoca'ya teklifte bulunmuştu. Takımını yüz üstü bırakmayı kabul etmediği için gelmedi. O GELMEYİNCE Barça'nın teknik direktörü RIJKAARD alındı. Küçümsediğin adam benim gözümde EFSANE'dir. Ve bi şansı kesinlikle hakediyor.
sen fenerbahçeyle küme düşen takımları nası bir tutarsın, aynı şey mi bu? çocuk oyuncağı değil bu,maddi manevi önemli bi kurumdur fenerbahçe. öyle bi şans verilmesi gerek demekle olmaz o işler. yılmaz vural bizi avrupada başarılı yapar mı? niye türkiye ile yetiniyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren
quote:
Orijinalden alıntı: Cumadangeldim
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren
çıldırıcam arkadaş, ersun yanal kim yılmaz vural kim? koskoca fenerbahçenin teknik direktör adayları bunlar mı yahu
Lafa bak lafa. Küçümsediğin Yılmaz hoca şu ana kadar 24 kulübümüzde çalışmış ve neredeyse hepsini ya kümeden çıkarmış yada düşmekten kurtarmış. Evet tutkulu bir adam. Evet hırslı, heyecanlı ve inançlı birisi. Galatasaray 3 yıl önce Yılmaz Hoca'ya teklifte bulunmuştu. Takımını yüz üstü bırakmayı kabul etmediği için gelmedi. O GELMEYİNCE Barça'nın teknik direktörü RIJKAARD alındı. Küçümsediğin adam benim gözümde EFSANE'dir. Ve bi şansı kesinlikle hakediyor.
sen fenerbahçeyle küme düşen takımları nası bir tutarsın, aynı şey mi bu? çocuk oyuncağı değil bu,maddi manevi önemli bi kurumdur fenerbahçe. öyle bi şans verilmesi gerek demekle olmaz o işler. yılmaz vural bizi avrupada başarılı yapar mı? niye türkiye ile yetiniyorsunuz.
Fenerbahçe'yi küme düşen veya çıkan takımlarla bir tutmadım. Yılmaz hocanın yaptıklarını söylemek için öyle bi cümle kurdum. Ayrıca Aykut hocada gelmeden Avrupa deneyimi yoktu. Ama şimdi dönüp baktığımızda tarihimizin en iyi avrupa başarısını elde ettik. Yılmaz hocanın teknik-taktik bilgisi gayet üst düzeydedir. Sadece yönettiği takımlarda vizyon yoktu, eğer Fenerbahçe'ye gelirse, vizyonumuz daha üst düzeye bile çıkabilir.
Ben Yılmaz Hocayada razıyım, Löw'ede razıyım. Umarım ikisinden biri gelir.
Benim tercihim sırası ile Pelegrini- Löw - Luce - olur bunlar olmazsa eğer Yılmaz Hocanın da görev almasını istiyebilirim yıllardır söylüyor 3 büyük takımın birinde görev almak istediğini neler yapacağını göreve gelmeden bilemeyiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme