Arkadaşar karaborsacı değilim yanlış anlamayın. Maç günü hasta olacağım içime doğuyor hatta o gün burnum kanayacak gibi olacakmış gibi hep. Bu sebeple maça gidemeyeceğim. Çok değil yalnızca 4 katına elimdeki biletleri hayır duasıyle satabilirim.İlgilenen arkadaşlar numarasını bıraksın ödemeli atayım
biz hep ordayız
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
demek biletler bitmiş
Eveeet şimdi sıra bizde..
Arkadaşar karaborsacı değilim yanlış anlamayın. Maç günü hasta olacağım içime doğuyor hatta o gün burnum kanayacak gibi olacakmış gibi hep. Bu sebeple maça gidemeyeceğim. Çok değil yalnızca 4 katına elimdeki biletleri hayır duasıyle satabilirim.İlgilenen arkadaşlar numarasını bıraksın ödemeli atayım
Platinum t kartiyla almistim ilk ciktigi gun.tt ust e blok sira 24 teyim arkadaslarla..
Beyler, Maraton D blok da mı konuşlanalım yoksa L Blokda mı. Seneler önce Galatasaray'ı 1-0 yenip, şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçta L bloktaydım. Gayet güzeldi. Siz ne diyorsunuz, en güzel yer neresi T. Telekom Tribünü'nde? Zaten biletlerdeki sıra, blok, koltuk no falan bir önemi yok diye biliyorum T. Telekom Tribünü'nde. Hala öyle mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Sisilli Beyler, Maraton D blok da mı konuşlanalım yoksa L Blokda mı. Seneler önce Galatasaray'ı 1-0 yenip, şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçta L bloktaydım. Gayet güzeldi. Siz ne diyorsunuz, en güzel yer neresi T. Telekom Tribünü'nde? Zaten biletlerdeki sıra, blok, koltuk no falan bir önemi yok diye biliyorum T. Telekom Tribünü'nde. Hala öyle mi?
Biz telekomdan aldik sisilli ..bogada bulusacagiz ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Dé Souza
quote:
Orijinalden alıntı: Sisilli Beyler, Maraton D blok da mı konuşlanalım yoksa L Blokda mı. Seneler önce Galatasaray'ı 1-0 yenip, şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçta L bloktaydım. Gayet güzeldi. Siz ne diyorsunuz, en güzel yer neresi T. Telekom Tribünü'nde? Zaten biletlerdeki sıra, blok, koltuk no falan bir önemi yok diye biliyorum T. Telekom Tribünü'nde. Hala öyle mi?
Maraton diyorum ya T. Telekom diyeceğime.
Hangi blokta olacağız, belli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Sisilli
quote:
quote:
Maraton diyorum ya T. Telekom diyeceğime.
Hangi blokta olacağız, belli mi?
Bloğu bilmiyorum geçeriz bi yere
telekom akar
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
quote:
quote:
quote:
Allah kahretsin saat 1'de bugün yolladık pederi bilet almaya kalmamış hiç bir yerde sadece 130 kağıtlık yerlerden kalmış
panpa giremesende ki giremeyecek Dh li olur yinede gel tanışırız
Yok hocam arkadaşlarla evde izleyecez bunun acısı başka türlü çıkmaz başka zamana inşallah
Böyle bir organizasyon olursa ben de varım stad felan anlamam
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
telekom akar
geliyormusun hocam sende
Saat 17de boganin orasi kalabalik olur. Birisi fenerbahce formasi giysin de taniyalim ;)
quote:
quote:
demek biletler bitmiş
tabi nan heran herşey olabilir
fethiyetv; raad ol iki cümle arasında 2 dk bk'leyen birini görürsen dh'dendir
quote:
quote:
quote:
demek biletler bitmiş
tabi nan heran herşey olabilir
fethiyetv; raad ol iki cümle arasında 2 dk bk'leyen birini görürsen dh'dendir
cep telefonlarımızı vereceğiz :)
Arkadaslar bende gelecegim kismetse ama biz bir bursa sporlu olarak bu maca fenerbahceli arkadaslarin gitmemesini rica ediyorum aslinda gecen seneki rüyayi tekrar yasamanizi istemem:)
quote:
Orijinalden alıntı: sherefff
Arkadaslar bende gelecegim kismetse ama biz bir bursa sporlu olarak bu maca fenerbahceli arkadaslarin gitmemesini rica ediyorum aslinda gecen seneki rüyayi tekrar yasamanizi istemem:)